Sdílení nahých dětí na sítích

Jsemtadyzase
19.7.23 09:43

Sdileni nahych deti na sitich

Jaký máte názor na sdílení dětí na soc. sítích? Některé profily sleduji ráda, ale proč si někdo myslí, že je fajn vyfotit nahé dítě, mezi nohy šupnout smajlika a pak zverejnit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76817
19.7.23 09:45
@Jsemtadyzase píše:
Jaký máte názor na sdílení dětí na soc. sítích? Některé profily sleduji ráda, ale proč si někdo myslí, že je fajn vyfotit nahé dítě, mezi nohy šupnout smajlika a pak zverejnit?

a na kterých soc. sítích je toto možné? FB už to roky neumožňuje a blokne ti to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vejnarka88
19.7.23 09:46

Nechápu to a nemám to ráda, z pravidla jsem takové profily přestala sledovat. Sama jsem děti nidky nevystavovala na soc sítě nahé ani v plavkách. Ve světě fake profilů, uchylu a dalsích nikdy nevíte kde zrovna ta vase fotka syna/dcery skonci.

• Citovat
  • Upravit
Jsemtadyzase
19.7.23 09:47
@stinga píše:
a na kterých soc. sítích je toto možné? FB už to roky neumožňuje a blokne ti to

na instagramu normalne, nahe dite, viditelne bradavky, matka mu do rozkroku da smajlika aby to instagram nesmazal :mrgreen: ted v lete je to pořád…

• Citovat
  • Upravit
22914
19.7.23 09:49

Taky to nechápu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
19.7.23 09:49
@Jsemtadyzase píše:
na instagramu normalne, nahe dite, viditelne bradavky, matka mu do rozkroku da smajlika aby to instagram nesmazal :mrgreen: ted v lete je to pořád…

aha, instáč mám, ale moc tam nechodím, tak tohle neregistruju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.7.23 09:55

Rodiče by zasloužili jednu zleva a dvě zprava. A pak povinnou osvětu bezpečnosti ve virtuálním světě. Nikdy jsem nedávala na soc. sítě fotky dětí ani nahaté, ani spoře oděné, ani v nějakých dehonestujících situacích, a poslední roky nedávám téměř žádné, maximálně nějaké (rodinou schválené) selfíčko z dovolené. Nechápu, že někdo kvůli pochvale vlastního dítěte je ochotný riskovat jeho bezpečnost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.23 10:15
@stinga píše:
a na kterých soc. sítích je toto možné? FB už to roky neumožňuje a blokne ti to

8o fakt? Roky? Je to tak půl roku co se jich pár s obrázky myhotal v příbězích. Ještě jsem si říkala, že by to neměli ti rodiče dávat na sítě. Takže ani fb není neomylný.

• Citovat
  • Upravit
7221
19.7.23 10:17

Takže dítě na síti je pohoršující a nepřípustné. Nahé dítě na veřejnosti je normální, přípustné a nikdo s tím nemá problém.
Však je to úplně stejný. Předci nikdo, nikdo nemůže vědět kdo to děcko vidí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.23 10:19
@Jsemtadyzase píše:

Nahé děti nemají co dělat na veřejnosti ani na internetu.
:? :? :,( :(

• Citovat
  • Upravit
Jsemtadyzase
19.7.23 10:21
@Anonymní píše:
Takže dítě na síti je pohoršující a nepřípustné. Nahé dítě na veřejnosti je normální, přípustné a nikdo s tím nemá problém.
Však je to úplně stejný. Předci nikdo, nikdo nemůže vědět kdo to děcko vidí. :,(

tak samozřejmě, taky sve dite nenechavam nahate venku, ale tam se s tim tak casto nepotkavam…

• Citovat
  • Upravit
53190
19.7.23 10:24
@Anonymní píše:
Však je to úplně stejný. Předci nikdo, nikdo nemůže vědět kdo to děcko vidí. :,(

A ty se za svůj názor stydíš, nebo proč anonym? 8o
Jestli nevnímáš rozdíl mezi nahým dítětem v létě u vody a fotkou ve virtuálním světě, kde bude kolovat navždy, tak jsi stejně hloupá, jako ti všichni, co vesele sdílejí děti na nočníkách a ve vaně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.23 10:28
@Jsemtadyzase píše:
tak samozřejmě, taky sve dite nenechavam nahate venku, ale tam se s tim tak casto nepotkavam…

Já, právě ano. Málem mě šlak trefil když babička rozesílala fotky dítěte po příbuzných.
Od té doby jsme tam nebyli.
Nahý dítě je předčí normální, nikdo jo nevidí, je léto naučí se chodit na nočník. Úplně stejný jako vyfotit poslat jenom známí. Jenom! Určitě jsou způsoby jak takovou fotku získat mimo toho komu byla určena.
:zed: :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.23 10:29
@unuděná píše:
A ty se za svůj názor stydíš, nebo proč anonym? 8o
Jestli nevnímáš rozdíl mezi nahým dítětem v létě u vody a fotkou ve virtuálním světě, kde bude kolovat navždy, tak jsi stejně hloupá, jako ti všichni, co vesele sdílejí děti na nočníkách a ve vaně :zed:

Ne je to stejný! Úplně stejný!
Takže koluje navždy
Ale ukájení za oknem, dobrý proč ne je to jenom dneska.

• Citovat
  • Upravit
871
19.7.23 10:29

Nahota dětí na veřejnosti (tj. na ulici i na FB, IG) je pro mě absolutně nepřípustná a nechutná. Dokonce mi vadilo, i když jsme na rodinné oslavě museli sedět na jedné lavičce s neteří bez kalhotek, v té době asi 2leté. Za mě prostě úplný hnus toto, nehledě na hygienu a taky nevím, proč bych měla koukat na pipinu pro mě skoro cizího dítěte, fakt nee! Ale dovolím si jinou otázku - je opravdu nutné vystavovat svoje děti na internetu?? Proč? Já to nemám ráda a žádnou takovou fotku tam nemám, ačkoliv si jako každá matka myslím, že mám ty nejkrásnější děti. :lol: Fakt ty lajky stojí za to, vystavovat je? Za mě rozhodně ne, dokud o tom samy nemůžou rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová