Zvláštní touhy

19.7.23 19:27

Zvláštní touhy

Zdravím, chtěla bych se zeptat na takový zvláštní „problem“. Obecně o sobě vím že se mi líbí starší muži, ale pomalu přicházím na to, že vždy zatoužím po chlapovi, který je pro mě tzv. „riskantní“. Jde o to, že se mi vzdy zachce chlapa, kterého bych teoreticky neměla chtít… obecně např. kolega, vedoucí, šéf, učitel atd… prostě muži, se kterými se vídám ale nemělo by v tom nic být. Když tak zavzpominam, nikdy se mi nezachtelo po muži, který by pro mě nebyl „riskantní“. A to není teď o tom, že bych s nimi chtěla vyloženě vztah, ale spíš mě baví je svádět, pokoušet a sledovat jestli se chytnou. :zed: máte to nějaká taky tak? Je to podle vás v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
871
19.7.23 19:45

Podle mě máš nějakou histrionskou poruchu nebo tak něco. Proste tě to normálně nebaví, potřebuješ výzvu a vzruso. Asi neškodný, pokud se časem dokážeš zklidnit a být spokojená ve vztahu bez permanentního vzrušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
19.7.23 19:54

spíš mě baví je svádět, pokoušet a sledovat jestli se chytnou

Nechceš si jen pohonit ego? :mrgreen: Mě to tak přijde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.23 19:56
@Lu66 píše:
spíš mě baví je svádět, pokoušet a sledovat jestli se chytnouNechceš si jen pohonit ego? :mrgreen: Mě to tak přijde. :think:

Chapu ze tahle veta mohla takle vyznit ale To bych mohla i na normálních lidech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
19.7.23 20:33

Asi málo pozornosti v dětství a daddy issues.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová