Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
videli jste?
Ja ano a potrebuji to nekde probrat.
Me samozrejme (asi jako vetsinu zen) zajimalo, jake saty bude mit nevesta a jak svatba vypada v kralovske pojeti. Hodinovy obrad byl na muj vkus prilis. Ale priznavam, ze jsem i slzicku uronila.
Moc nerozumim takove te „posranosti“ anglicanu z kralovske rodiny, vzdyt jsou to jen lide, jako mi ostatni. Na druhou starnu je neuveritelne, jak jako narod kvuli takove udalosti drzi pri sobe, co jsou ochotni podstoupit, aby manzelsky par na par sekund zahledli a jak Kate zboznuji.
Cesi by se kvuli nikomu a nicemu takhle asi semknout nedokazali. Mozna kvuli hokeji, ale to uz asi taky ne.
tak to jsem si říkala taky,musím ale dodat že to Kate moc slušelo
my jsme hold jiný národ ![]()
https://www.emimino.cz/…liama-69132/
tady už o svatbě diskutuje
Já nevím mě to přijde uhozený.Každej je z toho úplně vedle a přitom je to svatba jako každá jiná akorát je královská.
Nevím je to jen můj názor.
Marsi86 píše:
https://www.emimino.cz/…liama-69132/tady už o svatbě diskutuje
je to jsem prehlidla
J-Zicek píše:
Já nevím mě to přijde uhozený.Každej je z toho úplně vedle a přitom je to svatba jako každá jiná akorát je královská.
Nevím je to jen můj názor.
Ale podívaná to byla hezká
a vyprávění okolo toho bylo dost zajímavé ![]()
Tak určitě se na to pěkně dívalo.Já ani nevěděla,kdy to má být.Nezajímala jsem se o to.Bude to určitě ve všech zprávách.Tak se na to podívám.Aspoň na ty šaty.
M-a-j-a píše:J-Zicek píše:Ale podívaná to byla hezká
Nevím je to jen můj názor.a vyprávění okolo toho bylo dost zajímavé
Tak tak to co říkali kolem toho, všelijaké zajímavosti z minulosti…
Jinak svatba to bohužel jiná je, právě proto, že je královská.
J-Zicek píše:
Tak určitě se na to pěkně dívalo.Já ani nevěděla,kdy to má být.Nezajímala jsem se o to.Bude to určitě ve všech zprávách.Tak se na to podívám.Aspoň na ty šaty.
na ct24 budou dávat od 18ti sestřih.
lleennttiillkkaa píše:M-a-j-a píše:Tak tak to co říkali kolem toho, všelijaké zajímavosti z minulosti…J-Zicek píše:Ale podívaná to byla hezká
Mě třeba zaujalo jak vyprávěli o tom cvičení těch koní a těch co je vedou. A hezké byly i ty spoty o rodičích a svědkovi. Akorát jsem si nevšimla, že by měla nevěsta svědka ![]()
M-a-j-a píše:lleennttiillkkaa píše:Mě třeba zaujalo jak vyprávěli o tom cvičení těch koní a těch co je vedou. A hezké byly i ty spoty o rodičích a svědkovi. Akorát jsem si nevšimla, že by měla nevěsta svědkaM-a-j-a píše:Tak tak to co říkali kolem toho, všelijaké zajímavosti z minulosti…J-Zicek píše:Ale podívaná to byla hezká
To jsem si taky nevšimla, ale třeba je hlavní družička rovnou i svědkyně. ![]()
tak to nevím. Je pravda, že jsem všechno neslyšela, protože jsem krmila malou. Třeba o tom mluvili ![]()
Taky bylo zajímavé povídání o těch prstenech.
J-Zicek píše:
Majo díky za tip.Jestli to stihnu tak se mrknu.
není zač ![]()
a nebyl tim svedkem treba tata, on tam prece dost dlouho zustal stat. na jedne strane on a na druhe Harry