Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mě abych pravdu řekla štve ten „český“ přístup jako že je to svatba jako každá jiná apod., to je přesně to, proč se jako stát nacházíme v situaci v jaký jsme
na všechno kašleme, z ničeho nedokážeme mít radost, přijde mi jako ostudný to, že jediný co se opravdu hromadně slaví jsou výhry v hokeji. Netvrdím, že bysme my měli slavit královskou svatbu v UK, ale přijde mi úplně úžasný jak tím v Anglii všichni žijou (pracuju s angličanama, nemám to jen z televize), jak si tím dokážou zpestřit svůj víkend a tak. No není to náhoda, že jako společnost jsou jinde než my tady…
lucie.t píše:
a nebyl tim svedkem treba tata, on tam prece dost dlouho zustal stat. na jedne strane on a na druhe Harry
Angličané v tom mají tradici, kterou my neznáme. Oni zas neznají hokejové šílenství.
Mě je bližší spíš ta anglie…
Království je pro ně pohádkou, která stále existuje a je to pro ně třeba spojení s historií, minulostí národa, které sahá až až… až donepaměti.
Proč ne… mě se to líbilo. Svatba mě dojala…
angličany plně chápu.
NiKi
Ahoj,koukala jsem,ale jen na začátek,co byl přenos v poledne,na Nově.Moc se mi to líbilo,mám moc ráda svatby.I mi slzička ukápla.Bylo krásné,jak Kate šla tím chrámem za zpěvu,a za ní ty malé družičky. Áááááááá,takovou svatbu jsem taky chtěla
![]()
momi33 píše:
Ahoj,koukala jsem,ale jen na začátek,co byl přenos v poledne,na Nově.Moc se mi to líbilo,mám moc ráda svatby.I mi slzička ukápla.Bylo krásné,jak Kate šla tím chrámem za zpěvu,a za ní ty malé družičky. Áááááááá,takovou svatbu jsem taky chtěla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak Harry je ještě k mání
![]()
M-a-j-a píše:lleennttiillkkaa píše:Mě třeba zaujalo jak vyprávěli o tom cvičení těch koní a těch co je vedou. A hezké byly i ty spoty o rodičích a svědkovi. Akorát jsem si nevšimla, že by měla nevěsta svědkaM-a-j-a píše:Tak tak to co říkali kolem toho, všelijaké zajímavosti z minulosti…J-Zicek píše:Ale podívaná to byla hezká
Já nevím mě to přijde uhozený.Každej je z toho úplně vedle a přitom je to svatba jako každá jiná akorát je královská.
Nevím je to jen můj názor.a vyprávění okolo toho bylo dost zajímavé
Jinak svatba to bohužel jiná je, právě proto, že je královská.
Za svědka jí šla její mladší sestra Pippa, vedla družičky a poté jí podávala kytici, když šly podepisovat dozadu papíry.
Tak já to cítím tak, že nevím, koho bych si v naší zemi měla vážit. Prezidentů komunistů? Nebo slinat, abych viděla Paroubka a Petru?
Věřím, že svatba TGM by se taky prožívala
Anglie má silnou tradici v monarchii, krále a královny si prostě vždy budou lidé vážit, prostě už jenom proto, že to je král a královna ![]()
Oni si nemusí nic zasloužit ![]()
Já jsem se na svatbu taky dívala a je hezké, že William a Kate se berou z lásky. Ne jak chudák Diana. Charles byl v té době zhrzen, že si nemohl vzít Kamilu.
Musím ale teda uznat, že Harry je větší štramák
Možná je to jenom tím, že má ještě nějaké vlasy ![]()
Bylo to prekrasne, oba jsou mladi moderni lidi, myslim ze jim to vydrzi - alespon maji slusnou sanci, prijde mi ze dobre vedi a stoji nohama pevne na zemi..
Nevesta nadherna, nic monstrozniho.. obema to moc sluselo…
Me se to moc libi, je to tradicni, poji to lidi i s historii atd - u nas mame hafo historickych pamatek, dejiny bohate ale prijde mi, ze o tom lidi ani moc nevedi a neumi si toho vazit..
Mozna maji pocit ze to je pryc a nic je k tomu nepoji a tohle kralovska dynastie zarucuje - a je to myslim dobre…
Na zacatku cervence se zeni monacky princ Albert tak zase bude kraasa ke vzdychani
![]()
Mně se to moc líbilo.
Jejich „příběh“ nijak zvlášť neprožívám, nehroutím se a nepodlamují se mi kolena, ale podívaná to byla krásná! Já svatby tak jako obecně můžu a tato navíc byla taková pohádková (chybí mi tu zasněný smajlík). Já mám pohádky ráda, hlavně ty filmové a jak tam na konci nebyla svatba, tak to nebyla pořádná pohádka… ![]()
Líbily se mi šaty, klobouky, rituály, kočár, družičky i historický výklad či jiné zajímavosti. Prostě fajn pokoukání. ![]()
Allee píše:
mě abych pravdu řekla štve ten „český“ přístup jako že je to svatba jako každá jiná apod., to je přesně to, proč se jako stát nacházíme v situaci v jaký jsmena všechno kašleme, z ničeho nedokážeme mít radost, přijde mi jako ostudný to, že jediný co se opravdu hromadně slaví jsou výhry v hokeji. Netvrdím, že bysme my měli slavit královskou svatbu v UK, ale přijde mi úplně úžasný jak tím v Anglii všichni žijou (pracuju s angličanama, nemám to jen z televize), jak si tím dokážou zpestřit svůj víkend a tak. No není to náhoda, že jako společnost jsou jinde než my tady…
byla to nádhera a konečně se bylo na co dívat, žádná stupidní telenovela, ale život, za mě dávám ![]()
jo jo sestre to taky moc sluselo. kdyz odchazeli z obradu, byli s Herrym moc pekny parecek
celkove ty uniformy jsou na chlapech peeekny
![]()
a pehlidka klobouku nadherna, mam je moc rada.. ![]()
Mne se to taky moc libilo, vydrzela jsem u toho skoro cely den. Atmosfera byla uzasna a prave se mi hrozne libilo jak byli vsichni nadseni. Povidani ve studiu na ct24 bylo moc zajimave.
JJ souhlas s tim, ze Harry nam vyrostl do vetsiho fesaka nez je William.
Netusite jake postaveni by mela Diana pri teto svatbe, kdyby zila, jako jestli by ona privedla Williama, popr. by stala u nej jako Katin otec u Kate? O tom se vubec nezminovali, nebo mi to uniklo.
clovek píše:
Mne se to taky moc libilo, vydrzela jsem u toho skoro cely den. Atmosfera byla uzasna a prave se mi hrozne libilo jak byli vsichni nadseni. Povidani ve studiu na ct24 bylo moc zajimave.JJ souhlas s tim, ze Harry nam vyrostl do vetsiho fesaka nez je William.
Netusite jake postaveni by mela Diana pri teto svatbe, kdyby zila, jako jestli by ona privedla Williama, popr. by stala u nej jako Katin otec u Kate? O tom se vubec nezminovali, nebo mi to uniklo.
to by me taky zajimalo