Královská svatba v UK

Napsat příspěvek
Velikost písma:
707
29.4.11 15:56

mě abych pravdu řekla štve ten „český“ přístup jako že je to svatba jako každá jiná apod., to je přesně to, proč se jako stát nacházíme v situaci v jaký jsme :nevim: na všechno kašleme, z ničeho nedokážeme mít radost, přijde mi jako ostudný to, že jediný co se opravdu hromadně slaví jsou výhry v hokeji. Netvrdím, že bysme my měli slavit královskou svatbu v UK, ale přijde mi úplně úžasný jak tím v Anglii všichni žijou (pracuju s angličanama, nemám to jen z televize), jak si tím dokážou zpestřit svůj víkend a tak. No není to náhoda, že jako společnost jsou jinde než my tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.4.11 15:57
lucie.t píše:
a nebyl tim svedkem treba tata, on tam prece dost dlouho zustal stat. na jedne strane on a na druhe Harry
:nevim: :nevim: Těžko říct.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
29.4.11 15:58

Angličané v tom mají tradici, kterou my neznáme. Oni zas neznají hokejové šílenství.
Mě je bližší spíš ta anglie…
Království je pro ně pohádkou, která stále existuje a je to pro ně třeba spojení s historií, minulostí národa, které sahá až až… až donepaměti.
Proč ne… mě se to líbilo. Svatba mě dojala…
angličany plně chápu.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.4.11 15:59

Ahoj,koukala jsem,ale jen na začátek,co byl přenos v poledne,na Nově.Moc se mi to líbilo,mám moc ráda svatby.I mi slzička ukápla.Bylo krásné,jak Kate šla tím chrámem za zpěvu,a za ní ty malé družičky. Áááááááá,takovou svatbu jsem taky chtěla :lol: :cry: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.4.11 16:08
momi33 píše:
Ahoj,koukala jsem,ale jen na začátek,co byl přenos v poledne,na Nově.Moc se mi to líbilo,mám moc ráda svatby.I mi slzička ukápla.Bylo krásné,jak Kate šla tím chrámem za zpěvu,a za ní ty malé družičky. Áááááááá,takovou svatbu jsem taky chtěla :lol: :cry: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Tak Harry je ještě k mání :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
29.4.11 16:12
M-a-j-a píše:
lleennttiillkkaa píše:
M-a-j-a píše:
J-Zicek píše:
Já nevím mě to přijde uhozený.Každej je z toho úplně vedle a přitom je to svatba jako každá jiná akorát je královská.
Nevím je to jen můj názor.
Ale podívaná to byla hezká :-) a vyprávění okolo toho bylo dost zajímavé :think:
Tak tak to co říkali kolem toho, všelijaké zajímavosti z minulosti…
Jinak svatba to bohužel jiná je, právě proto, že je královská.
Mě třeba zaujalo jak vyprávěli o tom cvičení těch koní a těch co je vedou. A hezké byly i ty spoty o rodičích a svědkovi. Akorát jsem si nevšimla, že by měla nevěsta svědka :think:

Za svědka jí šla její mladší sestra Pippa, vedla družičky a poté jí podávala kytici, když šly podepisovat dozadu papíry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
29.4.11 16:44

Tak já to cítím tak, že nevím, koho bych si v naší zemi měla vážit. Prezidentů komunistů? Nebo slinat, abych viděla Paroubka a Petru? :wink: Věřím, že svatba TGM by se taky prožívala :lol: Anglie má silnou tradici v monarchii, krále a královny si prostě vždy budou lidé vážit, prostě už jenom proto, že to je král a královna :lol:
Oni si nemusí nic zasloužit :nevim:

Já jsem se na svatbu taky dívala a je hezké, že William a Kate se berou z lásky. Ne jak chudák Diana. Charles byl v té době zhrzen, že si nemohl vzít Kamilu.

Musím ale teda uznat, že Harry je větší štramák :wink: Možná je to jenom tím, že má ještě nějaké vlasy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
29.4.11 16:46

Bylo to prekrasne, oba jsou mladi moderni lidi, myslim ze jim to vydrzi - alespon maji slusnou sanci, prijde mi ze dobre vedi a stoji nohama pevne na zemi..

Nevesta nadherna, nic monstrozniho.. obema to moc sluselo…

Me se to moc libi, je to tradicni, poji to lidi i s historii atd - u nas mame hafo historickych pamatek, dejiny bohate ale prijde mi, ze o tom lidi ani moc nevedi a neumi si toho vazit..
Mozna maji pocit ze to je pryc a nic je k tomu nepoji a tohle kralovska dynastie zarucuje - a je to myslim dobre…

Na zacatku cervence se zeni monacky princ Albert tak zase bude kraasa ke vzdychani :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
29.4.11 16:53

Mně se to moc líbilo. :wink: Jejich „příběh“ nijak zvlášť neprožívám, nehroutím se a nepodlamují se mi kolena, ale podívaná to byla krásná! Já svatby tak jako obecně můžu a tato navíc byla taková pohádková (chybí mi tu zasněný smajlík). Já mám pohádky ráda, hlavně ty filmové a jak tam na konci nebyla svatba, tak to nebyla pořádná pohádka… :jazyk:

Líbily se mi šaty, klobouky, rituály, kočár, družičky i historický výklad či jiné zajímavosti. Prostě fajn pokoukání. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
29.4.11 17:36
Souhlasím :potlesk: :potlesk: nevěsta byla opravdu krásná!!! :palec: :palec: no a mezi náma její sestra taky,moc hezká,krásné šaty :palec: :palec: :palec:
Allee píše:
mě abych pravdu řekla štve ten „český“ přístup jako že je to svatba jako každá jiná apod., to je přesně to, proč se jako stát nacházíme v situaci v jaký jsme :nevim: na všechno kašleme, z ničeho nedokážeme mít radost, přijde mi jako ostudný to, že jediný co se opravdu hromadně slaví jsou výhry v hokeji. Netvrdím, že bysme my měli slavit královskou svatbu v UK, ale přijde mi úplně úžasný jak tím v Anglii všichni žijou (pracuju s angličanama, nemám to jen z televize), jak si tím dokážou zpestřit svůj víkend a tak. No není to náhoda, že jako společnost jsou jinde než my tady…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
29.4.11 17:40

byla to nádhera a konečně se bylo na co dívat, žádná stupidní telenovela, ale život, za mě dávám :palec:

• Citovat
  • Upravit
4989
29.4.11 17:50

jo jo sestre to taky moc sluselo. kdyz odchazeli z obradu, byli s Herrym moc pekny parecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
29.4.11 17:58

celkove ty uniformy jsou na chlapech peeekny :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a pehlidka klobouku nadherna, mam je moc rada.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
29.4.11 21:30

Mne se to taky moc libilo, vydrzela jsem u toho skoro cely den. Atmosfera byla uzasna a prave se mi hrozne libilo jak byli vsichni nadseni. Povidani ve studiu na ct24 bylo moc zajimave.

JJ souhlas s tim, ze Harry nam vyrostl do vetsiho fesaka nez je William.

Netusite jake postaveni by mela Diana pri teto svatbe, kdyby zila, jako jestli by ona privedla Williama, popr. by stala u nej jako Katin otec u Kate? O tom se vubec nezminovali, nebo mi to uniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
29.4.11 22:32
clovek píše:
Mne se to taky moc libilo, vydrzela jsem u toho skoro cely den. Atmosfera byla uzasna a prave se mi hrozne libilo jak byli vsichni nadseni. Povidani ve studiu na ct24 bylo moc zajimave.

JJ souhlas s tim, ze Harry nam vyrostl do vetsiho fesaka nez je William.

Netusite jake postaveni by mela Diana pri teto svatbe, kdyby zila, jako jestli by ona privedla Williama, popr. by stala u nej jako Katin otec u Kate? O tom se vubec nezminovali, nebo mi to uniklo.

to by me taky zajimalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová