Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj dekuji za odpoved, no prave jsem myslela, ze jak maji plno deti, nemusi ho vzit, berou se vzdy starsi deti. Pevne verim, ze ho vemou. Jsem doma malem 6 let a uz chci nekam do prace. Zadne recenze jsem nikde na Pocaply nenasla jen na Jungmannovou, tak by mne zajimali skusenosti. A jak se Vam bydli, ja se na jedne strane tesim, na druhe mam obavu, jak tu zmenu zvlademe ![]()
@Katiak
No recenze na Počaply nic moc, hodně lidí tady dava děti do soukromých školek, ale já teda budu preferovat ru státni. Jo a od pristiho roku se bude otevírat nová školka, resp. nové třídy ještě u zs Počaply, takže šance, že ti ho přijmou, ještě rostou.
Nám se bydlí dobře, jsme tady už 5,5 roku, nic nám tady extra neschází, docela se tady známe a scházíme se, takže je to fajn ![]()
@Dzejn111 no to si mne moc nepotesila, presla jsem skoro vsechno a nikde zadne recenze. Az to bude u Vas aktualne pujdete do Pocapel? Na mne jen podle webu lepe pusobi ta Jungmannova, tak nevim zda to mam resit. Na druhe strane se bojim, ze ak ji dam na Jungamnovou a v okoli budou nejake deti v jeji veku, aby jsem ji skolou neobrala o kamarady z okoli. Tohole je hruza, stacila by jedna skola a nemela by jsem na vyber ![]()
Zdravím, máte, prosím, nějaké osobní zkušenosti ze školy/školky v Počaplech? Případně jaké?
Děkuji