Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky,
mám skoro 3 letou holčičku a hledáme nějakou maminku nejlépe s holčičkou
, která by s námi chtěla trávit nějaký ten volný čas. Společné výlety a pod.
Budu se těšit
Ahojky
hlásí se jedna boleslavanda, tady diskuze nežije, jukni sem,tady jsou všechno boleslavandy
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
a kde přesně bydlíš?
Ahoj,
děkuji za odkaz. Bydlíme na Chrástu, u letiště, ale jsme mobilní ![]()
Ahoj maminky, můžu se k Vám přidat? za nedlouho se s dětmi stěhujeme do Mladé Boleslavi a nikoho tam neznáme… V každém případě už se moc těším ♥ ![]()
Ahoj. Nechci zbytecne zakladat nove tema a tak ozivuji.
O vikendu se chystame pracovne do Mlade Boleslavi a radi bychom tam neco podnikli, moc bych byla rada kdybyste mi dali tip na nejake hezke hriste, kavarnu, nebo na nejakou zajimavou aktivitu v tomto meste. Diky za tipy ![]()
@Ondrášovka.N myslíš pro děti?
Teď je v olympii krásná velká pirátská loď pro děti. Hned vedle je pizza, vy budete jíst a pít a děti se zabavi
@Petra Z píše:
@Ondrášovka.N myslíš pro děti?
Teď je v olympii krásná velká pirátská loď pro děti. Hned vedle je pizza, vy budete jíst a pít a děti se zabavi
Syn ma tri a pul a mala je jeste mimino. bude to pro nej?
Asi to pro něj je, pokud neleze po výškách. Ono je to v patře a mají tam síť až ke stropu, to je asi 6 metrů nad zemí a dá se to přelézt a spadnout od stropu až dolů do přízemí. Nedávno kamarádky kluk (13) sundaval z té sítě malého chlapečka, který se rozhodl, že to přeleze. Personál nezájem… tam se starat začnou, až nějaké dítě atrakci přeleze a něco se stane. Ta loď je dětský koutek, děti se tam baví bez rodičů.
@4family píše:
Asi to pro něj je, pokud neleze po výškách. Ono je to v patře a mají tam síť až ke stropu, to je asi 6 metrů nad zemí a dá se to přelézt a spadnout od stropu až dolů do přízemí. Nedávno kamarádky kluk (13) sundaval z té sítě malého chlapečka, který se rozhodl, že to přeleze. Personál nezájem… tam se starat začnou, až nějaké dítě atrakci přeleze a něco se stane. Ta loď je dětský koutek, děti se tam baví bez rodičů.
To zni desive ![]()
@Ondrášovka.N zkus si to najít na netu
Já jen že jsem tam byla minulý víkend tak mě to tak napadlo
@Petra Z píše:
@Ondrášovka.N zkus si to najít na netu
Já jen že jsem tam byla minulý víkend tak mě to tak napadlo
Urcite dekuji za tip ![]()