Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte najdou se zde nějaké maminky z Prostějova na pokec i procházky?
Ahojky,
já jsem z Pv. A na prochajdu určitě někdy moc ráda vyrazím ![]()
Zdravím všechny!
Megee,my už jsme se potkaly na jiných stránkách ![]()
Ráda bych se přidala,někdy taky vyšla na procházku ![]()
Ahoj Jackie,pamatuju si Tě nárazově z diskuzí.Já jsem hledala podle vyhledávače a už dlouho jsem přemýšlela,že podobnou diskuzi založím..Ale zdálo se mi,že aktivních Pv emimiňaček je málo,že to nebude mít cenu ![]()
Ale snad se nás tu sejde víc ![]()
Jani já tebe taky
No taky myslím, že až tak moc nás tady nebude. Ale to neva, hlavně že jsme se tu potkali ![]()
Jackie,ráda bych se Tě zeptala,kde bydlíte,ve které lokalitě..Protože bych ráda našla nějakou maminku na občasné procházky,ale tak nerada diskutuju ve veřejném foru o osobních věcech:oops: ![]()
My bydlíme blízko centra a Adámek chodí do školky na Sídliště sv.,tak se hodně vyskytujeme i tam ![]()
Teď byla Emička často nemocná,byli jsme hodně doma.Snad se to s pěkným počasím zlepší..
Uvidíme,kolik se nás tu sejde.Kdyby to náhodou ožilo,mohly bychom přemýšlet u uzamčení diskuze.Vím,že předbíhám,ale to je jeden z důvodů,proč jsem diskuzi prostějovských maminek nezaložila ![]()
Maminky z Pv se v hromadném počtu schází na jiných stránkách.
Megee,snad nevadí,že jsem se přihlásila.To,co se stalo „u sousedů“,sem netahám,jde to mimo mě.Nebyla jsem na inkriminované akci,jak to opravdu bylo nevím a celé mi to přišlo dětinské a žabomyší.A moc mě mrzí,jak to nakonec dopadlo ![]()
jani nevadí…mě moc mrzí co se tam stalo proto tahle diskuze tu na emiminu…my bydlíme na Libušince…takže taky u centra ![]()
Megge,super ![]()
My už jsme si s Jackie vyměnili pár SZ.Ani jedna z nás neche psát do veřejného fora.
Zvlášť v kategorii maminky ze stejného města.Tam se vždy píší konkrétní místa apod..Jsme pro brzké uzavření.
Ještě chvíli počkáme,jestli se to tu „rozjede“.Ale uzavřená skupina může mít i jen 3 členy..
Ty jsi to tu založila,až uznáš za vhodné,klidně vytvoř skupinu.
Megee,už jsem zažádala o členství.Až se připojíš,tak mě prosím potvrď,přijdu asi až zítra..
Ahoj Romi najeď si na skupiny a tam už to najdeš zažádej o přístup a já tě přidám ![]()
Maminky Prostějovačy,najdete se?Kamarádkám děti odrostly a jsou už v práci a nebo snažilky a těhulky a já zůstala tak nějak se 7 měs.sama
…na procházky,kavčo,výlety,nebo si zajít zacvičit?…snad se tu pár najde
…
Ahoj maminky, bydlím v Prostějově tři dny a nikoho tu neznám, máme desetiměsíčního Honzíčka a ráda bych se seznámila s nějakou maminkou na procházky, kafíčko, cvičení? budu ráda, když se ozvete
pa Pavla