Maminky z Prostějova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
27.8.12 23:59
@Pajina 18 píše:
Ahoj maminky, bydlím v Prostějově tři dny a nikoho tu neznám, máme desetiměsíčního Honzíčka a ráda bych se seznámila s nějakou maminkou na procházky, kafíčko, cvičení? budu ráda, když se ozvete :) :mrgreen: pa Pavla

nazdar Pavli, můžu tě vzit hned v uterý na cvičení mezi super lidičky :palec: ..kde bydlíš? jinak mám 10-měsíční holčičku…jooo a 5 letou dračici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.8.12 08:32

@Pajina 18
ahoj, ja jsem tady taky prestehovaná ale uz trochu dyl nez ty..kazdopadně moc maminek tu neznám..mame 2,5 mesičního - taky Honzíka, zatim jedináčka..

• Citovat
  • Upravit
24379
28.8.12 08:40
@smurfka píše:
@Pajina 18
ahoj, ja jsem tady taky prestehovaná ale uz trochu dyl nez ty..kazdopadně moc maminek tu neznám..mame 2,5 mesičního - taky Honzíka, zatim jedináčka..

jéééé jsme si spolu psaly! to si byla ještě těhu a teď už ma 2,5 8o? no toto letí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.8.12 08:45
@wildcherry píše:
jéééé jsme si spolu psaly! to si byla ještě těhu a teď už ma 2,5 8o? no toto letí :mrgreen:

no kdyby uz se aspon plazil tak bych se nezlobila..strasne si zvykl na ruce, tak doufam ze pri plazeni uz to nebude tak horké..

• Citovat
  • Upravit
24379
28.8.12 08:52
@smurfka píše:
no kdyby uz se aspon plazil tak bych se nezlobila..strasne si zvykl na ruce, tak doufam ze pri plazeni uz to nebude tak horké..
:lol: jen na chvilku, než se začně premísťovat :mrgreen:…každý odbobí má to svoje, mě chybí miminečko, protože jsem si ji vůbec neužila :roll: .furt nemocná, furt privná, ufňukaná-fuj odbobí…ale teď tak od půl roku naprostá paráda :pankac:…už má 10měs a je to hodný dítě se kterým je fakt sranda :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.8.12 09:04

@wildcherry
no maly je na me fixovany, u tatky v narucí nevydrzí dlouho a zacne brecet, tak nemuzu ani zajit zacvicit, nebo si zajit nekam sama..pritel se uz taky tesi az bude maly vetsi a nebude se ho tak „ bat“

• Citovat
  • Upravit
24379
28.8.12 09:43
@smurfka píše:
@wildcherry
no maly je na me fixovany, u tatky v narucí nevydrzí dlouho a zacne brecet, tak nemuzu ani zajit zacvicit, nebo si zajit nekam sama..pritel se uz taky tesi az bude maly vetsi a nebude se ho tak " bat" [/acitace]

ajéééé, to moc nezávidím :think:…já teda musela koupit i houpačku, protože se taky furt chtěla nosit, ale naštěstí i od tatínka, nebo ji zabavila Emmča…nejhorší že já to u Emmči neznala, to bylo zlatý dítě(nebo teda já aspoň víc v pohodě a užila si ji jako miminěčko)…já dneska asi moc nestíhám a večer du cvičit, ale jestli chceš můžem na kavčo zitra, můžem k pirátovi, ať se Emma zabaví a můžem pokecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.8.12 09:46

@wildcherry
tam se ale plati vstup ne? nebo ja s tak malym bych neplatila?? ale tak jako muzem i tak no.. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
28.8.12 10:11

@wildcherry
az budeš teda mit časík tak napiš v kolik a jestli srazík až tam nebo jinde..já kojím tak doufám že kdyby měl malý žižu tak tam nebude vadit když vyvalím prso.. :think:, nakojim samozřejmě ještě doma než vyrazíme..ale i tak, čajík mu někdy nestačí i když dávám.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24379
28.8.12 10:24
@smurfka píše:
@wildcherry
az budeš teda mit časík tak napiš v kolik a jestli srazík až tam nebo jinde..já kojím tak doufám že kdyby měl malý žižu tak tam nebude vadit když vyvalím prso.. :think:, nakojim samozřejmě ještě doma než vyrazíme..ale i tak, čajík mu někdy nestačí i když dávám.. :nevim:

néééé za mimíska neplatíš, ani já-jen za emmču…klíďo prďo si tam nakojíš, jsou tam fajn :palec:…

teď ti ještě neřeknu v kolik, ještě to nevím :lol: ..ale asi poo spíš :think: …dopo moc ven nechodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.8.12 10:29

@wildcherry
me je to jedno..tatínek je pracovně pryč, tak mužu kdykoliv.. ;) klidně i odpo..

• Citovat
  • Upravit
3
30.8.12 08:21

Ježiš tak to jsem šťastná, bydlím ve Vrahovicích, moc to tu zatín neznám, náměstí a nákupní centra, když napíšeš kde se v úterý sejdem najdu si to na netu a určitě trefím, každopádně se na úterý moooc těším, jsem ráda, že jsi se ozvala, zatím pa Pavla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.9.12 12:30

Ahoj holky, čekám čekám, těsím se, ale nikdo neodepisuje :mavam: Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.2.14 10:05

Ahoj, jeduna týden do Prostějova, teď koncem února, prosím, prosím, poraďte mi, co tam budu dělat s dvouletým dítětem? Nějaké hrací centra, co bazén, jak je tam voda, není to studené? Nebo nějaké akce na poslední týden v únoru? Klidně dojedu i do Olomouce, jen musím za každou cenu naplánovat celodenní program. Budu s sebou mít i sedmiletou. Nebo alespoň půldenní. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
15.2.14 11:49

@terinka4444 Tak dá se jet do aquaparku do Olomouce nebo do Vyškova. V Olomouci je i zoo. Přímo v Prostějově jsou pak třeba herny http://www.uyettika.cz/, http://www.u-pirata.cz/cz/m/domu/ a na náměstí je v obchodním centru Zlatá Brána kavárna Človíčkov http://www.zlata-brana.cz/…2/clovickov/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová