Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pajina 18 píše:
Ahoj maminky, bydlím v Prostějově tři dny a nikoho tu neznám, máme desetiměsíčního Honzíčka a ráda bych se seznámila s nějakou maminkou na procházky, kafíčko, cvičení? budu ráda, když se ozvete![]()
pa Pavla
nazdar Pavli, můžu tě vzit hned v uterý na cvičení mezi super lidičky
..kde bydlíš? jinak mám 10-měsíční holčičku…jooo a 5 letou dračici
@Pajina 18
ahoj, ja jsem tady taky prestehovaná ale uz trochu dyl nez ty..kazdopadně moc maminek tu neznám..mame 2,5 mesičního - taky Honzíka, zatim jedináčka..
@smurfka píše:
@Pajina 18
ahoj, ja jsem tady taky prestehovaná ale uz trochu dyl nez ty..kazdopadně moc maminek tu neznám..mame 2,5 mesičního - taky Honzíka, zatim jedináčka..
jéééé jsme si spolu psaly! to si byla ještě těhu a teď už ma 2,5
? no toto letí ![]()
@wildcherry píše:
jéééé jsme si spolu psaly! to si byla ještě těhu a teď už ma 2,5? no toto letí
no kdyby uz se aspon plazil tak bych se nezlobila..strasne si zvykl na ruce, tak doufam ze pri plazeni uz to nebude tak horké..
@smurfka píše:
no kdyby uz se aspon plazil tak bych se nezlobila..strasne si zvykl na ruce, tak doufam ze pri plazeni uz to nebude tak horké..
@wildcherry
no maly je na me fixovany, u tatky v narucí nevydrzí dlouho a zacne brecet, tak nemuzu ani zajit zacvicit, nebo si zajit nekam sama..pritel se uz taky tesi az bude maly vetsi a nebude se ho tak „ bat“
@smurfka píše:
@wildcherry
no maly je na me fixovany, u tatky v narucí nevydrzí dlouho a zacne brecet, tak nemuzu ani zajit zacvicit, nebo si zajit nekam sama..pritel se uz taky tesi az bude maly vetsi a nebude se ho tak " bat" [/acitace]ajéééé, to moc nezávidím
…já teda musela koupit i houpačku, protože se taky furt chtěla nosit, ale naštěstí i od tatínka, nebo ji zabavila Emmča…nejhorší že já to u Emmči neznala, to bylo zlatý dítě(nebo teda já aspoň víc v pohodě a užila si ji jako miminěčko)…já dneska asi moc nestíhám a večer du cvičit, ale jestli chceš můžem na kavčo zitra, můžem k pirátovi, ať se Emma zabaví a můžem pokecat.
@wildcherry
tam se ale plati vstup ne? nebo ja s tak malym bych neplatila?? ale tak jako muzem i tak no.. ![]()
@wildcherry
az budeš teda mit časík tak napiš v kolik a jestli srazík až tam nebo jinde..já kojím tak doufám že kdyby měl malý žižu tak tam nebude vadit když vyvalím prso..
, nakojim samozřejmě ještě doma než vyrazíme..ale i tak, čajík mu někdy nestačí i když dávám.. ![]()
@smurfka píše:
@wildcherry
az budeš teda mit časík tak napiš v kolik a jestli srazík až tam nebo jinde..já kojím tak doufám že kdyby měl malý žižu tak tam nebude vadit když vyvalím prso.., nakojim samozřejmě ještě doma než vyrazíme..ale i tak, čajík mu někdy nestačí i když dávám..
néééé za mimíska neplatíš, ani já-jen za emmču…klíďo prďo si tam nakojíš, jsou tam fajn
…
teď ti ještě neřeknu v kolik, ještě to nevím
..ale asi poo spíš
…dopo moc ven nechodíme.
@wildcherry
me je to jedno..tatínek je pracovně pryč, tak mužu kdykoliv..
klidně i odpo..
Ježiš tak to jsem šťastná, bydlím ve Vrahovicích, moc to tu zatín neznám, náměstí a nákupní centra, když napíšeš kde se v úterý sejdem najdu si to na netu a určitě trefím, každopádně se na úterý moooc těším, jsem ráda, že jsi se ozvala, zatím pa Pavla ![]()
Ahoj holky, čekám čekám, těsím se, ale nikdo neodepisuje
Pavla
Ahoj, jeduna týden do Prostějova, teď koncem února, prosím, prosím, poraďte mi, co tam budu dělat s dvouletým dítětem? Nějaké hrací centra, co bazén, jak je tam voda, není to studené? Nebo nějaké akce na poslední týden v únoru? Klidně dojedu i do Olomouce, jen musím za každou cenu naplánovat celodenní program. Budu s sebou mít i sedmiletou. Nebo alespoň půldenní. Děkuju
@terinka4444 Tak dá se jet do aquaparku do Olomouce nebo do Vyškova. V Olomouci je i zoo. Přímo v Prostějově jsou pak třeba herny http://www.uyettika.cz/, http://www.u-pirata.cz/cz/m/domu/ a na náměstí je v obchodním centru Zlatá Brána kavárna Človíčkov http://www.zlata-brana.cz/…2/clovickov/#…