Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rodný list jsem tam myslím nesla. Jinak to potvrzení z matriky, je to záležitost na pár minut. A ženské jsou tam v pohodě
. Na tu matriku musíte jít oba, občanky a rodné listy a těhotenskou průkazku. A co se týká jména- my psali jen přijmení, jméno jsme plodili až v den porodu.
Děkuji holky
a když jsem ztratila rod.list musím zažádat na matrice kde sem se narodila? Nebo je to jedno.
Ahoj,
ráda se seznámím s maminkami z Prostějova. Mám půlročního syna ![]()
@wildcherry ahoj ženy z Prostějova
tak zase jedeme k vám na návštěvu, poraďte, co kde se tento týden u vás do soboty koná? Musím naplánovat aktivity ne celé dny. Tak ve čtvrtek jedem na Bouzov a v sobotu Olomouc zoo s lampionkama. Ještě něco se v okolí Prostějova koná? Ve středu, v pátek třeba
Nic nemůžu najít
@terinka4444 v úterý je u nás na vsi lampionový průvod a následně po něm bude pro děti pohádka. Ale malá obec, malá akce. Nebo výstup na Velký Kosíř, návštěva lázní Skalka. Přímo o akcích nevím, jen to večerní zoo.
@1Luca my jedeme až v úterý na noc, tak jsme od středy. Děkuju.
@terinka4444 28. října od 15. do 21. hodiny v každou celou večerní prohlídky zámku Plumlov ( při svíčkách, povídky…), 31. října tam bude Halloween od 14 hodin
@Anonymní píše:
Zdravicko, ja hledam nekoho, kdo preferuje mensi seslosti, podobneho asociala, jako jsem ja
Hledam maminku s ditkem, kdo se citi tez trochu nepatricne ve velkem davu a rad by si popovidal o necem jinem, nez jen nekoho pomluvil. Syn ma 2,5roku.
Můžete se mi ozvat, hledáme kamaráda s přímá mamkou ![]()