Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Hledám kamarádku maminku na popovídání, na procházky s kočárem, na kafe…Je mi 30 let a mám 3 měsíčního chlapečka. Pokud bude mít někdo zájem, ozvěte se prosím, budu se těšit. ![]()
Ahoj já jsem ze Sebranic! Mám dvě děti, holku (skoro 3 roky) a kluka (skoro 4 měsíce). Ty jsi přímo z Boskovic?
Ahoj. Jsme přimo z Boskovic, ale čerstvě, nedávno jsme se sem přistěhovali z Brna, tak tady ještě nikoho neznám ![]()
Přesně nevím jak jsou Sebranice daleko od Boskovic, ale kdyby jsi měla nekdy cestu sem, tak se muzeme potkat, nebo my si muzeme udelat vylet k vam ![]()
Sebranice jsou asi 7 km od Boskovic, leží přímo na trase Brno-Svitavy. Jsem na tom podobně jako ty, sice tady bydlím už 4 roky, ale nemám tady žádnou kamarádku, všechny už jsou „spárované“. V Boskovicích kamarádku mám, třeba bych tě časem mohla seznámit i s ní
tak to je kousicek, tak to nebude problem:-) muzem se nekdy sejit, snad si padnem do oka ![]()
Tak až pojedu do Boskovic, dám ti vědět, anebo si můžeš udělat výlet ty k nám ![]()
Ahoj, najdu kamarádku z Boskovic nebo okolí na pokec, kafe a tak. Je mi 37 a mám 3 děti (8, 3, a 1 rok). Bydlím tady 4 rokem, ale při tom letu kolem domácnosti a dětí nějak nestíhám se seznamovat a někdy mi ten stejnej kolotoč už leze na mozek
.
@saxy ahoj já nejsm přímo z Boskovic, ale taky bych ráda nějakou kamarádku
bydlim 2O km od Boskovic
To neva, já přímo na Boskovicích netrvám. Mužem se někdy zkusit sejít a uvidíme.
@saxy určitě budu moc ráda jinak mně je 23 a mám skoro dvourocniho raubire ![]()
Ahoj. Hledám kamarádku, maminku na popovídání, na procházky s kočárem, na kafe…Je mi 23 let a mám 6 měsíční holčičku Nelinku. Nedavno jsme se přestěhovali a tak tu ještě nikoho neznám. Pokud bude mít někdo zájem, ozvěte se prosím, budu se těšit. ![]()
Ahoj, je tady nějaká maminka z Letovic co má miminko na společné procházky?
Ahoj je tu nějaká maminka z Boskovic na popovidani a na kočarkování?
Ahoj hledam kamaradku z Boskovic a okoli. Mam tri deti 10 kluk, 6 holka a 2 mesicniho kluka. Bydlim kousek od Boskovic. Mam rada spolecnost, pokec a taak