Hledám kamarádku Boskovice a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
21.4.10 11:30

Hledám kamarádku Boskovice a okolí

Ahoj. Hledám kamarádku maminku na popovídání, na procházky s kočárem, na kafe…Je mi 30 let a mám 3 měsíčního chlapečka. Pokud bude mít někdo zájem, ozvěte se prosím, budu se těšit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
150
21.4.10 11:34

Ahoj já jsem ze Sebranic! Mám dvě děti, holku (skoro 3 roky) a kluka (skoro 4 měsíce). Ty jsi přímo z Boskovic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.4.10 11:38

Ahoj. Jsme přimo z Boskovic, ale čerstvě, nedávno jsme se sem přistěhovali z Brna, tak tady ještě nikoho neznám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.4.10 11:43

Přesně nevím jak jsou Sebranice daleko od Boskovic, ale kdyby jsi měla nekdy cestu sem, tak se muzeme potkat, nebo my si muzeme udelat vylet k vam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.4.10 11:48

Sebranice jsou asi 7 km od Boskovic, leží přímo na trase Brno-Svitavy. Jsem na tom podobně jako ty, sice tady bydlím už 4 roky, ale nemám tady žádnou kamarádku, všechny už jsou „spárované“. V Boskovicích kamarádku mám, třeba bych tě časem mohla seznámit i s ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.4.10 11:51

tak to je kousicek, tak to nebude problem:-) muzem se nekdy sejit, snad si padnem do oka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.4.10 18:52

Tak až pojedu do Boskovic, dám ti vědět, anebo si můžeš udělat výlet ty k nám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.1.14 22:57

Ahoj, najdu kamarádku z Boskovic nebo okolí na pokec, kafe a tak. Je mi 37 a mám 3 děti (8, 3, a 1 rok). Bydlím tady 4 rokem, ale při tom letu kolem domácnosti a dětí nějak nestíhám se seznamovat a někdy mi ten stejnej kolotoč už leze na mozek :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
19.1.14 23:04

@saxy ahoj já nejsm přímo z Boskovic, ale taky bych ráda nějakou kamarádku :kytka: bydlim 2O km od Boskovic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.1.14 23:17

To neva, já přímo na Boskovicích netrvám. Mužem se někdy zkusit sejít a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
20.1.14 00:20

@saxy určitě budu moc ráda jinak mně je 23 a mám skoro dvourocniho raubire ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.8.15 14:27

Hledám kamarádku Boskovice

Ahoj. Hledám kamarádku, maminku na popovídání, na procházky s kočárem, na kafe…Je mi 23 let a mám 6 měsíční holčičku Nelinku. Nedavno jsme se přestěhovali a tak tu ještě nikoho neznám. Pokud bude mít někdo zájem, ozvěte se prosím, budu se těšit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
8.4.16 11:48

Ahoj, je tady nějaká maminka z Letovic co má miminko na společné procházky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 19:31

Ahoj je tu nějaká maminka z Boskovic na popovidani a na kočarkování?

• Citovat
  • Upravit
46
1.3.19 13:22

Hledam kamaradku

Ahoj hledam kamaradku z Boskovic a okoli. Mam tri deti 10 kluk, 6 holka a 2 mesicniho kluka. Bydlim kousek od Boskovic. Mam rada spolecnost, pokec a taak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová