Maminky z Budějic?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
13.4.10 22:58

Maminky z Budějc?

Nějaké maminky z Č. Budějovic?? na popovídání, pak třeba i prochajdy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7267
14.4.10 00:21

ahoj,
priznavam se , ze jsem z CB :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.4.10 08:17

I já jsem Budějcká :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.4.10 08:43

Ahoj!

Taky jsem z ČB… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.4.10 09:23

Tak můžeme upřesnit polohu bydliště :mrgreen: . Já jsem ze čtyráku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.4.10 09:38

Kristy, super!!! Já též :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.4.10 09:45

Ahoj maminky tak konečně se někdo ozval, já jsem žila v ČB 18 let sice bydlím v krumlově, ale v čb jsem každou chvíly, nemám kolem sebe žádné maminky tak mi docela chybí nějaké to popovídání, kdyby jsme si rozuměly můžeme se pak třeba setkat co vy na to? jinak jsem bydlela na máji ve štěchovce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.4.10 10:02

Zuzi, já jsem určitě pro!!! Krumlov je blízko a hlavně fakt nádhernej, já jsem zase docela často tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.4.10 10:06

tak až se zase někdy pojedeš do krumlova, tak dej vědět, nevím jestli už máš prcka nebo čekáš, pak můžeme vyrazit s kočákama třeba do zámecký zahrady tak je krásně a dobře se tam jezdí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.4.10 10:19

Zuzi, zatím miminko nemám, ale čekáme, že to vypukne každou chvilkou už :mrgreen: ! No to by bylo super, moc ráda. Nebo se ozvi až budeš mít cestu do ČB. Prckové budou jen chvilku od sebe, to je fajn :-). Bohužel mám kolem sebe jen kamarádky se staršími dětmi, tak bych byla ráda za nějaké „miminko“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.4.10 10:32

jéé ještě bříško to ti závidím, ani nevíš jak my chybí to moje:-) pořádně si užij něž oněj přijdes:-)kdy máš termín? a co čekáte? jsem zvědavá co? :-D Já mám Klárku 5 měsíců jestli bude stačit takový miminko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
14.4.10 10:39

Ahoj holky, zdravím hlavně Markét (Viktorce posílám pohlazení ;) ) a Zuzku84 ;)

Hlásím Máj :) a se srazíkem nemám problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
14.4.10 10:40
market128 píše:
Zuzi, zatím miminko nemám, ale čekáme, že to vypukne každou chvilkou už :mrgreen: ! No to by bylo super, moc ráda. Nebo se ozvi až budeš mít cestu do ČB. Prckové budou jen chvilku od sebe, to je fajn :-). Bohužel mám kolem sebe jen kamarádky se staršími dětmi, tak bych byla ráda za nějaké „miminko“.

Markét, tak zase ti má kdo poradit :D :D A víš kolik budeš mít chůviček a chůváků? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.4.10 10:47

Míšo ahoooj! No k tobě se přivalím na srázek v pondělí v půl 4 :mrgreen: . Doufám, že tě Kačka informovala :lol: , prý to spláchneme v jednom. Snad to ještě s Viktorkou vydržíme, v pátek jdu na kontrolu, pořád se tlačí ven. Další kafe je pak u nás!
No vidíš, vlastně tvoje holčičky taky nebudou o tolik starší než Viktorka, aspoň jí pak přiučí nějaký „bejkárny“ :mrgreen:

Zuzi, čekám taky holčičku, Viktorku. Termín mám až 14.5., ale malá se tlačí ven už od šestého měsíce :-) . Kde jsi rodila, jestli se můžu zeptat…CB nebo CK? Klárka věk úplně ideální :mrgreen: , jo a taky jsme chvilku uvažovali o tomhle jménu!

Příspěvek upraven 14.04.10 v 10:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.4.10 10:49
cipisek007 píše:
market128 píše:
Markét, tak zase ti má kdo poradit :D :D A víš kolik budeš mít chůviček a chůváků? :mrgreen:

Miško, když ono už to všechno skoro půjde do školy kolem mě :mrgreen: . Vlastně ty máš holčičky nejblíž Viktorce a pak mezera asi 5 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová