Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé maminky z Teplic ozvěte se . Léto se blíží a procházky s miláčkama v parku budou super . Možná taky nějaká ta kávička na zámecký u opiček. Těším se Denisa ![]()
ahoj! nejsem sice přímo z teplic, ale pokud máš zájem i o těhuli, ráda se na prochajdu nabídnu ![]()
Jasně budu ráda. Kdy máš termín ? Já jsem z Krupky ale asi za 2 měsice se stěhujeme do Teplic. Moc rada poklábosim kamaradek neni nikdy dost . Tak zatim Cau Denisa
Ahoj, jsem z Teplic, je mi 25 let a mám 6-měs. holčičku a taky bych ráda sněkým na prochajdy. ![]()
Ahoj, mám 8 měsíčního chlapíka doma a nedávno jsme se přistěhovali do Teplic a hledáme kamarády a kamarádky na procházky
Ahojky,tak už máme golfky,tak můžeme někam na procházku s vámi,ale bohužel se v Teplicích moc ještě neorientuji a jiank bydlíme v Novosedlicích a ne přímo v Teplicích
Čauky tak jsi se přestěhovala ? Novosedlice jsou celkem kousek . My ještě pořád rekonstruujeme ale mám auto tak není prfoblém ty 4km dojet ![]()
Ahoj holky jsem z Bíliny a ráda se seznámím. Je tu někdo na procházky a posezení. Je mi skoro 28 let a mám 1,5telou holčičku