Unhošť a okolí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
153
5.4.10 13:04

Unhošť a okolí

Zdravím maminky. Sháním nějakou maminku na procházky a pokec. Mám půlroční holčičku. Do Unhošťě jsme se přistěhovali nedavno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.4.10 14:18

AHOJ, JÁ JSEM Z DRUŽCE..NENÍ TO DALEKO, JEN DO UNOHOŠTĚ NEJEZDÍ PŘÍMÉ BUSY..TO BYSME SE MUSELI SCHÁZET NA KLADNĚ. KOLIK TI JE? JÁ MAM PŘES 2 MĚSÍCE STARÉ MIMI..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
5.4.10 17:43

Ahoj, je mi 29. Lucince je půl roku. Tak se domluvíme a můžeme se sejít v Kladně nebo můžu někam přijet autem. Zítra jedeme do Kladna k doktorce na kardio. Moc se mi tam nechce, ty vyšetření nejsou moc příjemný a Lucinka u toho většinou brečí. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.10 18:09

Ahoj,
to je dobrý napad,sejít se v Kladně..páč já nemám řidičák tak jsem závisla jen na autobusech :-? a nebo můžes klidně dorazit do Družce kdybys chtěla..když máš auto :-) Mě je 30, v Družci bydlim přes rok a zatim tu znam jen přítelovu rodinu :-? taky jsem tu takhle někoho schánela.. Zatim jsem se sešla s jednou holčinou z Tuchlovic,ale ta je těhulka a ted v dubnu má rodit..takže pak nebude mít čas než se rozkouká..tak zas nebudu mít s kým na kafčo a tak. Měla bych se s ní sejít ve středu,taky v Kladně. Budto by ses mohla přidat, a nebo se můžem domluvit na příští týden? pa Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
5.4.10 18:53

Holky, já jsem taky z Kladna, je mi 31 a mám 7m klučinu. Tak pokud byste chtěli na pokec, nebo vyrazit s kočárkem až budete na Kladně, dejte vědět. Míša :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
5.4.10 20:00

Kde se v Kladně scházíte? Když bude pěkný počasí, tak se ráda přidám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
5.4.10 20:37

My jsme z Malých Kyšic, kousek od Unhoště :-)
Akorát, že Matysovi už budou v létě 2 roky, takže už jsme naladěni na „jinou vlnu“…už žádné pohodové procházky s kočárkem nebo posezení v cukrárně (teda, to s ním šlo stejně naposledy, když byl v břiše :lol: )
My spíš už nějaké to hřiště, kde by se mohl vydovádět, tím spíš, že tady v obci žádné nemáme a on je tím úplně posedlý…asi budeme někam na hřiště dojíždět.

Evacem - jinak v Unhošti funguje MC Klíček, (pokud náhodou ještě nevíš), tam by se taky určitě našla nějaká kamarádka :palec: Reference bohužel nedám, sama jsem tam ještě nikdy nebyla, nějak se sama mezi cizí lidi stydím… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
5.4.10 20:47

vulpes - o Klíčku vím, chodím kolem, ale myslím že tam chodí maminky s většíma dětičkama. Ale asi se tam zkusím zeptat. Jinak tady v Unhošti je pěkný hřiště vedle úřadu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
5.4.10 20:52

holky to je super, že se to tady docela rozjelo. Moc jste mi zlepšily náladu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.10 08:20

nu tak se někdy sejdem?? s donagou jsme se uz videli vid :wink: a znovu uvidime..
Tak pošlete SZ..kdyby ste se někdo chtěli vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
6.4.10 09:35

Aholky a kde se v Kladně scházíte? Já to tam zatím moc neznám, ale ráda poznám. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.4.10 10:37

Ahoj holky, nevím, jak moc znáte Kladno, ale můžu dát pár tipů na prochajdy.

Bažantnický les, je tam rybník a krásná klidná procházka k potoku, ale nevím jak to tam ted vypadá, když pršelo.

Sítenské údolí - teda nevím, jestli se to tak jmenuje, ale pod Sítnou je krásný parčík

Zámecký park a zahrada, tam jsou i medvědi.

V hezkým počasí se dá jít na Čamrdu, to je hospůdka v Hřebči, ale dojde se tam přes les kolem Oazy.

Ted jsem se z Kl na chvilku odstěhovala, ale na podzim snad budeme zase zpátky, budeme se stěhovat do Vinařic, ale já už mám děti větší, takže nastupuju do práce, tak se k vám nepřipojím.
Jinak věřím, že se vám na Kl bude líbit, my se přistěhovali před 4 lety z Prahy do Kročehlav a fakt jsme nadšený a i pro baráček jsme se rozhodli na kladensku :-D

• Citovat
  • Upravit
439
7.4.10 08:14

Holky my tu bydlíme od podzimu, tak taky poznávám Kladno. Jsem z Kročehlav, tak jsem zatím prozkoumala okolí a bažantnici, tam je to na procházku dobré a v létě je tam koupaliště.

Jestli někam vyrazíte, tak klidně napiště rádi se přidáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
8.4.10 08:01

MikaSipa - máme to kousek z Unhoště. Chystám se, až bude hezký počasí, na Sletiště na brusle. Ještě jsem tam nebyla, ale slyšela jsem že to je dobrý. Včera jsem byla s kočárem na Ladronce a tam je to taky pěkný, ale je to trochu z ruky.
Je to super, že už skončila ta dlouhá zima :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
8.4.10 10:45

Evacem: na brusle bych šla, musím si je teda dovézt od našich o víkendu, ale taky jsem slyšela že je to tam dobrý. Tak klidně můžeme vyrazit. :palec:
Donaga: určitě se ozvy až budeš mít mimčo a můžeme vyrazit, taky se musím víc hejbat, když jsem kojila tak jsem hubla, teď když už máme víc příkrmů než kojení, tak budu muset začít zase něco dělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová