Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím maminky. Sháním nějakou maminku na procházky a pokec. Mám půlroční holčičku. Do Unhošťě jsme se přistěhovali nedavno.
AHOJ, JÁ JSEM Z DRUŽCE..NENÍ TO DALEKO, JEN DO UNOHOŠTĚ NEJEZDÍ PŘÍMÉ BUSY..TO BYSME SE MUSELI SCHÁZET NA KLADNĚ. KOLIK TI JE? JÁ MAM PŘES 2 MĚSÍCE STARÉ MIMI..
Ahoj, je mi 29. Lucince je půl roku. Tak se domluvíme a můžeme se sejít v Kladně nebo můžu někam přijet autem. Zítra jedeme do Kladna k doktorce na kardio. Moc se mi tam nechce, ty vyšetření nejsou moc příjemný a Lucinka u toho většinou brečí. ![]()
Ahoj,
to je dobrý napad,sejít se v Kladně..páč já nemám řidičák tak jsem závisla jen na autobusech
a nebo můžes klidně dorazit do Družce kdybys chtěla..když máš auto
Mě je 30, v Družci bydlim přes rok a zatim tu znam jen přítelovu rodinu
taky jsem tu takhle někoho schánela.. Zatim jsem se sešla s jednou holčinou z Tuchlovic,ale ta je těhulka a ted v dubnu má rodit..takže pak nebude mít čas než se rozkouká..tak zas nebudu mít s kým na kafčo a tak. Měla bych se s ní sejít ve středu,taky v Kladně. Budto by ses mohla přidat, a nebo se můžem domluvit na příští týden? pa Ivča
Holky, já jsem taky z Kladna, je mi 31 a mám 7m klučinu. Tak pokud byste chtěli na pokec, nebo vyrazit s kočárkem až budete na Kladně, dejte vědět. Míša ![]()
Kde se v Kladně scházíte? Když bude pěkný počasí, tak se ráda přidám ![]()
My jsme z Malých Kyšic, kousek od Unhoště ![]()
Akorát, že Matysovi už budou v létě 2 roky, takže už jsme naladěni na „jinou vlnu“…už žádné pohodové procházky s kočárkem nebo posezení v cukrárně (teda, to s ním šlo stejně naposledy, když byl v břiše
)
My spíš už nějaké to hřiště, kde by se mohl vydovádět, tím spíš, že tady v obci žádné nemáme a on je tím úplně posedlý…asi budeme někam na hřiště dojíždět.
Evacem - jinak v Unhošti funguje MC Klíček, (pokud náhodou ještě nevíš), tam by se taky určitě našla nějaká kamarádka
Reference bohužel nedám, sama jsem tam ještě nikdy nebyla, nějak se sama mezi cizí lidi stydím… ![]()
vulpes - o Klíčku vím, chodím kolem, ale myslím že tam chodí maminky s většíma dětičkama. Ale asi se tam zkusím zeptat. Jinak tady v Unhošti je pěkný hřiště vedle úřadu. ![]()
holky to je super, že se to tady docela rozjelo. Moc jste mi zlepšily náladu ![]()
nu tak se někdy sejdem?? s donagou jsme se uz videli vid
a znovu uvidime..
Tak pošlete SZ..kdyby ste se někdo chtěli vidět..
Aholky a kde se v Kladně scházíte? Já to tam zatím moc neznám, ale ráda poznám. ![]()
Ahoj holky, nevím, jak moc znáte Kladno, ale můžu dát pár tipů na prochajdy.
Bažantnický les, je tam rybník a krásná klidná procházka k potoku, ale nevím jak to tam ted vypadá, když pršelo.
Sítenské údolí - teda nevím, jestli se to tak jmenuje, ale pod Sítnou je krásný parčík
Zámecký park a zahrada, tam jsou i medvědi.
V hezkým počasí se dá jít na Čamrdu, to je hospůdka v Hřebči, ale dojde se tam přes les kolem Oazy.
Ted jsem se z Kl na chvilku odstěhovala, ale na podzim snad budeme zase zpátky, budeme se stěhovat do Vinařic, ale já už mám děti větší, takže nastupuju do práce, tak se k vám nepřipojím.
Jinak věřím, že se vám na Kl bude líbit, my se přistěhovali před 4 lety z Prahy do Kročehlav a fakt jsme nadšený a i pro baráček jsme se rozhodli na kladensku ![]()
Holky my tu bydlíme od podzimu, tak taky poznávám Kladno. Jsem z Kročehlav, tak jsem zatím prozkoumala okolí a bažantnici, tam je to na procházku dobré a v létě je tam koupaliště.
Jestli někam vyrazíte, tak klidně napiště rádi se přidáme ![]()
MikaSipa - máme to kousek z Unhoště. Chystám se, až bude hezký počasí, na Sletiště na brusle. Ještě jsem tam nebyla, ale slyšela jsem že to je dobrý. Včera jsem byla s kočárem na Ladronce a tam je to taky pěkný, ale je to trochu z ruky.
Je to super, že už skončila ta dlouhá zima ![]()
Evacem: na brusle bych šla, musím si je teda dovézt od našich o víkendu, ale taky jsem slyšela že je to tam dobrý. Tak klidně můžeme vyrazit. ![]()
Donaga: určitě se ozvy až budeš mít mimčo a můžeme vyrazit, taky se musím víc hejbat, když jsem kojila tak jsem hubla, teď když už máme víc příkrmů než kojení, tak budu muset začít zase něco dělat ![]()