Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem podobný problém řešila, taky, když jsme se přistěhovali. A trvalo to docela dlouho, než se tady někdo ozval. A ozvaly se jen holky také přistěhované, místní se neozvala ani jedna. Asi nepoužívají internet a nebo spíš nepotřebují někoho hledat. Ještě že máme ten internet. ![]()
Jo no tez jsme si rikala…a chodite nekdo do klicku do toho. rodinneho. centra???
Do klíčku jsem chodila, když byla dcera malá, ale pak odešla ta holka co přecvičovala a pak už jsem tam nebyla. Ale přemýšlím, že bych tam zase zavítala. Třeba jen do herničky.
Jsem si říkala, že se tam zajdem podívat až budeme mít malou:-)a jak se vám tu jinak bydlí??? ![]()
Mně celkem dobře. Až na to, že mi vadí, že jediný využitelný krám je tady COOP.
Jinak jsem ráda za klid.
Jo no to je na prd…jezdíme nakupovat do tesca a tak…do coopu jen pro drobnosti…
My taky jezdíme nakupovat nejvíc do Tesca nebo i na Zličín. Tady mi to připadá docela drahý. ![]()
Holky potřebuju poradit, nějakou dobrou kadeřnici v Unhošti:-)
Tak to já asi neporadím. Naposled jsem se chtěla nechat ostříhat mezi Vánocema a Silvestrem a jaksi buď bylo zavřeno nebo neměli už místo, prý až za měsíc. Tak jsem se na ty jejich slavná kadeřnictví tady vyprdla a počkala jsem si až na výlet k rodičům, tam jsem skákla jen o ulici dál a za hodinu jsem měla hotovo. Žádné za měsíc, žádné přihlašování, nic. Ale sousedka si chválí toho Honzu, co je uprostřed města v tom lazebnictví. ![]()
Tam mi to připadá nějaké difné…vždycky jak tam jdu tak tam mají zavřeno…právě, jsem se chtěla zeptat…Manžel měl problém s pánským…a tak našel paní která stříhá jen ve středu…tak aspoň něco:_)
Ahoj, k té paní, jak stříhá jen ve středu, beru vždycky syna a je to fajn. Nemůžeme si stěžovat.
Ale když jsem minulý měsíc potřebovala sebe ostříhat, tak jsem si v rámci regionu taky neporadila ![]()
Já jsem se tenkrát chtěla nechat ostříhat právě v tom Lazebnictví a dával mi termín za 3 týdny. No to se mi nechtělo čekat, tak jsem zavolala do Prahy a tam mě vzali hned druhý den. Jinak zkušenosti tady nemám.