Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MikaSipa - už se těším, mě to vždycky strašně dlouho trvá, než se přesvědčím abych tam šla. Takhle budu mít motivaci. ..a když jsi narazila na kojení. Přestala jsem kojit a stále mám strašný boule v prsou, jako kdybych tam měla kamení. Nevíte jak dlouho to bude ještě trvat? Je to dost nepříjemný. ![]()
Evacem: No tak to je dobře, kdybych šla sama tak se budu taky dlouho přemlouvat
.
Jo s těma prsama to nevim, já kojím už jenom ráno a dopoledne a je to znát, večer je mám na prasknutí. Někdo mi říkal, že přestal kojit a ještě tak měsíc to trvalo než se prsa uklidnila
no ale asi to má každej jinak. ![]()
Zítra když bude pěkně, tak se chci jít podívat na Sletiště. Nechcete se některá přidat, třeba jen na procházku? ![]()
No taky jsme se probudili do zatažena. Tak to moc nevypadá. My to dneska taky asi nezvládneme, musím dojít koupit nový hrneček, včera se nám udělala dírka na pítku, tak se malej skoro utopil ![]()
Vy už pijete z hrníčku? Já jsem to Lucince zkoušela a moc ji to nešlo, tak jsem stále na dudlíku. ![]()
To počasí se opravdu nepovedlo. Vypadá to že bude každou chvilkou pršet. ![]()
No od 5M co jsme najeli na příkrmy, z flašky mi nepil nikdy, tak jsme museli zvládnout hrnek. Už si ho drží sám. No jenom sehnat ty náhradní pítka silikonový. Máme Nuby hrneček, tak uvidíme jestli je budou mít ![]()
Ona na to přijde, neteř začala pít z hrnečku v roce a večer kaši s mlíčkem pije ještě teď z flašky (2r)
To by bylo špatný, kdyby neprodávali náhradní pítka. Já jsem zkoušela hrníček od Aventu, který „neteče“ a Luca byla mokrá až za ušima ![]()
Tak mám, a radši jsem koupila 2ks, do zásoby.
Jo tohle by měl být taky hrneček co se nevylejvá, ale Tomáš je zlitej vždycky, ale on to spíš pouští pusou. ![]()
Avent máme taky, ale z toho mi nechce pít. ![]()
Tak nám to počasí nějak nepřeje…už jsem si myslela že vytahneme sáňky. ![]()
No to nepřeje, my ani ven nemůžeme, Tomáš má zánět spojivek, tak jsem ráda že je hnusně. Kdyby bylo krásně, tak by mi to štvalo
Ale snad už víkend bude pěknej ![]()
jjjelen - jj všechny tyhle trasy znám
v létě je určitě prubnu.. na čamrdu jsem chodívala když jsem v kladně bydlela.. mno určitě vyrazim zas!! se děsne těšim až bude hezky ![]()
Evacem - tak co sejdeme se tedy někdy???? písni dyštak do SZ ju..
Ivy.mystery - jasně že se sejdeme. Co třeba ve čtvrtek? Doufám že bude hezký počasí ![]()
Evacem:Ahojky hlásím se z Unhoště
Už jsem zahnala chorobu a kašlu jen tak minimálně,tak se můžeme sejít.Napiš až se ti to hodí.Bydlíme kousek od sebe,tak by domluva měla být raz dva
Kdybych nekašlala,pozvu tě klidně zítra na kafčo k nám domu,budu tu dopoledne sama,ale kvuli tvojí malé,je lepší se zatím sejít venku ![]()
ddinna - to je super, že už jsi zdravá. Zítra dopoledne bych mohla na chvilku a odpoledne jsem domluvené s ivy.mystery že se sejdeme v Kladně. Pokud bude hezké počasí. Zítra si napíšeme, jo? Určitě to nebude problém protože bydlíš za rohem. ![]()