Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evacem
tak to jste asi nebyli vy
srazila jsem se ve dveřích s maminkou s kočárkem s holčičkou a druhá blonďatá cácorka šla vedle kočárku
A co, risknem to zítra? Přinejhorším můžem zajít na hřiště, nebo se jen tak projít ![]()
Tak se můžeme projít a když bude v Klíčku otevřeno, tak se tam půjdeme podívat. Já povedu Lucku ráno na 8hodinu do školky, tak bychom se mohli sejít potom. V kolik a kde?
A kde je v Unhošti školka? já půjdu z Kyšic pěšky, tak třeba půl devátá?
Školka je u autobusáku, vedle Jednoty. Tak já půjdu pomalu cestou do Kyšic a potkáme se na cestě. Mám hnědo růžový kočárek Maxi Cosi. Pro jistotu ti napíšu i číslo na mobil. Tak já jdu spát ![]()
Ahoj holky, včera jsem sem dala příspěvek s nabídkou oblečení na 0-4 letou holčičku - admin smazal - prý to není dovoleno, tak pokud byste měli zájem, napište mi - pošlu vám to emailem.
Romana
@romcasl
ahoj, já odkaz ještě stihla ![]()
neměla bys zimní kombinézu nebo bundu vel. 86?
Ahoj, tak jsem hledala nějakou diskuzi mamin z Uhoště a okolí a našla…jestli se teda můžu „drze“ vetřít ![]()
Tak nejsem přímo z Unhoště, ale z Červeného Újezda, což není zas tak daleko. Mám čtyřletého kluka a tříměsíční slečnu.
Tak pokud jsi pojízdná
tak je to fajn, já jsem z Kyšic a pojízdná nejsem, tak holt chodím do Unhotě pěšky ![]()
Pojízdná jsem, tady po okolí to zvládnu, ale jet např. do Prahy do centra ani náhodou! Původně jsem teda z Hostivice, ale nakonec jsem skončila v Újezdě ![]()
Takže takovej spíš sváteční jezdec jo
![]()
tak se stěhováním to máš celekem dobrý, je to docela blízko sebe
to já jsem rodílá Pražanda a tady na vesnici jsem něco přes dva roky ![]()
Ale tak úplně sváteční zas né
Nojo, já šla taky z města na vesnici
Ale je pravda, že zas takový skok to nebyl. Odstěhovala se sem i jedna moje bývalá spolužačka, tak sem jí tady byla párkrát navštívit a to jsem ještě tehdy netušila, že tady nakonec taky skončím ![]()