Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rousie Ahoj, tak se přidávám do „klubu“
Už sem se tady takhle dala dohromady s Katkou alias „cicmud“
Akorát, že teď máme po procházkách, protože mám doma starší dítko po neštovicích a čekáme, jestli se vyloupnou i u malé…
@Evacem
děkuju za tip na herničky, okouknu to ![]()
jo, malá musela ven brzy, ale už je to za námi a až na tu fůru kontrol a rozložený očkování už je to v pohodě
@Alpec
držím palce, ať neštovice proběhnou v klidu (vůbec se netěším až je budeme řešit)
Ahoj,
Jsem nový přistěhovalec ve Svárově.
Máme dva malé kluky 1,5 a 2,5. Na květen čekáme třetí ratolest.
Hledám maminku/kamarádku na společné klábosení u stolku s kafem a dětmi na pískovišti
.
Případně i vzájemné návštěvy.
Zdeňka
@Rousie No to je holt smůla školkových dětí…malej odtamtud tahá kde co…a malá to bude chytat od něj…nebo si vybuduje tím pádem dřív imunitu ![]()
@mausse Ahoj, já jsem zase „přistěhovalkyně“ do Červeného Újezdu, teda už nějaký ten pátek..mám dvě děti, klud 4 roky a malá holčička 6 měsíců. Do Svárova jsme chodili ještě než byla malá na hřiště..Alena
@mausse ahoj vitej mezi nama, ja mam berusku 4mesicni a jsme z unhoste…pavla
@mausse
taky tě zdravím, na svárově znám jednu holčinu s ročním chlapečkem, ale je to pro nás tak trochu z ruky, protože nejsem pojízdná, všude musím pěšky
tý jo a třetí děcko takhle hezky za sebou, smekám ![]()
Holky jsem ráda, že se nám skupinka pěkně rozrůstá. Když jsem tady na začátku hledala tak to bylo fakt dost špatný, připadalo mi že tady snad holky nechodí na internet, ale teď mám z toho radost ![]()