Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@romcasl píše:
@EvacemUrčitě to dopadne dobře. Hlavně, že má už Lůca srdíčko v pořádku - co je proti tomu nějaká jizvička…Až se vám bude blížit konec rekonvalescence a budete už moct třeba na chvilku ven, tak dej vědět a můžem s kočárama vyrazit na krátkou prochajdu…Pa, R.
Ahoj Romano, Luca může chodit ven nemá žádné omezení. Jen nesmí do kolektivu dětí a třeba do obchoďáku, hlavně kvůli bacilům. Alespoň měsíc musí být zdravá. Takže na procházku můžeme ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat-nemate nekdo angelsounds? Na poslech mimina v břiše?
@Evacem
Super, tenhle týden už to nezvládnem, ale zavolám ti začátkem příštího a domluvíme se
Ahoj holky ![]()
tak malá už je celkem ok, dnes jdem na ko, tak se těším na procházku, protože mi doma už hrabe
![]()
@Lusijka angelsound nemám a ani jsem ho na malou neměla
tak kdo přijde v po do herničky? To tam jsou od 10? ![]()
Přidávám zkušenost s Hemagelem. Je to mastička na hojení. Mastička jsem dobrá, ale bez použití náplasti. Jsou u toho speciální folie, které kryjí ránu. Včera jsem je chtěla odlepit a strávila jsem u toho celé odpoledne. Lucinka z toho byla vystresovaná, protože se to přilepilo stejně jako normální náplast a nešlo to sundat. Takže jsem ji mazala olejíčkem aby to šlo snadněji odlepit. Ale už bych ji to nikdy nedala. Nevím jaký mistr tohle vymyslel. Když máte čerstvou ránu a potom z ní musíte strhávat náplast. brrr už nikdy víc ![]()
ježiš, chudinka, to si nedovedu představit. Brrr. Holky, držte se.
ad hernička: tak my se přidáme v pondělí a na úterý si dáme další program, začíná se to nějak plnit v tom příštím týdnu…
My dáme příště klidně úterý, ale už se to začalo plnit a musela jsem domluvit další dny ![]()
@Lusijka
já uvidím jak dopadne ut a možná půjdem oba dva dny ![]()
Ahoj Holky, v Po taky dorazíme do herny
. Těším se!
Přeji hezkou neděli.