Unhošť a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
27.1.14 10:15

Čau Evi, až bude mít ránu pořádně zaschlou a začnou se jí odloupávat stroupky, tak to hlavně pořádně a pořád promazávejte. Mě po laparoskopii doporučili v nemocnici obyčejné sádlo nebo měsíčkovou mast - zkrátka něco hodně mastného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
27.1.14 11:27

Ahoj holky tak já zítra taktéž nedorazím, malá má rýmu a hroznej chrchel, tedy spíš jen v noci, ale dnes jsme skoro nespali, jak se dusila :roll:

@mausse
tak ať je hlavně klukům co nejdřív líp :hug:, to já bych se taky tak ráda šla rochnit ve sněhu, ach jo

jinak u nás víkend takovej hektickej, v sobotu jsem tu měla kamarádku s dvěma dětma takže chaos odbrej :mrgreen: a celou neděli jsme trávili na klukově zápase ve florbale a skončili třetí :palec:

a kde se flákaj ostatní :jazyk: :P???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
27.1.14 13:33

To asi něco řádilo po Unhošti nebo v té herničce, ptž my jsme od minulého čtvrtka taky s rýmou a kašlem a párkrát se mi z těch hlenů i :poblion: Dnes už jí teda není tak špatně, kdyby sraz byl, tak bychom zítra už mezi lidi určitě mohli :lol: ale tak to odložíme, třeba za týden bude zas každému dobře. My dnes byli venku, ale jen tady v ulici, právě když dopoledne sněžilo, tak se to malé líbilo, se válela ve sněhu, ale jinak od toho čvrtka jsme také vylezli poprvé, už mi tady taky pěkně hrabalo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
27.1.14 13:44

Z herny to nebude. Klici žádnou rýmu a kašel nemají. Hugo má střevní potíže až od neděle a Viggo má horečky asi kvůli rostoucím stoličkám… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.1.14 19:43

Ahoj holky, půjdete zítra do herničky v Unhošti? Že bychom se přidaly :-)

Evacem - když mi vyoperovali uzlinu v podpaždí, používala jsem po zahojení obyčejné nesolené sádlo. Často promazávat a je to nádhera. Fakt.
Po císaři jsem jezdila denně do porodnice za malou a přiznám se, že jsem na to „kašlala“, používala jen krémy, aby to nebylo na oblečení, když jsem byla celý den na cestách. No..není to tak pěkný.

Milulý pátek jsem projížděla Kyšice, prvně jsem je viděla :-D Začínám aspoň trochu to okolí tady poznávat.

Na zumbu bych od jara ráda se přidala. Vůbec jsem o ní nevěděla. Ale teď jsem zazimovala auto a jezdím autobusem a nevím, jestli bych měla večer spoje.

Mějte se pa Rousie = Majka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
27.1.14 21:13

@Rousie
rádi tě v zumba partě přivítáme, zrovna jsem se z ní vrátila a byla to paráda :mrgreen: úžasně mě to dobíjí.
Já zas tuhle jela přes Pletený Újezd :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.1.14 21:20

@cicmud
jen tam budu pro srandu, až se tam budu motat jako nudle v bandě a pak padnu jak hadr :D

ale popravdě…mě to neva, hlavně, když se vyřádím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
27.1.14 21:37

Ahoj holky, tak tedy zitra nic a aż dalsi tyden? sofi byla taky nemocna, ted uz je ale ok, tak se tesime a rychle se uzdravte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
27.1.14 21:51

@Rousie ale neboj, budeš se motat s náma :mrgreen:

@Lusijka já příští týden můžu jen v po :think: ale třeba mi ještě to út padne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
27.1.14 21:54
@romcasl píše: Čau Evi, až bude mít ránu pořádně zaschlou a začnou se jí odloupávat stroupky, tak to hlavně pořádně a pořád promazávejte. Mě po laparoskopii doporučili v nemocnici obyčejné sádlo nebo měsíčkovou mast - zkrátka něco hodně mastného.

Romčo díky, zkusím to sádlo, už mi to poradilo dost lidí, tak je to už vyzkoušený. Ještě to nemám vyloupaný, ale vypadá to že bude mít jen rovnou čárku a pak dvě jizvy po drénech. Ještě aby ta kost srostla rovně, aby tam neměla hrbol, ale doktorka říkala že to se nedá nijak ovlivnit, záleží jak to tělo zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.1.14 23:10

Příští týden můžu pondělí i úterý

je pravda, že si aspoň zítra užijeme doma tatínka, když má odpolední :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.1.14 23:11

@Evacem

ahoj, držím palce, ať je to všechno v pohodě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.1.14 23:17

@Evacem

Určitě to dopadne dobře. Hlavně, že má už Lůca srdíčko v pořádku - co je proti tomu nějaká jizvička…Až se vám bude blížit konec rekonvalescence a budete už moct třeba na chvilku ven, tak dej vědět a můžem s kočárama vyrazit na krátkou prochajdu…Pa, R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.1.14 07:30

Taky můžu příští pondělý i úterý:-)
Evacem, cicumd: sprintuju domu a Emča bobinka mezitím usla…Vypadá to, že by se mohl klubat zub…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
28.1.14 09:21

Hojky holky. V noci bez spánku. Vysoké horečky. K ránu už lepší… Ufff náročné.
Do herny Raději nepujdeme. Těším se na příští týden. Dorazíme v Po a klidně i v Ut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová