Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
![]()
minule paní říkala, že tam ještě nikdy neměli tolik dětí najednou ![]()
Je pravda, že nahřišti by to bylo lepší. Nezdálo se mi, že by paní byla moc nadšená. Pořád chráníla syna
.
A chodí tam ještě někdo mimo vás/nás? ![]()
Nějak se snad poznáme. Mám dceru Anežku, bude jí rok.
@cicmud
ok, tak hlásná trouba, to jsem já ![]()
dá se tam někam zaparkovat bezpečně kočár?
Ještě jsem tam nebyla, tak vůbec nevím co čekat.
Díky za info
@Rousie jj je tam hned jak vlezeš místnustka kde se přezouvá, tam se dá zaparkovat, jen jsem zvědavá jak tam všechny ty kočáry zaparkujem
no přinejhorším ho složím ![]()
@cicmud
já ho taky můžu složit, mám takový slušně skladný i do mého pidiauta a do něj nacvakávám autosedačku a tu vezmu dovnitř.
@Rousie
tak super, já sice moc skladnej nemám, pojedu x-landrem, ale tak nějak se tam poskládáme ![]()
měla bych jít spát, abych ráno vstala a ty vůbec pojedeš jak, autem nebo autobusem? Jestli pojedeš busem přes Kyšice, mohla bys v nich vystoupit a vzít to pěšky se mnou ![]()
@cicmud
po pravdě se rozhodnu ráno podle zmrzlosti silnic a počasí.
Ale někdy si ráda udělám procházku nebo zkusím napsat ráno, pokud bychom jely busem, jestli si to ještě přečteš.
Moje auto je takové stařičké, většinou ho na zimu zavírám do garáže, ale teď byla taková jarní zima. Teda, když nebyla malá, jezdila jsem s ním i v zimě, ale s ní za mrazu jen busem. Už tak na mě blbě koukali na křižovatkách, když jsem na červené stírala zevnitř oken námrazu ![]()
@Rousie
hi hi hi, to musel být pohled
tak kdyžtak ráno písni, musím vyjít v půl desátý ![]()
Ok, to bychom už stejně museli jít na bus, tak budeme vědět, jak jedeme
Napíšu jaká varianta vyhrála ![]()