Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cicmud jo ni aspon se to bude dobre pamatovat:-)co kdyby jsme si v patek udelaly prochajdu do Kysic nebo nekam:-)
@Colliczka
tak určo mi můžete jít naproti, obejdem Kyšice a pak vás kousek vyprovodím ![]()
Tedy holky, nevím co je dnes ve vzduchu, ale já jsem tááááák líná i na vaření večere prdím udělám jenom krupicovou kaši
ani ven jsem se dnes nevydala
asi si dám večer do sosáčku
i když na kaši nevim nevim
mám tam džiníka s toníčkem ![]()
tady je mrtvo, co všechny pořád děláte???
![]()
Luci ty máš zítra ten screening ne? Jestli jo tak držím palečky, ať dopadne na jedničku ![]()
Alčo co ty a ten tvůj marod doma? Malá to doufám nechytila ![]()
Evi a jak je tobě? Už líp? Razíme v pá na ZUMBU? ![]()
@cicmud Ahoj, stojí to za prdlačku…malej už vypadá dobře, Barča nechytla, ale pro změnu sem ulehla já..včera horečky, dneska už je to lepší, ale bolí mě v krku a sem jak zmlácená…to už je fakt hrozný ![]()
Závidim vám, že chodite ven atd…já už se snad ani mezi vas nedostanu nebo co…
@Alpec
tak to mě mrzí, se toho snad nezbavíte, my řekni kdes to chytla, když jste zavřený doma
tak se koukej vykurýrovat ať v pondělí konečně dorazíš ![]()
@cicmud no ráda bych už konečně…to nevim, jen doufám, že to zase nebudou ode mě chytat další z rodiny…to už je fakt na zbláznění…včera musel manžel zůstat doma, protože bych to tady s oběma asi sama nedala, dneska je to už „lepší“,tak doufám, že do pondělí se toho zbavim…a jak se máte vy?
@Alpec jo dobrý, teď jde na pc kluk, tak po ulici ti kdyžtak písnu na skyp ![]()
Cicmud ok počítám se St ráno. V kolik cca? Přijdu ti na zastávku naproti. V kolik by t+ě mužský vyzvedl?
@mausse musim se juknout jak mi jede bus a vypada to, ze i nazpatek pojedu nakonec busem
@mausse tak bych tam mela byt v 9.21 domu pojedu na obed a dat malou spat tak pocitam kolem dvanacty, jedny
Ahoj holky. Já měla včera den blbec. Nedokázala jsem se včas vydat do herničky, pak jsem začala vařit tak se mi rozbila zapékací mísa, řízla jsem se do prstu a pak to dovršila myčka která se pokazila. Tak asi tak. Zítra jdu odpoledne do Prahy a ráno zas přijede řemeslník.
V pondělí ještě nevím co bude, tak uvidím. ![]()
Ahoj, tak já jsem tady. Anežka je po očkování a opět prožíváme prima noc.
Ted se aspoň na chvíli uklidnila a hraje si…