Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem tu
s rýmou co jsem chytila od prcka s náladou na bodu mrazu
@Rousie
ježíš a jak je malé, už líp ![]()
a co ty narozeniny, oslavili jste to nakonec?
@cicmud
jojo, oslavili, rozveselila jí návštěva (jen jsem všechny varovala, že si můžou odvézt rýmovou nadílku s sebou domů, aby si rozmysleli, jestli nechtějí přijít jindy).
Tak stejně přijeli, Anežka byla sice brzy unavená, ale když jsem jí vzala spát, tak nechtěla, ani jí to nešlo s tou rýmou. Fakt měla furt vodu u nosu i přes odsávání. Ale v kruhu rodiny se bavila, na zapálenou svíčku čučela a asi si to užila.
Já nakonec taky. Mojí mámu, co nakráčela se svým kupovaným dortem s debilníma plastovýma hračkama a začala na něj strkat svíčku, naštěstí zpacifikoval můj muž, tak mi zachránil nervy. Třikrát jsem matce říkala, že dort dělám vlastní!!! Taky na něm měla malá zvířátkové sušenky pro miminka, aby aspoň něco mohla zobnout.
@cicmud
malá je na tom líp. Ještě je unavená, ale je to lepší. Snad si to nebudeme předávat sem a tam. Radši jsem chtěla nosit roušku, ale ta potvůrka mi jí furt sundavá ![]()
V neděli jsme ještě jeli teda na pohotovost, ale samozřejmě od té doby jí bylo jen líp a líp a to je dobře. Hlavně byla kontrola, že to nemá na plicích.
@Rousie
tak to je moc dobře, že si to malá užila
a z jakého dárečku měla největší radost?
No, nejraději si hraje s takovou drátěnou spletenicí s korálky a asi s takovýma jako housličkama - chrastítko, které zapnuté hraje houslovou skladbu a když s tím zaklepe, tak zrychlí.
ale úplně nejlepší byly samozřejmě ty papíry a dárkové taštičky
Ahoj holky, přeji hezký víkend.
Příští týden jdu do herny jen v Po, tak doufám, že vás přijde co nejvíc
.
@mausse
ahoj, já určitě nedorazím. Chytla jsem to od Anežky nebo při kontrole na pediatrii od někoho v čekárně a jsem KO.
@Rousie to je škoda, a dorazí někdo? Nebo budeme mít hernu jen pro sebe?
AHoj. My taky ne. Jedeme do školky, už nám začíná přivykací týden. ![]()
@raca001
a to jste mohli do školky nastoupit takhle v půlce školního roku?
Malá je únorová a nevím jak to je, když pak budeme shánět školku před mým nástupem do práce. Jestli může nastoupit kdykoliv nebo by musela čekat do září nebo tam být od předešlého září.
rousie no pokud mají v soukromé školce místo, tak nastoupit může kdykoli, tam jim to je naprosto jedno.
V státních školkách berou teprv od 3 let a to ještě musí splňovat určité podmínky. My máme zatím pleny na spaní, takže to by mi jí tam nevzali ani omylem. S únorovými dětmi je to těžké, no nevím jestli ty se ještě do státní školky dostanou.
Já pochybuju i o té mé říjnové, pokud bude hodně přihlášených. ![]()
UUUUUUUUUAAAAAAAAAAAA
nemůžu dorazit, mám sedačky ve druhém autě, chlap s ním jezdí do práce uuuuaaaa.
Je mi to moc líto
.
Zítra nemůžu, mám doma návštěvu, tak až zase příští týden.
Nebo ve St odpo sraz někde venku na hřišti?