Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mausse
ahoj, tak nškdy zkus ten tavený sýr jak jsem psala, to jde v pohodě rozpustit ![]()
Rousie moc děkuju, zůstanu u strouhaného cihly ![]()
To víš, když vím co je v taveňáku… ten do pusy nedám natož dětem ![]()
Každopádně, kdysi jsem z něj podobnou omáčku na těstoviny s masem dělala a byla moc dobrá
.
@mausse
byla zařazená do očkovacího programu v porodnici, kvůli tomu předčasnému narození, jmenuje se to Synagis.
Mělo by to chránit proti RS virozam, protože při narození neměla dovyvinuté plíce.
Ještě nemá dýchání úplně srovnané a případný zánět dýchacích cest by byl špatný.
@cicmud
a ještě užíváme, tentokrát fakt jede.
I teď od rána vříská, kňourá, nechce si hrát, nevydrží sama, tak pendlujeme s nosičkou a je aspoň trochu líp. Zase jí to i zhoršilo zuby a nevím jakou nepohodu ještě cítí, prostě oslabení a že „něco jí je“.
@cicmud
díky, nezbývá než doufat a přežít
až na pár světlých chvil byl den plný pláče, kňourání, nejedení, nespaní a o to víc nervního fńukání
přitom minule to bylo úplně v pohodě, člověk prostě nikdy neví
Rousi, nojo vlastně, to jsi říkala _:). Promiň. Uplně mi to vypadlo z hlavy..
Holky kdo jde zítra do herny? My ano
. V Ut jdeme do herny v Butovicích.
Ahoj ![]()
my zítra nejdeme, jedeme do Prahy, dorazíme do herničky v út ![]()
AHoj holky. Já dnes nejdu. Musím vařit, pak přileze opravář myčky, takže to dopoledne nestíhám. Ale zítra doufám, že to stihnem tu herničku a nedopadne to jak minulý týden ![]()
Ahoj, tak se omlouvám.
Malá jak má po očkování rozhozený režim a je furt unavenější, usnula jen za těch pár minut do Unhoště. Byla úplně tuhá, tak jsme šly na procházku s kočárem po venku.
Tak zítra. To začínáme dřív a když už bude v centru dění, tak neusne ![]()