Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak nevím, jestli stihnu na všechno odepsat ![]()
Dneska se u nás nevařilo, dospěláci měli z víkendu sýrovou omáčku s kuřecím a těstovinama a prtě má svoje ňamky.
Ve čtvrtek jdeme na očkování, čímž padá i pátek, bohužel.
Ale bude-li vše ok, příští týden můžeme do herničky v pondělí i úterý.
Jo a ZÁZRAK dne, večer jsem vypadla z domu a malá s tatínkem, sice později, ale bez scén usnula. Jupí, sláva, vivat, haleluja…
Každopádně díky za prima dopoledne, bylo to super. Já i Anežka jsme moc rády, že jsme vás poznaly a těšíme se na příště a na ostatní ![]()
@Rousie
tak to je super, že je malá taková šikulka ![]()
budeme se na vás příští týden těšit, já tedy už mám na po něco domluveného, takže se uvidíme v út ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Jsem z Unhoště, sice tu bydlím už docela dlouho, ale moc lidí tu neznám, vlastně spíš jen pár - nějak nebyla příležitost se seznámit
. Jsem teď na mateřský s půlročním prckem, a občas by byla fajn i nějaká jiná společnost než jen to mrně (a manžel)
.
@medulen
ahoj
no jasně, přidej se, tak jestli můžeš zítra je sraz v hreničce v klíčku od půl desáté ![]()
@medulen
ahoj ![]()
to se nám to krásně plní…to bude paní v Klíčku koukat ![]()
@cicmud @Rousie Děkuju
. Tedy zítra ráno v půl desáté, to je na nás moc narychlo, bohužel zrovna zítra už máme plavčo.. Ale jiný den než úterý by šel, ráda se přidám
!
Jééé to je, maminek. Mám z toho velkoou radost! Když jsem hledala na netu nějakou diskusi v okolí, tak to byl docela problém. Nakonec jsem našla jednu jedinou a co je tu príííma
. Na všechny se moc těším! Kluci už snídají. Pak oblíkáníčko a jedeeem
.
Už si pamatuju Agi
. Slááva
Rousie: Jak děláš sýrovou omáčku?
@mausse
tedy vy jste pilní
to malá ještě chrupká, já se válím v posteli
to se zas budu honit, abych to stihla ![]()
@medulen škoda, ale tak se přidáš někdy jindy, do herničky teď budem chodit asi pravidelně po, út
a nebo můžem vyrazit na procházku s kočárkem, užijte si plavání ![]()
@Colliczka doufám že Emča vydrží a poctíte nás svou návštěvou ![]()
Jo Pavla. Tak to snad ještě na hard disk dám
Co dnes vaříš?
Kluci usnuli tak jdu znásilnit kuchyň. Mám tamjedno kuřecí prso.