Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lusijka - díky ![]()
@cicmud - dobré ráno, vidím to na bus, ale asi až do Unhoště vzhledem k nadílce.
Stejně bychom do Kyšic dorazily později než jsi psala, že musíš vycházet.
Těším se na viděnou
@cicmud
no, není ho moc, ale nevím, jak jsou na tom silnice.
Kdyby nám bus ujel, tak holt oprášíme starouška autíka a vyrazíme s ním.
Už jsem to zkoukla
no nic, letím něco dělat, nebo to nestihnu
![]()
@cicmud
ty jo a teď koukám, že mi můj muž ráno očistil skla na autě, když jel do práce.
To čumím…
Prý, že tu je nuda
. Koukám co je tu nakecáno
. Nestíhám číst
.
Dnes opět super sraz! Díky kočky! Těším se na zítra a nechám se překvapit kdo dorazí.).
Oběd byla rychlovka, opekla jsem chleba ve vajíčku a až potom vařila tofu polívku
. Ta je tedy pro mě a Martina, děti ji neradi páč se tam dává citron
.
Co jste vařily vy? Opustila mě múza kuchařka..
@mausse no někdo to tady zachraňovat musí
![]()
já dnes nevařím, koupila jsem párky
uvařím až večer, za chvíli jedem nakoupit, tak uvidím co seženu ![]()
Jéé to já dnes koupím zadky kuřat, zítra budou k obědu. Když máme celé kuře tak se o jeden zadek pereme
. Škoda že není taková poptávka po mém zadku ![]()
Cicmund: co děláš ve Čt nebo v Pá odpo? Nechtěla by jsi přijet k nám domu na návštěvu do Svárova?
Nebo Nějaká jiná baba z koutku?
Mužeme udělat velký slet i u nás doma, máme to tu dost velké a hraček taky hodně
. Tedy sice jen klučičí, ale určitě to holkám vadit nebude
.
Já dnes dělala jen těstoviny a madam se nelíbili. Tak jsem jí musela předložit ještě suchou rýži ze včerejška
ptž původně si myslela, že má v talíři rýži a pak řvala rýže rýže a maso. S tím jídlem to má teda fakt strašný. ![]()
mausse u nás taky frčí kuřecí zadní. Prso jen když je v nějaké šťávě, ale z toho stehna by snědla snad i 2 kusy, bez přílohy samozřejmě, s tím ona se pak už neobtěžuje, hlavně, že je maso. ![]()
Ve čtvrtek musím odpoledne do Prahy a přes den tady bude řemeslník. Dnes teda byl taky a zítra přileze taky, ale to tady s ním bude děda.
Tak cucim, ze jste si to uzily, jinak mohu doporucit sveho oblibence-plnene papriky a super rajskou, priloha bud onwelkom ci testoviny. Toho mi vcera lady snedla plny talir, coz je v posledni dobe vzacnost! Jinak po vsem Zatim blinkam:( a uz mam z toho trochu psycho problemy..:((.
@Lusijka
neboj, ono to brzy přejde
zítra dorazíš?
mousee zítra se nějak domluvíme
já jsem pro každou špatnost
![]()
Zítra jdete???tak to zítra vyzkoušíme jestli Emča usne nebo půjdem s Váma do herničky:-)
Ahojky, tak já se vtírnu mezi vás
Já tenhle týden nemůžu, protože když už nemáme neštovice, tak má starší zánět spojivek, tak ho mám doma…tak radši nebudu slibovat příští týden, protože se už bojím, že se zase něco stane ![]()