Unhošť a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12696
24.2.14 11:22

@mausse
tak to se mu povedlo :lol: :mrgreen:
mám pocit, že tam dneska byla Míla sama
venku je tak krásně a my jsme zavřený doma, ach jo, ještě že alespoň večer vypadnu na zumbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
24.2.14 12:52

U nás dnes školka v pohodě. Vůbec nebrečela. Jsem na ní pyšná. :srdce: Zítra tam s ní jdu zas, asi jí tam nechám zas o trocha dýl. Ale když jsem se vracela, tak jsem na ní koukala chvíli přes okno a hrála si tam s dětma, smála se, tak se jí tam bude líbit. :dance: Zítra tu herničku teda taky nedáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
24.2.14 13:40

@raca001 tak to je šikulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
26.2.14 19:37

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu :kytka: jsme z Kladna, bydlíme tu dva roky, tak okolí ještě moc neznáme a přemýšlíme o přestěhování se do Unhoště nebo Hřebče - nemůžeme se rozhodnout protože o obojím víme prd ;) Máme ročního prcka, tak nás to zajímá i z hlediska potřeb dětí a samozřejmě i našich :mrgreen: tak jestli máte některá srovnání prosím o ifno - děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
26.2.14 21:07

@Lucienda1 Ahojky, my bydlíme ve Svárově, a jsme tu max spokojení, nové dětské hřiště, školka ZŠ, kulturní dům kde se koná dost aktivit pro děti.
Unhošť moc neznám, prý tam je krásné venkovní hřiště, ale otevírá se až na jaře. Je tam i malý koutek, 2× týdně se tam dá jít na 1,5h. Myslím, že Unhošť není špatná, všude kousek :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
28.2.14 20:44

@mausse díky za odpověď ;) už začínáme koukat i po okolí, zajímavých míst je tu docela dost, teď zase koukáme na kamenné žehrovice, tak jsem zvědavá kde nakonec zakotvíme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
28.2.14 21:26

@Lucienda1 My jsme hledali bydlení rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
2.3.14 21:29

Ahoj holky :mavam:

zítra do herničky nedorazíme, až v út ;-)

@Lucienda1 já moc neporadím, Hřebeč znám jen okrajově, Čamrdu :mrgreen: :lol:, Žehrovice vůbec, já bych asi volila Unhošť, je tam všechno poruce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.3.14 22:32

Ahoj, my zítra taky nemůžeme, jedeme na kontrolu.
Snad v úterý.

Pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.3.14 08:04

Hojky Kočky, zíta si to užijte. My jdeme dneska. Tak snad příští týden někoho uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
3.3.14 08:31

@mausse tak vy si to užijte dneska ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.3.14 09:19

St-Pa nemáme zatím pevný program, kdyby chtěl někdo na návštěvu? Je výtaný :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
3.3.14 09:21

My máme tenhle týden nabito :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.3.14 12:02

Holky, zítra paní přijde otevřít hernu možná o 5min. později. Neví to na 100%, ale pro jistotu předávám info, aby jste nečekali dlouho.

Mějte se krásně a těším se na příští týden.

Co se týče tohoto týdne a mého pozvání, zapomněla jsem, že ve St odjíždím pryč. Takže pozvání beru zpět :(. Pardon… Asi toho mám moc :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
3.3.14 12:13

@mausse hi hi hi to těhu ti tedy dává zabrat :mrgreen: a díky za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová