Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mausse
tak to se mu povedlo
![]()
mám pocit, že tam dneska byla Míla sama
venku je tak krásně a my jsme zavřený doma, ach jo, ještě že alespoň večer vypadnu na zumbu
U nás dnes školka v pohodě. Vůbec nebrečela. Jsem na ní pyšná.
Zítra tam s ní jdu zas, asi jí tam nechám zas o trocha dýl. Ale když jsem se vracela, tak jsem na ní koukala chvíli přes okno a hrála si tam s dětma, smála se, tak se jí tam bude líbit.
Zítra tu herničku teda taky nedáme.
Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu
jsme z Kladna, bydlíme tu dva roky, tak okolí ještě moc neznáme a přemýšlíme o přestěhování se do Unhoště nebo Hřebče - nemůžeme se rozhodnout protože o obojím víme prd
Máme ročního prcka, tak nás to zajímá i z hlediska potřeb dětí a samozřejmě i našich
tak jestli máte některá srovnání prosím o ifno - děkuji
@Lucienda1 Ahojky, my bydlíme ve Svárově, a jsme tu max spokojení, nové dětské hřiště, školka ZŠ, kulturní dům kde se koná dost aktivit pro děti.
Unhošť moc neznám, prý tam je krásné venkovní hřiště, ale otevírá se až na jaře. Je tam i malý koutek, 2× týdně se tam dá jít na 1,5h. Myslím, že Unhošť není špatná, všude kousek
.
@mausse díky za odpověď
už začínáme koukat i po okolí, zajímavých míst je tu docela dost, teď zase koukáme na kamenné žehrovice, tak jsem zvědavá kde nakonec zakotvíme ![]()
Ahoj holky ![]()
zítra do herničky nedorazíme, až v út ![]()
@Lucienda1 já moc neporadím, Hřebeč znám jen okrajově, Čamrdu
, Žehrovice vůbec, já bych asi volila Unhošť, je tam všechno poruce ![]()
Ahoj, my zítra taky nemůžeme, jedeme na kontrolu.
Snad v úterý.
Pa ![]()
Hojky Kočky, zíta si to užijte. My jdeme dneska. Tak snad příští týden někoho uvidím.
St-Pa nemáme zatím pevný program, kdyby chtěl někdo na návštěvu? Je výtaný
.
Holky, zítra paní přijde otevřít hernu možná o 5min. později. Neví to na 100%, ale pro jistotu předávám info, aby jste nečekali dlouho.
Mějte se krásně a těším se na příští týden.
Co se týče tohoto týdne a mého pozvání, zapomněla jsem, že ve St odjíždím pryč. Takže pozvání beru zpět
. Pardon… Asi toho mám moc
.