Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mausse
To jsem ráda, že se tam v pondělí potkáme
A ta paní Ti tam přijede i na žehlení? Že bych Ti tam dovezla i svojí hromadu?
Už jsi zahnala chutě? Kačka Ti poradila opravdu dobře, pizzu jsem tam taky ochutnala ![]()
Holky, jak jsme se tenkrát bavily, tak hřiště na Unhošti otevírají až 1. dubna. Tak si tam pak zajdeme udělat pár báboviček ne? ![]()
Ahoj holky. My jsme taky nemocné. Miri dostala atb a já zatím ne, tak se musím vyléčit. Od pondělí jsem byla v práci, zatím to byla pohoda, ale od zítřka zůstávám doma, tak se budeme obě kurýrovat. Do herničky už nemůžeme, to my už nejsme doma.:-)
@Moa klidně prádlo přivez, jen je paní poněkud drahá
, ale snad bude spolehlivá, na tu předchozí se nedalo spolehnout, bohužel
.
CHutě zahnány, snědla jsem dva kousky. Víc jsem nestihla protože mi to snědla mládež
. 1dubna je zachvilku. Ve Svárově máme taky hezké hřiště
hned u hospody ![]()
@raca001 to je škoda, že se už neuvidíme
tak třeba někdy odpo na hřišti
@mausse a chutnalo?
![]()
@tak se hezky vymaroďte
a uvidíme se někdy na hřišti ![]()
@Moa na hřiště se už stráááášně těším
![]()
já dnes byla v herničce Beruška na Kladně, je to tam super ![]()
@mausse
Ta paní na úklid a žehlení je tady z okolí? Pokud by se Ti neosvědčila, vím o jedné holčině na RD, která si žehlením přivydělává
Hřiště u hospody? Ideální kombinace ![]()
@cicmud
Taky se na hřiště těšíme
Pokud mě paměť neklame, tak tam mají otevřeno od 8:00 do 18:00 a přes léto snad až do 20:00. Na Berušku se podívám na net, na Kladně jsme zatím v žádné herně nebyli.
@raca001
Tak ať jste brzy v pořádku a doufám, že se potkáme někdy na hřišti ![]()
@Moa
hřiště u hospody je nejlepší kombinace, jen škoda že je to pro nás prochu z ruky ![]()
@cicmud chutnalo, měla jsem dva celé kousky
. není to tedy jako z pizzošky co jsem měla na Břevnově, ale v nouzy je opravdu luxusní
.
@Moa s tou holčinou bude asi problém, páč zřejmě žehlí doma, viď. Nechci se zabývat s dovozem a přívozem prádla. A ještě to někam nosit. Takhle mi žehlila občas kámoška a můžu říct, že mě to vadilo.. Máme toho hodně, teď nás bude ještě o jednoho víc a Martin má mraky košil takže s dětma odvést a přivést nemyslitelné atd..
Navíc hlavně potřebuju pomoc s hlavním pklidem, ten fakt už nedávám. Raději budu šít, než abych utírala prach
.
Já jsem byla v Kladně v Oaze tam je Kulíškov. Do Berušky bych se šla klidně podívat
. Příští týden asi nebudu moct, ale ten další můžeme společně vyrazit ![]()
POřidá se někdo?
@Moa to je hřiště které někdo zamyká? Bezva, že se o něj někdo stará, ale moje děti tak brzo domů nechodí
![]()
@mausse
Je škoda, že už bývá venku hezky a to hřiště otevřou asi fakt až v dubnu. Jestli to zamykají, nevím, ale ani by mě to nepřekvapilo, když tam mají stanovené ty časy
![]()
Ano, žehlí prádlo doma. Tak snad budeš mít štěstí a ta paní na úklid bude spolehlivá a šikovná. O té herně v Oáze jsem četla na netu, třeba to taky někdy zkusíme. Ale posledních 14 dní v březnu budu pracovat každý den, takže to bude časově náročnější všechno skloubit ![]()
@mausse Nechci se vám montovat do debaty
. Ale předevčírem (nebo to bylo včera, nějak mi to splývá
) jsem šla s kočárem okolo hřiště a byla tam nějaká děcka. Takže možná už je otevřeno.. (I když je taky možné, že to byl nějaký místní výkvět a prostě přelezli plot
)
@medulen A kde vlastně to hříště je?
zajedu se tam v |Ne podívat
@mausse No jestli máme na mysli to stejné hřiště
, tzn. Koželužka v Unhošti, tak to je hned vedle hlavního náměstí - když bys stála čelem ke vchodu na Měststký úřad, tak se dáš doleva a hned po pár metrech jseš na hřišti
.
A taky se mi dnes dostala do ruky unhošťská drbna, a tam píšou program Klíčku - 18.3. tam bude přednáška nějaké laktační poradkyně o příkrmech, a pak 25.3. přednáška na téma „fotíme děti“, nepůjdete někdo? Já minimálně na ty přikrmy bych ráda..
@medulen
jestli na to nezapomenu, tak bych na příkrmy šla taky ![]()
Jo a ženy,
vše nejlepší ![]()
Já bych šla:-)to se mi teďka hodí:-)koukala jsem že se tam mají rezervovat místa:-)tak mám rezervovat a kolik???
@medulen Děkuju
Kočky zítra nepříjdu, už 4den se snažím zbavit bolesti krku. Nerada bych na někoho něco přenesla. Děti jsou zdraví, ale pro jistotu.
Je mi to moc líto.
Myslím, že ani v Ut to ještě nebude OK. ![]()
Tak až příští týden.