Unhošť a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Moa
24
5.3.14 19:09

@mausse
To jsem ráda, že se tam v pondělí potkáme :D A ta paní Ti tam přijede i na žehlení? Že bych Ti tam dovezla i svojí hromadu? :mrgreen: Už jsi zahnala chutě? Kačka Ti poradila opravdu dobře, pizzu jsem tam taky ochutnala :palec:

Holky, jak jsme se tenkrát bavily, tak hřiště na Unhošti otevírají až 1. dubna. Tak si tam pak zajdeme udělat pár báboviček ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
5.3.14 19:12

Ahoj holky. My jsme taky nemocné. Miri dostala atb a já zatím ne, tak se musím vyléčit. Od pondělí jsem byla v práci, zatím to byla pohoda, ale od zítřka zůstávám doma, tak se budeme obě kurýrovat. Do herničky už nemůžeme, to my už nejsme doma.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.3.14 19:24

@Moa klidně prádlo přivez, jen je paní poněkud drahá :(, ale snad bude spolehlivá, na tu předchozí se nedalo spolehnout, bohužel :(.
CHutě zahnány, snědla jsem dva kousky. Víc jsem nestihla protože mi to snědla mládež :D. 1dubna je zachvilku. Ve Svárově máme taky hezké hřiště :D hned u hospody :jazyk:
@raca001 to je škoda, že se už neuvidíme :( tak třeba někdy odpo na hřišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
5.3.14 19:33

@mausse a chutnalo? :mrgreen: :P

@tak se hezky vymaroďte :hug: a uvidíme se někdy na hřišti ;)

@Moa na hřiště se už stráááášně těším :dance: :dance: :dance:

já dnes byla v herničce Beruška na Kladně, je to tam super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moa
24
5.3.14 20:00

@mausse
Ta paní na úklid a žehlení je tady z okolí? Pokud by se Ti neosvědčila, vím o jedné holčině na RD, která si žehlením přivydělává 8) Hřiště u hospody? Ideální kombinace :pankac:

@cicmud
Taky se na hřiště těšíme :dance: Pokud mě paměť neklame, tak tam mají otevřeno od 8:00 do 18:00 a přes léto snad až do 20:00. Na Berušku se podívám na net, na Kladně jsme zatím v žádné herně nebyli.

@raca001
Tak ať jste brzy v pořádku a doufám, že se potkáme někdy na hřišti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
5.3.14 20:17

@Moa
hřiště u hospody je nejlepší kombinace, jen škoda že je to pro nás prochu z ruky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.3.14 21:39

@cicmud chutnalo, měla jsem dva celé kousky :)))). není to tedy jako z pizzošky co jsem měla na Břevnově, ale v nouzy je opravdu luxusní :).

@Moa s tou holčinou bude asi problém, páč zřejmě žehlí doma, viď. Nechci se zabývat s dovozem a přívozem prádla. A ještě to někam nosit. Takhle mi žehlila občas kámoška a můžu říct, že mě to vadilo.. Máme toho hodně, teď nás bude ještě o jednoho víc a Martin má mraky košil takže s dětma odvést a přivést nemyslitelné atd..
Navíc hlavně potřebuju pomoc s hlavním pklidem, ten fakt už nedávám. Raději budu šít, než abych utírala prach :))).
Já jsem byla v Kladně v Oaze tam je Kulíškov. Do Berušky bych se šla klidně podívat :). Příští týden asi nebudu moct, ale ten další můžeme společně vyrazit :)
POřidá se někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.3.14 21:41

@Moa to je hřiště které někdo zamyká? Bezva, že se o něj někdo stará, ale moje děti tak brzo domů nechodí :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moa
24
5.3.14 22:06

@mausse
Je škoda, že už bývá venku hezky a to hřiště otevřou asi fakt až v dubnu. Jestli to zamykají, nevím, ale ani by mě to nepřekvapilo, když tam mají stanovené ty časy :D :D

Ano, žehlí prádlo doma. Tak snad budeš mít štěstí a ta paní na úklid bude spolehlivá a šikovná. O té herně v Oáze jsem četla na netu, třeba to taky někdy zkusíme. Ale posledních 14 dní v březnu budu pracovat každý den, takže to bude časově náročnější všechno skloubit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.3.14 21:38

@mausse Nechci se vám montovat do debaty :-). Ale předevčírem (nebo to bylo včera, nějak mi to splývá :think: :) ) jsem šla s kočárem okolo hřiště a byla tam nějaká děcka. Takže možná už je otevřeno.. (I když je taky možné, že to byl nějaký místní výkvět a prostě přelezli plot :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
8.3.14 15:35

@medulen A kde vlastně to hříště je? :D zajedu se tam v |Ne podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
8.3.14 22:12

@mausse No jestli máme na mysli to stejné hřiště :), tzn. Koželužka v Unhošti, tak to je hned vedle hlavního náměstí - když bys stála čelem ke vchodu na Měststký úřad, tak se dáš doleva a hned po pár metrech jseš na hřišti ;).

A taky se mi dnes dostala do ruky unhošťská drbna, a tam píšou program Klíčku - 18.3. tam bude přednáška nějaké laktační poradkyně o příkrmech, a pak 25.3. přednáška na téma „fotíme děti“, nepůjdete někdo? Já minimálně na ty přikrmy bych ráda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
8.3.14 22:18

@medulen
jestli na to nezapomenu, tak bych na příkrmy šla taky :-)

Jo a ženy, :kytka: vše nejlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
9.3.14 17:06

Já bych šla:-)to se mi teďka hodí:-)koukala jsem že se tam mají rezervovat místa:-)tak mám rezervovat a kolik???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
9.3.14 17:13

@medulen Děkuju

Kočky zítra nepříjdu, už 4den se snažím zbavit bolesti krku. Nerada bych na někoho něco přenesla. Děti jsou zdraví, ale pro jistotu.
Je mi to moc líto. :( Myslím, že ani v Ut to ještě nebude OK. :(
Tak až příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová