Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mausse
já zítra určo ne, máme plavání, ale možná v pátek dopoledne ![]()
@medulen ahojky, urcite a kdy asi tak chodite? Mala ma nejdelsi spani po obede, tak mezi 13 - 15 hodinou, tak vetsinou tak vyrazim… Pa pa
Ahoj, kdo půjde zítra do herničky?
Dneska jsem nemohla, na poslední chvíli jsme si domluvili kácení smrku.
Tak jsme nebyly ani my, bo ta naše uličnice vstávala v šest a v půl desáté při odchodu to zalomila, než jsem s ní došla k autu. Tak jsem jela na pumpu, na poštu, do krámu a neprobudila se, tak jsme jely zase domů. Stejně už bylo jedenáct ![]()
Ahoj holky, přejeme všem krásné Velikonoce a doufám, že se brzy někde potkáme ![]()
@Moa Ahojky, děkuji za přání. To je od tebe hodně milé!! I tobě přeji krásné Velikonoce.
Na příští týden toho moc nemáme. Dáme některý den rande?
@mausse Ahojky, tak pokud bude zítra dopoledne hezky, tak po desáté vyrazíme na hřiště. Přidáte se? ![]()
Byli jste někdo dneska v herně?
@Moa Ahojky! Já jsem v herně nebyla. Mám hodně šití…
Dopo bych na chvilku šla. Ale úpotřebuju zítra dát kluky brzo spát. Takže tam určitě budeme dřív. Už mezi 9:30-10hod.. Nejpozději v 11:30 odjezd..
Ahoj holky ![]()
já v herně taky nebyla, vstávaly jsme ve čtvrt na deset ![]()
zítra nedorazím, jedeme do Prahy, možná ve čt dopoledne ![]()
Ahoj všem, my dneska raději neavizovaly a do herničky vyrazily a před Unhoští zase malá spala jako dudek. A to je to tak pár minut cesty ![]()
Posíláme všem povelikonoční pozdrav, mějte se
Doufám, že už to konečně příště vyjde…
@mausse Ahojky, tak my vyrazíme na hřiště okolo desáté, tak se tam snad potkáme, aspoň na chvíli ![]()
@cicmud Ahoj, zítra na hřiště taky možná vyrazíme dopoledne, pokud bude hezky ![]()
Dorazíme trochu později než jsem plánovala, musím akutně na nákup
a kluci teprve snídají.. Ale dorazíme ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli některá nechodíte na cvičení pro děti 0-3 roky do Kyšic? Docela bych to ráda zkusila, ale zajímalo by mě, jestli to stojí za to (mám 9 měs. prcka). Díky!
@medulen
ahoj, nechodím tam. Psali to jako ucelené kurzy, myslím. No a s naším zázrakem se nikam pravidelně nedostanu ![]()
ALe včera a dnes se nám do herničky povedlo dostat, jupííí ![]()