Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak lipu podnikneme az bude venku prijemnejsi pocasi.to uz bude snad mit @amet terenak opravenej ![]()
a jak zvladate ta vedra? Ja snad jedte nechci, aby se malej vykulil, doma mame pres 30 :/
Muj terenak je plne funkcni a provozuschopny
.
Jinak vedra nejsou nic moc. Dopoledne jsme na zahrade nebo na hristi a potom zalezeme do baraku a vylezeme az vecer. Kdyz to malyho doma nebavi, tak napustim bazenek, ale v tom vedru tam s nim dlouho nevydrzim.
Zdravím, jsem z Unhoště a hledám nějaké skupinky místních, kde by mi byl někdo schopnej říci zkušenost s místní ZŠ a učitelkami, případně ZŠ na Kladně. Chystáme se k zápisu. Předem moc díky ![]()
@Helenka89 @Tokara @amet Tak hlasim, ze uz od 23. srpna nejsme 2 v 1 a uz jsme i schopni nekam vyrazit, i kdyz asi v satku, jsme trochu vzteklounci ![]()
@TynkaR jee gratuluji! ja zase poslusne hlasim, ze jsem opet 2v1 ![]()
@Tokara Jeee,no tak to taky gratuluju!!! ![]()
Tak co, udelame jeste nekdy nejaky sraz? ![]()
@Tokara ahoj, kdy mas termín? Já jsem v Unhosti nová a nikoho neznaaaam
a tp mám na začátku dubna ![]()
Už čekám třetí, mám kluka 13, holčičku 3 a teď čekáme překvapení ![]()
@majousek ja mam termin 8.5. Ale predpokladam ze to bude driv.Muj broucek mel tp 3.12. a porodila jsem uz 26.11. Takze neocekavam nejaky dlouhy prenaseni ![]()
Ahoj holky, jste tady všechny z Unhošťe? Já jsem přímo z Kladna, nenašla jsem kladenskou skupinu tu.. Mám termín porodu 8.5. ![]()