Unhošť a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1636
3.8.15 14:49

@amet budu rada kdyz se seznamime.jsem taky ze Svarova a mam 8 mesicniho chlapecka.je mi 28 a jmenuji se Michaela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.8.15 15:17

Ja urcite nejsem proti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.8.15 15:23

@Tokara Juuu, ze Svarova. Ja uz jsem si myslela, ze tady maminy snad ani nejsou. Na hristi porad vymeteno, jenom obcas zahlednu nekoho s kocarem z okna.

Jinak ja jsem Anna

Příspěvek upraven 03.08.15 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1636
3.8.15 15:38

@amet my jeste nechodime na hriste, jak znam malyho tak by sezral pulku piskoviste :lol: klidne se muzeme srazit i driv, staci na chvilku na seznamovacku.mame doma nekonecnou rekonstrukci a obcas to tu na me pada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.8.15 15:46

@Tokara ja tam malyho nechavam rachat v oblazkach, ale nesmim z nej spustit oci. Sejit se muzeme v podstate kdykoliv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
3.8.15 16:31

Jeee, to se to tady hezky schazi :dance:
Tak jo, bus je tam v 8:20,tak pro me nekdo prosim prijdte :) dik a tesim se na vas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1636
3.8.15 16:57

@amet my muzem klidne jeste dneska! kolem sesty mame kasicku a pak do osmi mame cas ;) kde bydlis? nekde v ty novejsi zastavbe za skolou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1636
3.8.15 17:01

@Helenka89 my ti prijdeme urcite naproti! :palec: jen nevim jestli na cas, protoze obcas malej stavkuje a trva nam to dyl nez sem pocitala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.8.15 17:07

@Tokara taky jsme meli mit v sest kasi, ale prcek ted usnul. Pocitam, ze v sedm by uz mohl byt vyspany a po veceri a mohli bysme vyrazit ven. Bydlim v Pticky ul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
3.8.15 17:40

Takže ve čtvrtek, super. Mohla bych tam být v 8:40 busem, u vás (to byste na mě ale asi čekaly :/). Ale jestli stejnak půjdete po silnici směr Ptice, tak mě naberete třeba u toho ptickýho rybníčku, jak říkáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
3.8.15 18:58

@Tokara V pohode, to se nam deje skoro kazdej den :lol:
Prijedu, vystoupim na prvni zastavce a tam pockam, az si me nekdo vyzvedne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1636
6.8.15 07:53

Omlouvam se, ale dneska mi to s prochazkou nevyjde. tresti mi hlava a boli bricho, tak ocekavam rudou navstevu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.8.15 17:37

Ahoj, zeny, ja se vam moc omlouvam, ale vraceli jsme se s muzem z cest az dnes v poledne misto vcerejska, nemela jsem internet. Moc me to mrzi, doufam, ze jsem vam to moc nezkomplikovala :oops: priste dam na sebe mobil 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
6.8.15 17:41

@Tokara V pohodě, hlavně ať je ti brzo líp :)

@TynkaR To nevadí, pokecaly jsme u rybníčku a šly jsme dál :) myslely jsme, že rodíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.8.15 19:45

No… moc daleko jsme nedosly, z technickych duvodu byl vylet k Lipe odlozen a zustaly jsme ve Svarove. Ale i tak to bylo prijemne, ikdyz trosku horke, dopoledne :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová