Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@amet budu rada kdyz se seznamime.jsem taky ze Svarova a mam 8 mesicniho chlapecka.je mi 28 a jmenuji se Michaela
@Tokara Juuu, ze Svarova. Ja uz jsem si myslela, ze tady maminy snad ani nejsou. Na hristi porad vymeteno, jenom obcas zahlednu nekoho s kocarem z okna.
Jinak ja jsem Anna
Příspěvek upraven 03.08.15 v 15:38
@amet my jeste nechodime na hriste, jak znam malyho tak by sezral pulku piskoviste
klidne se muzeme srazit i driv, staci na chvilku na seznamovacku.mame doma nekonecnou rekonstrukci a obcas to tu na me pada..
@Tokara ja tam malyho nechavam rachat v oblazkach, ale nesmim z nej spustit oci. Sejit se muzeme v podstate kdykoliv ![]()
Jeee, to se to tady hezky schazi ![]()
Tak jo, bus je tam v 8:20,tak pro me nekdo prosim prijdte
dik a tesim se na vas ![]()
@amet my muzem klidne jeste dneska! kolem sesty mame kasicku a pak do osmi mame cas
kde bydlis? nekde v ty novejsi zastavbe za skolou?
@Helenka89 my ti prijdeme urcite naproti!
jen nevim jestli na cas, protoze obcas malej stavkuje a trva nam to dyl nez sem pocitala ![]()
@Tokara taky jsme meli mit v sest kasi, ale prcek ted usnul. Pocitam, ze v sedm by uz mohl byt vyspany a po veceri a mohli bysme vyrazit ven. Bydlim v Pticky ul.
Takže ve čtvrtek, super. Mohla bych tam být v 8:40 busem, u vás (to byste na mě ale asi čekaly :/). Ale jestli stejnak půjdete po silnici směr Ptice, tak mě naberete třeba u toho ptickýho rybníčku, jak říkáš ![]()
@Tokara V pohode, to se nam deje skoro kazdej den ![]()
Prijedu, vystoupim na prvni zastavce a tam pockam, az si me nekdo vyzvedne ![]()
Omlouvam se, ale dneska mi to s prochazkou nevyjde. tresti mi hlava a boli bricho, tak ocekavam rudou navstevu. ![]()
Ahoj, zeny, ja se vam moc omlouvam, ale vraceli jsme se s muzem z cest az dnes v poledne misto vcerejska, nemela jsem internet. Moc me to mrzi, doufam, ze jsem vam to moc nezkomplikovala
priste dam na sebe mobil ![]()
@Tokara V pohodě, hlavně ať je ti brzo líp ![]()
@TynkaR To nevadí, pokecaly jsme u rybníčku a šly jsme dál
myslely jsme, že rodíš ![]()
No… moc daleko jsme nedosly, z technickych duvodu byl vylet k Lipe odlozen a zustaly jsme ve Svarove. Ale i tak to bylo prijemne, ikdyz trosku horke, dopoledne
.