Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mausse Ahojky, nic se neděje
Na burze jsme byli a něco málo jsem pokoupila, ale spíš měli krásné věci na miminka, z těch větších velikostí takový výběr nebyl
Teď mám čtyři dny volno a nepracuju, bude krásně, tak už máme plány - zítra jedeme do ZOO a v úterý na návštěvu. Tak do herničky zase nepůjdeme. Ale doufám, že se ještě potkáme, dokud budete
2v1 ![]()
@Moa Ahojky, ZOO si užijte. To se vám bude líbit
. My jsme tam letos byli už 2× a sklízela jsem velikánský úspěch ještě min. 14dní po návštěvě
.
Tento týden do herny také nejdu. Po dlouhé době mě skolika nějaká vyroza. Šílená bolest v krku, horečky, nevolnost, vyčerpanost, rýma a k tomu to mimi se začlo dost vrtět, takže to poměrně bolí kor v takovémhle stavu…
Dnes už mi je podstatně lépe
, sláva. O víkendu jsem myslela, že umřu
.
Takže příští týden bychom se mohli vidět. Uvidíme
. Ozvu se. Buď v koutku, nebo mužeme někam ven
.
Mějse krásně a užívej sluníčka ![]()
Teda holky, takhle ta herna brzy zkrachuje ![]()
Posílám hodně zdravíčka, ať se brzy uzdravíte!
@mausse ZOO jsme si užili, takže tam výlet určitě brzy zopakujeme ![]()
Hlavně, že je Ti už lépe. Už občas chodíme na hřiště, když je hezké počasí. Tak buď se sejdeme v herničce (aby nezkrachovala) a nebo na hřišti ![]()
@Rousie Tak ať je An. brzy lépe. Držím palce ![]()
Ahoj kočky ![]()
doufám že jste se už všechny uzdravily a užíváte krásného počasí ![]()
já byla včera a předevčírem na hřišti na koželužce a vyhlížela jsem jestli nějaká nedorazíta a kde nic tu nic, tak to koukejte napravit ![]()
ahoj, AN. má od včera píchnuté ucho a antibiotika, v noci ještě 39 měla, ale dneska je to lepší a začíná konečně jíst a pít, hurááá
Ale příští týden se ještě neuvidíme ![]()
@Rousie
chudinka malinkatá, tak teď už bude jen líp, antibiotika pomůžou
tak holt ten příští týden
buď v herničce, když bude ošklivo, nebo na koželužce nebo na Braškově ![]()
@cicmud Ahojky, co je koželužka nebo na Braškov?
Jde v Po někdo do herny? Mě se tedy upřímně moc nechce. Raději bych šla s dětma na hřiště, tedy jiný den než Po. Přidá se někdo?
@Rousie Ahojky, jak je kočičce malý? Doufám, že už lépe!
@mausse Ahojky, Koželužka je to hřiště v Unhošti
na Braškově jsem nikdy nebyla… My chodíme na hřiště spíš dopoledne. Do herny taky chodit asi už moc nebudeme, když je venku tak krásně.
@cicmud Ahoj, nepůjdete dneska dopoledne na hřiště? My vyrazíme po desáté ![]()
@Rousie Jak je An.? Snad už je to lepší ![]()
@Moa jdu oblékat kluky a jedu se nechát vysát kvůli kontrole trombozy…
Pak nákup, máme totálně prázdnou lednici. Takže po cestě zpět se zastavíme na hřišti. Tedy pokud už nebude 12h.
.
Tak buď vás stihneme, nebo jen projedeme
.
Jiný den dopo klidně na hřiště pujdeme. Můžeme tento týden ve Čt, Pá.
Ahoj holky ![]()
@Moa tak na hřiště asi taky vyrazíme, dopol, já dnes tedy chtěla až odpo, ale neva jen nevím v kolik se zvládnu vypravit
nechceš mi jet pomalu naproti
![]()
@mausse
tak se možná uvidíme ![]()
Ahojky, mam temer 3 mesicni holcicku a doma je to dlouhy… Byl by tu nekdo na prochazky s podobne starym miminkem? Diky a hezky den vsem
@Raduska21 Ahoj, a odkud jsi? Mám doma 8měsíčního, tak nevím, jestli spadáme do kategorie „podobně starý“
, ale na procházky chodíme rádi ![]()
Ahoj KOČKY.
Na zítra a v Pa dopo nic nemáme. Pujde někdo v Unhošti na hřiště?