Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cicmud
An. je zdravá, ale trápí ji ty zuby. Ve čtvrtek jdeme na očkování, tak se děsím, jak jí bude pak. Vždycky jí po očkování bolely víc a to snad teď už nejde…
Já jsem taky v pohodě, ale trochu pokašlávám, takový ten dojezd, jak jsem se pár dní dusila. Ale to by už nemělo být nakažlivý a do pondělka to bude určitě pryč.
@cicmud
budu číhat pravidelně ![]()
@Rousie
Ahooooj. Taky máme příští týden pravidelnou prohlídku a očkování. Ale doufám, že proběhne jako obvykle bez nějaké reakce. Rýma i kašel se nás držely jako klíště, ale naštěstí to proběhlo bez teplot, tak jsme chodili aspoň ven. Držím palce, ať už je malé lépe a zoubky ji tolik netrápí.
@Moa díky ![]()
Těším se, že je to do června poslední očkování.
Po čtvrt roce očkování po čtrnácti dnech a pak po dvou měsících s jedním očkováním měsíčně…konečně chvíli klid, jupííííí ![]()
@Rousie chudák malá, ta si to užívá
už aby byly všechny zoubky venku co?
@Moa malá právě měla i horečky, byly jsme do pátku zavřený doma, od neděle až do pátku
jsem myslela že mě už doma jebne ![]()
@cicmud
cítím s tebou, taky jsme ven nemohly, když měla Anežka rýmu, protože jí tekla furt furt furt. Byla jsem z toho už vedle, ale aspoň měla docela dobrou náladu. Teď s těma zubama jen řve, nespí, kňourá, prostě lábuž.
Byla jsem už strašně unavená a nakonec se teda ukázalo, že to není jen vyčerpáním, ale i špatnýma výsledkama draslíku. Tak se utěšuju, že budu zobat pilule a budu mít sil, i když dál nebudu pořádně spát ![]()
@Rousie
ty si s malou užíváš co? já se nevyspat, tak nevím jak bych fungovala
já mám obě děti spavce celou noc od šestinedělí, tak se děsím toho, jestli to třetí bude nespavec ![]()
tak pořádně zobej a když můžeš tak odpočívej ![]()
@Moa Ahoj Mílo, tak ty jsi mi tady chyběla
. To je fajn, že jsi k nám přišla
.
Já v Po nevím jestli dorazím, ale v Ut určo
.
@mausse
Ahoooj
, my bychom měli dorazit v pondělí určitě. V úterý asi půjdeme dopo na očkování.
@Moa Tak já v Po taky přijdu. Chi tě vidět
Moc se mi nechtělo, protože tu budu mít novou paní na uklid a žehlení. Je tedy na doporučení od kamarádky, tak snad to tu chvilku zvládne sama. V Ut ještě nevím, začíná se nám rýsovat nový rodinný plán
.
Holky kam si můžu pro dobré jídlo dojít v Unhošti či kladně?
mám na něco chuť
@mausse ha ha nenazrana tehule ![]()
v Unhosti na namesti maji vybornou pizzu, dovezou i domu ![]()
my si jednou za čas objednáváme tady, dovoz zajištěn k nám za dobrou cenu (a bylo rychle) a jídlo mě zatím nikdy nezklamalo (masové palačinky, mňam)
@Rousie děkuju za tip
bohužel do Svárova nedovážejí ![]()
Bože já chci pizzu
Děvčata, pokud budete chtít zachránit ze zoufalství chutí, Kačka vám pomůže ![]()
Už se mi peče pizza. Za 30min. jí tu mám ![]()