Unhošť a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12696
4.3.14 22:00

@Moa hlídej, číhej :mrgreen: aspoň tu budu mít s kým pokecat :mrgreen:

@Rousie a vy už jste zdraví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
4.3.14 22:04

@cicmud
An. je zdravá, ale trápí ji ty zuby. Ve čtvrtek jdeme na očkování, tak se děsím, jak jí bude pak. Vždycky jí po očkování bolely víc a to snad teď už nejde…

Já jsem taky v pohodě, ale trochu pokašlávám, takový ten dojezd, jak jsem se pár dní dusila. Ale to by už nemělo být nakažlivý a do pondělka to bude určitě pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moa
24
4.3.14 22:10

@cicmud
budu číhat pravidelně :mrgreen:

@Rousie :mavam: Ahooooj. Taky máme příští týden pravidelnou prohlídku a očkování. Ale doufám, že proběhne jako obvykle bez nějaké reakce. Rýma i kašel se nás držely jako klíště, ale naštěstí to proběhlo bez teplot, tak jsme chodili aspoň ven. Držím palce, ať už je malé lépe a zoubky ji tolik netrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
4.3.14 22:13

@Moa díky :-)

Těším se, že je to do června poslední očkování.
Po čtvrt roce očkování po čtrnácti dnech a pak po dvou měsících s jedním očkováním měsíčně…konečně chvíli klid, jupííííí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
4.3.14 22:15

@Rousie chudák malá, ta si to užívá :hug: už aby byly všechny zoubky venku co?

@Moa malá právě měla i horečky, byly jsme do pátku zavřený doma, od neděle až do pátku :roll: jsem myslela že mě už doma jebne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
4.3.14 22:21

@cicmud
cítím s tebou, taky jsme ven nemohly, když měla Anežka rýmu, protože jí tekla furt furt furt. Byla jsem z toho už vedle, ale aspoň měla docela dobrou náladu. Teď s těma zubama jen řve, nespí, kňourá, prostě lábuž.

Byla jsem už strašně unavená a nakonec se teda ukázalo, že to není jen vyčerpáním, ale i špatnýma výsledkama draslíku. Tak se utěšuju, že budu zobat pilule a budu mít sil, i když dál nebudu pořádně spát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
4.3.14 22:25

@Rousie
ty si s malou užíváš co? já se nevyspat, tak nevím jak bych fungovala :think: já mám obě děti spavce celou noc od šestinedělí, tak se děsím toho, jestli to třetí bude nespavec :jazyk:

tak pořádně zobej a když můžeš tak odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.3.14 09:03

@Moa Ahoj Mílo, tak ty jsi mi tady chyběla :). To je fajn, že jsi k nám přišla :).
Já v Po nevím jestli dorazím, ale v Ut určo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moa
24
5.3.14 12:48

@mausse
Ahoooj :mavam:, my bychom měli dorazit v pondělí určitě. V úterý asi půjdeme dopo na očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.3.14 14:33

@Moa Tak já v Po taky přijdu. Chi tě vidět :D :D Moc se mi nechtělo, protože tu budu mít novou paní na uklid a žehlení. Je tedy na doporučení od kamarádky, tak snad to tu chvilku zvládne sama. V Ut ještě nevím, začíná se nám rýsovat nový rodinný plán :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.3.14 16:24

Holky kam si můžu pro dobré jídlo dojít v Unhošti či kladně?
mám na něco chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
5.3.14 16:44

@mausse ha ha nenazrana tehule :-)
v Unhosti na namesti maji vybornou pizzu, dovezou i domu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
5.3.14 16:59

@mausse

my si jednou za čas objednáváme tady, dovoz zajištěn k nám za dobrou cenu (a bylo rychle) a jídlo mě zatím nikdy nezklamalo (masové palačinky, mňam)

http://www.pizzaperiferie.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.3.14 17:08

@Rousie děkuju za tip
bohužel do Svárova nedovážejí :(
Bože já chci pizzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.3.14 17:30

Děvčata, pokud budete chtít zachránit ze zoufalství chutí, Kačka vám pomůže :)
Už se mi peče pizza. Za 30min. jí tu mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová