Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čau kočky! Moc děkuji za přivátání. Bezva nápad, na sraz v herničce – klicek. Dokud je venku zima, tak herna nemá chybu. Jsem ráda, že tu nějaká je. Sice malinkatá, ale alespoň pro děti něco, nějaká změna
,.
Bohužel se mi teď nedaří otevřít jejich stránky. Snad se to padaří některé z vás zítra a napíše termín srazu.
Já osobně mám příští týden hodně běhání po lékařích, tak doufám, že zrovna v daný termín budu mít volno… Ten další týden budu skoro celý týden pryč
. Pokud by mi to nevyšlo teď tak pak jsem plně k dispozici.
Ještě jednou moc děkuji za reakce a moc se na vás těším a těším se na vaše krásné děti.
Zvedly jste mi náladu, juž jsem se bála, že tu nikoho nepotkám ![]()
Já se taky přidávám ke sratu v Klíčku. Ještě nikdy jsem tam nebyla.
A je mi jedno kdy to bude, já se přizpůsobím většině.
To se nam to tu pekne rozjizdi
ja myslim ze tam jsou ut, st dopol
tak kdo muzete hned tento tyden? Pro ty co nemuzou se domluvime na dalsim sraziku ![]()
Já půjdu asi až na další termín. Tak to tam zatím okoukněte. ![]()
@Evacem jsem si to myslela ![]()
Jsem zvedava jestli tam je kde zaparkovat kocar ![]()
V Ut dopo můžu. Já jsem tam už jesnou byla. Bohužel si nepamatuji který den:( jen to, že to bylo od 9:30-11hod..
Kočárek tam je kam dát, tedy jestli ho pustí uplně dovnitř. Nemám ozkoušené, přivezli jsme se autem
.
Stránky jimbohužel ještě nefungují. Nevím proč
.. Škoda, že nemám na paní kontakt. Mohly jsme ji cinknout. Ale, mám e-mail na paní co tam předcičuje jogu. Porosím jí o kontakt, jestli ho má.
St nemůžu
. Mám dojem ale že tam jsou pak ve Čt nebo Pa. Necháme se překvapit
.
Každopádně, pokud v Ut v 9:30 nebude koutek, můžeme přejít do cukrárny
.
Dobra, takze devcata sraz v ut 9.30 u Klicku? Kdo dalsi se jeste hlasi? ![]()
Ahoj ![]()
tak jak se všechny máte? Co jste dělali o víkendu? Já byla s dětma u našich, takže paráda, mamka vyvařovala a já se válela ![]()
Čus baby!
Takže, mám nové info ohledně herny kliček v Unhošti.
Herna je pro veřejnost v Po a Ut. Paní mi ještě formou sms dnes napíše v kolik je zítra, nebyla si jistá jestli od 10hod. nebo od 9:30.
Dám vám večer info.
Jinak bych to viděla se klidně sejít v 9:30 v nejhorším dáme zákusek v cukrárně a pak se přemístíme do herny.
Těším se na anové tváře a ratolesti.
Pokud by bylo potřeba:
Tel.: 603751278
Mě luxus vyvařování mamky čeká v pátek
.
Já uklízela, vařila, prala
.
@mausse
dík za informace, tak se zítra budem těšit ![]()
venku je tedy hnus počasí
dnes ani ven nepůjdem, za chvíli máme náhradní hodinu plavání
jo a ještě chodíme já, Pavla a Eva v pondělí od sedmi večer na zumbu v Unhošti do sokolovny, nepřidáte se některá? Dnes jdu sama, Pavla odjela do Ostravy a Evča má malou v nemocnici
Tož to já bych se na zumbu ráda přidala. Ale v šestém měsíci těhotenství
no nevim nevim.
Když vydržíte tak od září začnu taky
, možná dřív
. Ráda běhám. Parťák na běhání by byl?