Unhošť a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
306
18.1.14 00:45

Sraz - Klíček

Čau kočky! Moc děkuji za přivátání. Bezva nápad, na sraz v herničce – klicek. Dokud je venku zima, tak herna nemá chybu. Jsem ráda, že tu nějaká je. Sice malinkatá, ale alespoň pro děti něco, nějaká změna :),.

Bohužel se mi teď nedaří otevřít jejich stránky. Snad se to padaří některé z vás zítra a napíše termín srazu.
Já osobně mám příští týden hodně běhání po lékařích, tak doufám, že zrovna v daný termín budu mít volno… Ten další týden budu skoro celý týden pryč :(. Pokud by mi to nevyšlo teď tak pak jsem plně k dispozici.
Ještě jednou moc děkuji za reakce a moc se na vás těším a těším se na vaše krásné děti.
Zvedly jste mi náladu, juž jsem se bála, že tu nikoho nepotkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
18.1.14 08:04

Já se taky přidávám ke sratu v Klíčku. Ještě nikdy jsem tam nebyla. :oops: A je mi jedno kdy to bude, já se přizpůsobím většině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
18.1.14 08:33

To se nam to tu pekne rozjizdi :palec: ja myslim ze tam jsou ut, st dopol :think: tak kdo muzete hned tento tyden? Pro ty co nemuzou se domluvime na dalsim sraziku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
18.1.14 08:46

Já půjdu asi až na další termín. Tak to tam zatím okoukněte. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
18.1.14 09:31

@Evacem jsem si to myslela :hug:
Jsem zvedava jestli tam je kde zaparkovat kocar :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
18.1.14 12:30

Já můžu v týdnu určitě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
18.1.14 15:27

Sraz - Klíček

V Ut dopo můžu. Já jsem tam už jesnou byla. Bohužel si nepamatuji který den:( jen to, že to bylo od 9:30-11hod..
Kočárek tam je kam dát, tedy jestli ho pustí uplně dovnitř. Nemám ozkoušené, přivezli jsme se autem :).
Stránky jimbohužel ještě nefungují. Nevím proč :(.. Škoda, že nemám na paní kontakt. Mohly jsme ji cinknout. Ale, mám e-mail na paní co tam předcičuje jogu. Porosím jí o kontakt, jestli ho má.
St nemůžu :(. Mám dojem ale že tam jsou pak ve Čt nebo Pa. Necháme se překvapit :).
Každopádně, pokud v Ut v 9:30 nebude koutek, můžeme přejít do cukrárny :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
18.1.14 17:04

Dobra, takze devcata sraz v ut 9.30 u Klicku? Kdo dalsi se jeste hlasi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
18.1.14 18:26

Ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
19.1.14 20:24

Ahoj :mavam:
tak jak se všechny máte? Co jste dělali o víkendu? Já byla s dětma u našich, takže paráda, mamka vyvařovala a já se válela :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
20.1.14 12:10

Sraz - Klíček

Čus baby!
Takže, mám nové info ohledně herny kliček v Unhošti.
Herna je pro veřejnost v Po a Ut. Paní mi ještě formou sms dnes napíše v kolik je zítra, nebyla si jistá jestli od 10hod. nebo od 9:30.
Dám vám večer info.
Jinak bych to viděla se klidně sejít v 9:30 v nejhorším dáme zákusek v cukrárně a pak se přemístíme do herny.
Těším se na anové tváře a ratolesti.
Pokud by bylo potřeba:
Tel.: 603751278

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
20.1.14 12:12

Klišová:

Mě luxus vyvařování mamky čeká v pátek :).
Já uklízela, vařila, prala :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
20.1.14 12:18

@mausse
dík za informace, tak se zítra budem těšit :dance:
venku je tedy hnus počasí :poblion: dnes ani ven nepůjdem, za chvíli máme náhradní hodinu plavání

jo a ještě chodíme já, Pavla a Eva v pondělí od sedmi večer na zumbu v Unhošti do sokolovny, nepřidáte se některá? Dnes jdu sama, Pavla odjela do Ostravy a Evča má malou v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
20.1.14 14:28

Zjištěno: herna přístupná v Ut od 9.30-11hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
20.1.14 14:30

Tož to já bych se na zumbu ráda přidala. Ale v šestém měsíci těhotenství :) no nevim nevim.
Když vydržíte tak od září začnu taky :), možná dřív :). Ráda běhám. Parťák na běhání by byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová