Unhošť a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12696
8.11.13 20:34

No vidíš to, tak tam máš alespoň spolužačku, já tady neznám vůbec nikoho, jenom v Unhošti jsem se odsud seznámila a 2 prima holčinama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alpec
8.11.13 20:38

Tak to je taky dobrý ne? Nemít tady tu kamarádku, tak bych se tady taky cítila jako „naplavenina“, když ještě malej nechodil do školky tak sem s ním chodila tady na hřiště, jenže sem se tam působila jak vetřelec mezi místníma…a hlavně nejsem ten typ co někam přijde a hned se se všemi seznamuje…No akorát že ta kamarádka je po těžký bouračce, takže chodí o holích, tak je ráda, že se sejdem sem tam na kafčo..

• Citovat
  • Upravit
12696
8.11.13 20:44

Tak přesně tak se tady cejtím já, jen u nás není ani to hřiště :mrgreen:
já hodně jezdím do Prahy, tam mám hodně kamarádek se stejně starýma dětma, ale nebaví mě pořád takhle cestovat, protože na otočku se mi to nevyplatí, jsem pryč pak od rána do večera a je to celkem náročný

a jak se jmenují děti? já mám Gábinku, tý je rok a čtvrt a pak Tomáše, tomu je 11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alpec
8.11.13 20:50

No akorát že tady je hřiště na „strategickým“ místě hned u hospody, sice je pěkný, ale v létě tam člověk nemá šanci si ani sednout, protože je tam narváno na lavičkách :( Tak chlapeček je Ondra a malá je Barborka.

• Citovat
  • Upravit
26
9.11.13 09:52

Ahoj, omlouvám se, ale nějak mě zlobil pc včera a tak nevim, jestli moje příspěvky došly všechny… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 10:01

@Alpec ahoj
Ja zas vcera odpadla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.13 10:02

@cicmud To já pak taky, ale dneska sem zjistila, že to možná nechodilo jak mělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 10:08

@Alpec
To neva ;) a co dnes mate v planu? Ja vubec nevim, ted jsem dala malou spat.tak az usne pujdu neco delat, vubec nevim co varit a venku je taaak hnusne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.13 10:13

@cicmud Barča taky usnula, jenže u ní je to teď tak, že usne tak na půl hoďky až hoďku a je zas vzhůru a do toho tady řádí malej. Už sem se pustila do vaření, bude guláš. Není nad vaření v jednom hrnci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 16:40

@Alpec
tak jsem udělala nakonec nudlovou polévku a špagety se sýrovou omáčkou, já sýr nerada, tak jsem si je dala s česnekem a feferonkou :mrgreen: byla jsem chvíli s malou na procházce a teď už tu sedím u tv, zatopila jsem si v krbu, zapálila svíčky a dám si lahvinku vínečka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.13 16:58

@cicmud Tak to Ti závidím, takovou idylku :) já jedině že bych roztopila troubu :lol: Malá taky usnula, ale mladý pán si z obýváku udělal „hriště“,takže jsou všude auta a jezdí po terénu, ja říká…tak já se tam ani nevejdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 17:13

No idylka to moc není, ta malá opička nechce spinkat, tak holt odložím lahvinku až na večer :P já tu mám zas po zemi místo autíček kostičky, kočárek, balonky, plyšáky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.13 17:18

@cicmud Tak já si udělala aspoň kafe a to za pochodu upíjím…Malýmu ve školce učitelka říká „rádio Jerevan“,protože pořád mele, je fakt, že pusu nezavře…takže já to tady mám komentovaný, vymýšlí si úplný příběhy…už chvílema neslyšim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 17:28

@Alpec
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to ti nezávidím, já jsem ráda, že malá ještě nemluví :jazyk: ta mě zas dneska nutí celej den dělat bubliny bublifukem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.13 17:31

@cicmud Tak to je náhodička, malej dostal ve školce bublifuk a dneska to máme taky…dopoledne zmermomocnil tatínka, teď sem to odnesla já…musím foukat a on je chytá a děsně ho to baví…a pochopitelně u toho mele…ten je zticha jen když spí..i u jídla kecá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová