Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
jsem taky z Unhoště. Nechodím sem moc často a do diskuzí se moc nezapojuju, ale s Evčou jsme se tu seznámily. Mám 4letou holčičku a cca za 14 dní čekáme 2. dítě. Zaujal mě dotaz na kladenskou porodnici. Rodila jsem tam před 4 lety a chystám se tam znovu. Nemůžu si na nic stěžovat. Jako jedinou nevýhodu vidím 4lůžkové pokoje na šestinedělí. Sociální zařízení a sprchy byly sice čisté a funkční, ale „staré“, což někomu vadí. To se dá vyřešit nadstandardem, ale bohužel je jich omezené množství a je o ně docela boj. Doufala jsem, že to stihnou zrekonstruovat - údajně měli začít už v dubnu, ale zatím bohužel. Jinak co se týká personálu - vše bylo v pohodě - poradí a pomůžou. Doporučuju absolvovat předporodní kurzy - člověk si udělá obrázek a může si i okouknout porodnici - ta je nová a krásná. Až se mimi narodí, tak kdyžtak ještě písnu aktuální zážitky
.
Romana
Já jsem byla dvakrát v Motole a byla jsem spokojená. Co jsem slyšela, tak si holky na kladenskou porodnici nestěžovaly. Ale stejně si myslím, že nejvíc záleží na lidech, když tam bude protivná sestřička, tak se ti nebude líbit ani nejvyhlášenější porodnice. A taky záleží jestli bude probíhat všechno v pohodě. Když jsou komplikace, tak jsou dojmy většinou horší. Přeju ti aby se ti tam líbilo. A Romčo tobě taky ![]()
Ahojky, pristehovali jsme se letos v breznu… Nikoho tu zatim nezname. V kvetnu jsme nasla na testu //…
rada bych se k vam tady pridala… Pa pa pa
@Raduska21 Ahoj, jsme rády, že ses přidala. Kde bydlíte, v jaké části Unhoště? Líbí se vám tady?
Ahojky, my bydlíme kousek od Studny v těch ulicích… moc se nám tu líbí, hlavně ten klid, je tu relativně všechno a hlavně se dá jít do přírody… kde bydlíte vy? Jak tu jste dlouho?
My jsme tu asi 5 let a taky se nám tady líbí. Studna je dobrá, tam občas zajdeme na jídlo. Jinou restauraci tady zatím nemáme oblíbenou.
My bydlíme v těch barákách od Junga, tak to asi nebudem moc daleko od sebe.
Ahoj holky, jak přežíváte tyhle vedra? Našli jste tady v okolí nějaké dobré koupání? My jsme zatím byli jen na Bažantnici v Kladně, ale tam je to hlava na hlavě.
Ahoj. reaguji na koupání v okolí Unhoště, my se jezdíme koupat bud tedy taky na Kladno, na Bažák nebo na Sletiště, ale raději na rybník do Chýně, je to asi 6-7 km, relativně čistý, písčitá pláž
a nebo je taky hezké koupaní prý v Chrustenicích, ale tam jsem osobně nebyla.. nebo berounka je kousek
tak snad jsem pomohla ![]()
Ahoj všem ![]()
Já jsem z Kyšic a hledám kamarádku, mám 11letého kluka a roční holčičku, najde se někdo? ![]()
Ahoj, nám to taky přes prázdniny nějak zamrzlo, ale snad se to zlepší ![]()
Jj z Unhoště, máme holčičky jedné byl rok a druhé budou roky.
@Evacem
a už ti roční chodí? Naše malá začla před týdnem, je tak srandovní, jak se kolíbá
tak už s ní alespoň bude na hřišti větší zábava
Chodí, jen když se drží, sama ještě ne. Takže je naštvaná, že musí sedět v kočárku. A kdy se tvoje holčička narodila?