Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo vstává v 6. Luca je taky ranní ptáče. Ten brek je strašnej, to znám. Docela mi to lezlo na mozek
Ale teď už je to dobrý ![]()
TO by bylo super se sejít.
my jdem zítra na sletiště na den dětí,tak doufám že nám vyjde počasí.
Děvčata, s dovolením bych se mezi vás vetřel s jedním tipem. Pro většinu z vás to bude sice uskutečnitelné až za pár let, ale zkuste s potomkama vyrazit z Kladna vlakem do Lužné u Rakovníka, je tam železniční muzeum. Děti bývají z mašinek hoooodně nadšené, ale neodpustím si upozornění. Ty mladší až nejmladší dost zakopávají o koleje a šrouby v pražcích. Ovšem na druhou stranu - vypadá to tam jak v pohádkovém Zababově. A ta cesta vlakem, kdy projíždíte březovým lesem, to je taky zážitek.
Ahoj, je tu este niekto z Unhoste? stratavate sa maminky? chodite tam do nejakeho materskeho centra? ake su moznosti, dakujem za kazdy prispevok
Zdravím, už jsem si myslela, že na tuto diskuzi nikdo nechodí ![]()
Z Unhoště se scházíme jen dvě. Nikdo jiný se k nám nepřidal ![]()
ahoj, zdravim ta, som rada,ze si sa ozvala. my tam este nebyvame,ale velmi zvazujeme,tak som rada,ze i pripadne kamosky bu sa nasli.ako velke mas deticky? ako sa vam tam byva, budem vdacna,ak mi napises viac,diky moc. krasny den
Ahoj, už tady bydlíme čtvrtým rokem. Před tím jsme bydleli v Praze. Jsme tu spokojený, je tady všechno co potřebujeme a když to neseženeme tady tak Kladno je kousek a do Prahy to je asi 15 minut. A přitom je tady příroda.
Máme zatím Lucinku a bude jí rok a půl. Pro děti je tady krásné hřiště, pro malé i větší děti. Už se těšíme až bude teplo a budeme tam chodit na písek a houpačky. ![]()
Ty jsi taky z Prahy? A kdy se chcete stěhovat? papa Eva