Unhošť a okolí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
153
19.8.11 13:12

Můžeme se jít jen projít. Já Luce vezmu kočár, tak můžeme jít na prochajdu třeba k rybníku. Mohly bychom se sejít na náměstí před kostelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.8.11 13:25

Dobrá, sraz si dáme před kostelem a tam vymyslíme, co dál. My už velký sporťák nepoužíváme a máme jen takové pohotovostní golfky, které ale nejsou moc vhodné do terénu a obecně na „unhošťské cesty“, takže většinou chodíme pěšky. Ale Verča je docela turistka, tak to asi zvládne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
29.8.11 21:38

Evacem:Ahoj Evi :mavam: :mrgreen: baf :jazyk: Koukám kolik lidí se nakonec stěhuje do Unhoště.Celou dobu nic-jen my dvě co? 8-o :-? To ti moc přeju!!!! :potlesk: Jinak my se přestěhovali na Kladno,pak ti povyprávím :-? Doufám,že se přijedeš mrknout,až budeš mít cestu kolem.Musím říct,že zatím(jsme tu od víkendu),se mi tu moc líbí :potlesk: :palec: :palec: :palec: Mám tu kámošky a ještě se sem asi přestěhuje kousek od nás mamka,tak jsem spokojená :palec: Určitě se ozvi papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
9.2.12 16:06

Ahoj. Mám 3 měsíční holčičku a bydlím v Unhošti krátce, takže tady moc lidí neznám a hledám někoho s kým by se dalo na procházky a pokecat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
11.2.12 09:40

Vítám tě v klubu „přistěhovalců“ ;-). Určitě se můžeme domluvit a zajít na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
13.2.12 09:44
Evacem píše:
Vítám tě v klubu „přistěhovalců“ ;-). Určitě se můžeme domluvit a zajít na procházku.

Super. Dekuji. :) Poslala jsem ti tady zpravu i s mym e-mailem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.5.13 08:39

Ahoj holky, pristehovali jsme se nedavno a nikoho neznam…chtela bych najit nejakou kamaradku na kafco a tak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
30.5.13 08:43

Ahoj, vítej v klubu „přistěhovalců“ :-) Jak máš staré dětičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.5.13 09:07

Zatím žádné…jsme těhotná…v září budeme mít Emičku:-)a ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
30.5.13 09:20

Gratuluji, my máme Lucinku, té budou v září 4roky a Martinku, té bude v srpnu rok. Jak dlouho tady bydlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.5.13 09:25

Děkujeme:-)Od dubna…zatím se zabydlujeme…:-)a strašně se mi tu líbí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
30.5.13 09:34

My jsme tady taky spokojený. A chodíš ještě do práce, nebo už jsi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.5.13 09:44

Chodím do práce…jezdím do prahy:-)eště 2 měsíce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
30.5.13 13:24

Ahoj, můžeme se přidat? Mám 2 kluky, 4 a 2 roky, bydlíme v Hostouni - autem kousek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
30.5.13 14:28

@Colliczka vítej mezi náma. Já se taky ráda seznámím. :-) Mám 1,5 letou holčičku Miriam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová