Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžeme se jít jen projít. Já Luce vezmu kočár, tak můžeme jít na prochajdu třeba k rybníku. Mohly bychom se sejít na náměstí před kostelem?
Dobrá, sraz si dáme před kostelem a tam vymyslíme, co dál. My už velký sporťák nepoužíváme a máme jen takové pohotovostní golfky, které ale nejsou moc vhodné do terénu a obecně na „unhošťské cesty“, takže většinou chodíme pěšky. Ale Verča je docela turistka, tak to asi zvládne…
Evacem:Ahoj Evi
baf
Koukám kolik lidí se nakonec stěhuje do Unhoště.Celou dobu nic-jen my dvě co?
To ti moc přeju!!!!
Jinak my se přestěhovali na Kladno,pak ti povyprávím
Doufám,že se přijedeš mrknout,až budeš mít cestu kolem.Musím říct,že zatím(jsme tu od víkendu),se mi tu moc líbí
Mám tu kámošky a ještě se sem asi přestěhuje kousek od nás mamka,tak jsem spokojená
Určitě se ozvi papa ![]()
Ahoj. Mám 3 měsíční holčičku a bydlím v Unhošti krátce, takže tady moc lidí neznám a hledám někoho s kým by se dalo na procházky a pokecat. ![]()
Vítám tě v klubu „přistěhovalců“
. Určitě se můžeme domluvit a zajít na procházku.
Evacem píše:
Vítám tě v klubu „přistěhovalců“. Určitě se můžeme domluvit a zajít na procházku.
Super. Dekuji.
Poslala jsem ti tady zpravu i s mym e-mailem. ![]()
Ahoj holky, pristehovali jsme se nedavno a nikoho neznam…chtela bych najit nejakou kamaradku na kafco a tak:-)
Gratuluji, my máme Lucinku, té budou v září 4roky a Martinku, té bude v srpnu rok. Jak dlouho tady bydlíte?
Děkujeme:-)Od dubna…zatím se zabydlujeme…:-)a strašně se mi tu líbí:-)
My jsme tady taky spokojený. A chodíš ještě do práce, nebo už jsi doma?
Ahoj, můžeme se přidat? Mám 2 kluky, 4 a 2 roky, bydlíme v Hostouni - autem kousek ![]()
@Colliczka vítej mezi náma. Já se taky ráda seznámím.
Mám 1,5 letou holčičku Miriam.