Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, dakujem, ze si napisala. Sme z prahy Zlicina a o stahovani prave uvazujeme uz predavame nas bytecek a robime kroky pre domecek…:) Neviem, snad to dopadne, cca cervenec. Rok a pol, to mame skoro stejne stare deticky, nam bude 11.2., rok a pol. Krasny vecer, eri
Ahoj holky, nejprve se omlouvám, že vám takhle lezu do rajonu..(mimochodem jsem z Pletetného Újezda, což je cca 3 km od Unhoště:-)
Chtěla bych se vás zeptat, nevíte o nějaké úklidové firmě v Unhošti, nebo v okolí..akutně sháním..a pořád nikoho ne a ne najít..už se u nás 3 vystřídali a je to hrůza najít někoho pořádnýho..
tak jen kdyby jste o někom zaslechli, nebo jestli někoho máte..
díky ![]()
Jéé a máš chlapečka nebo holčičku? Lucince bude rok a půl až v březnu, tak to vy jste o pár dní starší. ![]()
Ahoj Evacem, mam chlapceka, Richarda a cakame druhe, vid metrik. Kde v Unhosti byvate? my sme zvazovali v tych novych barackoch od junga, farebne radove domceky. Krasny den, eri
Ty řadovky jsou kousek, byla jsem tam párkrát na procházce. Jsou hezký a jsou na okraji, to se mi líbí, že nekoukáš nikomu do oken.
![]()
Ahojky, my se budeme do Unhoště už brzy stěhovat … baráček od Junga … mělo by to snad být počítám tak v květnu … tak třeba budeme sousedky:). Mám roční Moničku a tří letou Klárku.
Jana
To je super, asi tak na půlce cesty máme jedno nové hřišťátko, tak se tam můžeme scházet s dětičkama
už se těším na lepší počasí. I když dnes jsme se vrátili z dovolené na horách a bylo tam krásně, svítilo sluníčko na sjezdovkách nebyly fronty…paráda ![]()
ahoj děvčata, kam chodíte ke kadeřnici.Jsme z Nouzova, tak bych nejradši něco v Unhošti ![]()
Ahoj holky,
náhodou jsem narazila na tuhle diskuzi. Je mi 32 a mám holčičku Verunku, které budou koncem srpna 2 roky. Jsme z Unhoště a hledáme nějaké podobně staré kamarádky nebo kamarády, aby nám ta mateřská lépe utíkala… Pokud se někde scházíte a vezmete nás „do party“, tak prosím napište kdy a kde, rády se přidáme.
Romča
Ahoj Romčo, já mám Lucinku a té budou v září 2 roky. S nikým se nescházíme, ale chodíme většinou na hřiště u sokolovny nebo na Koželužku, a nebo jen tak na procházku. Rády se přidáme. Co třeba v pátek odpoledne? Eva ![]()
Ahoj Evi, moc rády vás poznáme. Pátek se nám hodí. Což takhle kolem 15:00 na hřišti na Koželužce? (Malá mi po obědě ještě spí…). Snad bude aspoň trošku slušné počasí. Romča
Lucinka taky chodí po obědě spát. Ještě si napíšeme. V pátek máme očkování, tak nevím jestli nebude spát déle. Zatím pa
Ahoj Lucinka právě usnula. Spí většinou 2 hodiny a někdy i déle. Můžeme se sejít později, myslím, že to na třetí nestihneme?
Ahoj, tak to jsme na tom úplně stejně. Verča to taky teprve před chvílí konečně zalomila
. Budete stíhat na čtvrtou? A kde se sejdem? Nejsem si jistá, jak to bude na Koželužce vypadat po tom dopoledním slejváku…R.