Unhošť a okolí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
9.11.13 19:50

@cicmud tak sem si užila během těhotenství jak sem měla pěkný vlasy, tak teď holt zas nic…ale tak nejsem jediná, který se to děje, tak snad to taky přestane…až nebude co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 19:52

@Alpec
já jsem na tom úplně stejně, nemáš fb? tam se píše líp, ať to tady nezahlcujeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.13 20:30

@cicmud nemám,jen skype..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 20:32

@Alpec
tak malá je vykoupaná, uložená v postýlce, sice nespí, ale to neva a já konečně popíjím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.13 20:35

@cicmud já teď nakrmila, taky už je vykoupaná, tak jí za chvilku půjdu dát spinkat, zatím breptá v lehátku… mohla by tak do jedný-dvou spát…tak si nech chutnat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 20:39

@Alpec
dík, šmakuje. A ty kojíš? Malá byla od šestinedělí na um a spinkala celou noc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 20:40

Jo a poslala jsem ti soukromou zprávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.13 20:41

@cicmud nekojím,během šestinedělí to šlo, ale po něm jako když utne a bylo toho málo, takže ode mě to měla spíš jak „zákusek“,tak dostávala um…tak já jí v noci nechávám většinou až se sama vzbudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.1.14 00:19

Ahoj holky!
Už jsem se tu hlásila, ale pak jsme měli dost starostí a lítání po doktorech, protože malá je nedonošenec a měli jsme dost co obíhat a řešit, tak jsem sem ani nějak nezavítala.

Tak jestli mě ještě vezmete mezi sebe, budu ráda.
Bydlíme tu relativně chvíli, tak tu nic a nikoho s dětma neznám a připadám si někdy s tou svou malou parťačkou jako kůl v plotě :-)

Je tu v okolí nějaké centrum pro děti do jednoho roku?
Malá sice bude mít rok za měsíc, ale je o tři měsíce dřív narozená,
tak sháním, kam se dá s dětmi do jednoho roku.

Teď máme za sebou očkování, které měla rozdělené po čtrnácti dnech na tři měsíce, tak to nebylo nic moc a nedalo se nikam pravidelně chodit. Ale teď už budeme mít větší klid, tak sháním, co se tu dá dělat.

Mějte se a ať jsou prťata zdravá!

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
16.1.14 06:45

@Rousie

Ahoj, no jasne ze te vezmem mezi sebe ;)
Moc tady toho neni, v Unhosti je jen mala hernicka otevrena 2× tydne na hodinu a pul
No a v Kysicich v nove sokolovne je cviceni pro takhle male deti v po snad od pul desate, ale nevim jak se to tam qtozjelo.
No a v Tuchlovicich je plavani kojencu od pul roku.ja tam s malou chodim a je to fajn. Jinak vic neporadim ale na Kladne toho bude vic ;-)

Jinak chodime na prochazky, tak se muzete pridat :-D klidne hned dneska
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.1.14 09:37

Ahoj, díky :-)
Dneska ne, malá měla včera očkování, tak jí nechám ještě klid a jen krátkou prochajdu se psem. Navíc má náladu…takovou nespolečenskou…jako skoro vždy po očkování.

Ale někdy příště ráda :-)

V Kyšicích jsem o tom slyšela, ale myslím, že teď už to mají jako ucelený kurz, ne jednotlivé cvičení a to nechci. Nikdy nevím, jestli se tam dostaneme pravidelně a platit to celé se mi nechce.

Přeju prima den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
16.1.14 10:04

@Rousie
Jasan, tak az budes chtit tak se ozvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.1.14 12:51

@cicmud

A chodíte v nějaký pravidelný čas? Kdyžtak napiš do SZ.
Jsem od vedle, z Pleteňáku, tak abych si naplánovala cestu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
16.1.14 14:22

@Rousie
hele vůbec ne, prostě jak to komu kdy vyjde ;) to spíš až budeš moct ty, tak písni, já myslela že jsi z Unhoště :mrgreen: Pleteňák kde to je, budu muset juknout do mapy :think: Já jsem z Kyšic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
16.1.14 18:20

Ahoj, vím, jak se cítíš, taky jsem tady nikoho neznala. Ale v létě to bude lepší na Koželužce je vždycky nějaká mamina. Teď v zimě jedině do Klíčku, ale přiznám se že už jsem tam asi rok nebyla. Je tam otevřená hernička, koukni se na netu, jak mají otevřeno. Já radši jezdím do Kladna tam jsou krásné herničky, Kulíškov, Medvídek nebo Kulihrášek.
Ta vaše holčička byla tedy čiperka, že se narodila tak brzy. Hlavně, že je zdravá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová