Unhošť a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12696
9.11.13 17:34

Ha ha ha, si ho umím přestavit, malá se dneska naučila je foukat, takže se střídáme, jednou já a pak ona, ale už mi to pomalu leze na mozek, tatínek maká okolo baráku, tak jsem na to sama :lol: už aby šla spinkat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.13 17:38

@cicmud no já si tady občas připadám jak u kolotočů…jeho kecání, do toho si pouští různý hudební hračky (v tu chvíli si nadávám, proč sem mu je pořizovala)…tak sem taky ráda, když si ho tatínek vezme ven..dneska ale odjel na sraz třídy a dojede až zítra, tak tady mám veselo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 17:54

Tak malá nevydržela a vytuhla, takže to zas půjde spát pozdě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.13 18:02

@cicmud jó to znám…malá taky usnula někdy kolem čtvrtý, takže není ještě vykoupaná…ale tak ona je ještě prcek…tak sem zahnala do vody alespoň toho raracha. Tak vínko bude nakonec v noci viď a nebo usneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 18:10

@Alpec
no tak nějak to vidím, že to dopadne :mrgreen: no uvidíme v kolik nakonec zalehne
já jsem v poslední dobou hrozně unavená, potřebuju sluníčko na dobíjení, už aby bylo jaro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.13 18:27

@cicmud mně povídej, já bych usnula i vestoje kolikrát…asi je to tím, že už sem stará :lol: tohle dušičkový počasí je opravdu spací..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 18:41

@Alpec
a nepovídej, kolik ti je? :mrgreen: :lol:
tak malá je už vzhůru, tak to by nemuselo být s tím spaním tak špatný, do půl devátý by mohla chrupkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.13 18:44

@cicmud to se máš…tady se ještě pořád spí…asi jí nechám chvíli a pak jí holt budu muset budit…měla by stejně jíst…No nejmladší už nejsem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 18:49

@Alpec tak to jsi mi toho napsala :P :mrgreen: mě bude 34 :jazyk:
tak to ti už chrupká dlouho, ale ona je ještě malinká, tak má nárok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.13 18:53

@cicmud tak to jsi „cucák“ :P mně je už 38 :( Přes den moc nenaspala, pořád se budila s brekotem, no a pak když se vytento a najedla, tak se jí to dobře spí nejspíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 18:57

To je pořád krásnej věk, dokud se to nepřehoupne přes tu 40 :mrgreen: :P ale i potom budem stále mladé, krásné :lol: :mrgreen:
mě je pěkně špatně po tom česneku, jsem si musela vzít sodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.13 19:02

@cicmud tak já už to mám „za pár“…chjo :( Jo mladé, krásné…už mám sem tam šedivej vlas 8o Ale zase na Tebe nepůjdou bacily, prej… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 19:11

Tak to já mám hlavu úplně šedinou, ještě že se barvím :mrgreen: :lol:
tak to slyším poprvé, ale asi na tom moc pravdy není, ségře je už přes 40 a marodí pořád stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.13 19:18

@cicmud já mám taky na hlavě chemii, jinak by to nešlo…ovšem teď mně začaly vlasy padat, tak doufám, že neskončím s „kolenem“..Já to někde zaslechla, že česnek a cibule na chřipku, ale taky tomu moc nevěřím…nehledě na to, že pak bych byla buď u stropu a mluvit bych taky radši na ostatní nemohla.. To máš ségru jak já, tý je taky už přes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
9.11.13 19:44

@Alpec
aha já to blbě pochopila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: že po 40ceti se nemarodí :P
mě taky od konce šestinedělí vlasy padaj jak zběsilí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová