Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám taky holčičku, skoro 6-ti měs.A odkud přímo jsi? Já jsem z Řetenic. A je to tvoje první miminko?
A hlavně, nechtěla by jsi někdy zajít na procházku?
Jj, první.. Já bydlím vlastně taky skoro v Řetenicích - v Ruské ulici
Na procházku klidně můžem ![]()
tak to by bylo fajn! Tak já se o víkendu ozvu a domluvili by jsme se třeba na příští týden, to má být hezky:-), pokud se ti to bude hodit. Jinak bydlíme kousek od sebe, já jsem bydlím na Duchcovské.
Tak to fakt máme kousek od sebe
Hele ozvi se, já ráda půjdu kdykoli
Kdybys chtěla poznat více mamin, tak my vždycky chodíme s holkama v úterý.. ![]()
super, moc rada se přidám. Chodím půl roku sama a už mi z toho hrabe
Určitě se ozvu.
Zatím papa
Ok, ozvi se, většinou chodíme kolem té druhé v úterý..
Zatím se měj, pa.. ![]()
Ahoj Jani promin že otravuju chtěla bych se zeptat jestli by Vam neva kdyby jsem se přidala k Vam s mimiskem,rada bych nekam na prochazky a dočetla jsem se že chodíte v utery i víc maminek,myslim že by to mohlo byt supr.Pořád jezdím sama s kočárkem a moc mě to teda neba.Budu rada když se ozveš a dáš vedet,kam bych měla přijít.Nebo se mužem i sami dvě když by ti to nevadilo.Děkuji za odpověd budu čekat a tešit se.Zatim hezky den Jaruška a Mareček.
Ahoj maminky z Teplic, sice nejsem z TP ale jezdím tam často nakupovat na mimčo. A slyšela jsem že někde u Císařských lázní se má otevřít nový dětský bazárek s „luxusníma“ věcičkam prý lepší kvalita
použitých oblečků než ze seconhandů a pa svkělé ceny
ale co je super cena za takové oblečky
![]()
Ahoj, hledám touto cestou nějakou maminku z teplic na procházky a třeba i poklábosení u kafíčka:-)