Teplice - pocházky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
lindina1
14.4.10 15:57

Teplice - pocházky

Ahoj, hledám touto cestou nějakou maminku z teplic na procházky a třeba i poklábosení u kafíčka:-) :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4972
14.4.10 20:03

Ahojky, já jsem z Teplic, mám 5timěsíční holčičku.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lindina1
14.4.10 22:42

jéé

Já mám taky holčičku, skoro 6-ti měs.A odkud přímo jsi? Já jsem z Řetenic. A je to tvoje první miminko? :lol: A hlavně, nechtěla by jsi někdy zajít na procházku?

• Citovat
  • Upravit
4972
15.4.10 11:04

Jj, první.. Já bydlím vlastně taky skoro v Řetenicích - v Ruské ulici :wink: Na procházku klidně můžem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lindina1
15.4.10 11:27

tak to by bylo fajn! Tak já se o víkendu ozvu a domluvili by jsme se třeba na příští týden, to má být hezky:-), pokud se ti to bude hodit. Jinak bydlíme kousek od sebe, já jsem bydlím na Duchcovské.

• Citovat
  • Upravit
4972
15.4.10 17:10

Tak to fakt máme kousek od sebe :lol: Hele ozvi se, já ráda půjdu kdykoli :wink: Kdybys chtěla poznat více mamin, tak my vždycky chodíme s holkama v úterý.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lindina1
15.4.10 18:15

super, moc rada se přidám. Chodím půl roku sama a už mi z toho hrabe :mrgreen: Určitě se ozvu. :-) Zatím papa

• Citovat
  • Upravit
4972
15.4.10 22:47

Ok, ozvi se, většinou chodíme kolem té druhé v úterý.. :wink: Zatím se měj, pa.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
24.9.10 07:57

Ahoj Jani promin že otravuju chtěla bych se zeptat jestli by Vam neva kdyby jsem se přidala k Vam s mimiskem,rada bych nekam na prochazky a dočetla jsem se že chodíte v utery i víc maminek,myslim že by to mohlo byt supr.Pořád jezdím sama s kočárkem a moc mě to teda neba.Budu rada když se ozveš a dáš vedet,kam bych měla přijít.Nebo se mužem i sami dvě když by ti to nevadilo.Děkuji za odpověd budu čekat a tešit se.Zatim hezky den Jaruška a Mareček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.9.11 10:09

Ahoj maminky z Teplic, sice nejsem z TP ale jezdím tam často nakupovat na mimčo. A slyšela jsem že někde u Císařských lázní se má otevřít nový dětský bazárek s „luxusníma“ věcičkam prý lepší kvalita :potlesk: použitých oblečků než ze seconhandů a pa svkělé ceny :potlesk: ale co je super cena za takové oblečky :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová