Roztoky u Prahy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8561
28.4.10 15:02

Roztoky u Prahy

Ahoj. Můj syn Dominik narozen 3.6.2007

Je tu někdo kdo by se chtěl kamarádit a nemá s kým? Neříkám že děcka musí být stejně stará, to já jen pro představu kolik je mému. Třeba na srazy na hřišti a podobně. Případně na šipky a pivko zatímco tatínci budou hlídat?

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
892
28.4.10 18:07

ahoj, já jsem z Velkých Přílep, to je do Roztok kousek, občas tam jezdíme na cvičení s dětičkama do MC Rozalek
Můj prcek je tedy trochu mladší, teprve 1,5 roku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.4.10 18:09

Jé do VP jezdím jěště za jednou kámoškou. Ale do různých cvičení teda s prckem nechodím, nikam.
No, tak jestli chceš tak napiš kdy sem pojedeš a jestli se chceš sejít teda. buď si padnem nebo ne do oka myslím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
29.4.10 11:03

Ahoj Katko,

já jsem z Roztok :o) Ríšovi už teda bude pět, chodí do školky, ale na hřiště odpoledne kolem čtvrté sem tam zajdeme. Tak se tam můžeme někdy setkat :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
30.4.10 09:57

katko, my jsme na tom cvíču byli asi třikrát a nebylo to špatný, hlavně se aspoň přes zimu dostal mezi děti :-) určitě dám vědět, až zas pojedeme
taky teď docela jezdíme do stromovky na brusle a pro malýho tam je super hřiště, tak kdyby ses někdy chtěla třeba přidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
1.5.10 10:23

Jé ve stromovce jsem byla myslím předevčírem nebo tak nějak. Taky na bruslích, ale prcek na odrážedle takže trochu brzdí. Přidat bych se chtěla určitě. :wink:

Gina - No, tak klidně, to neni problém. :wink:

Uvidíme jestli si padnem do oka nebo ne, každej si do oka padnout nemusí že, zkusíme a uvidíme. Tak se holky kdyžtak ozvěte, tady je na mě číslo. 777686400

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
1.5.10 10:25

Jo, a pokud by nějaká maminka z Roztok a nejbližšího okolí na MD měla zájem si přivydělat 3-4 tis měsíčně za hlídání mého prcka 3 dny v týdnu a jěště k tomu ne moc hodin, podle mojí práce zrovna, tak ať se mi taky ozve. Když si sednem neni problém. Nevzali mi prcka do školky a já nemám jak jít do práce a to bych za měsíc tam jít měla. Detaily by jsme probraly až osobně a pak se tepr rozhodly zda to berem nebo ne. :wink: Oboustraně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
21.5.12 10:48

Hledáme kamarádku

Jsem čerstvá maminka a se synem hledáme kamarádku na procházkování.
Najde se tu nějaká čerstvá maminka z Roztok?

• Citovat
  • Upravit
3
5.1.13 23:26

Ahoj, taky jsme z Roztok. Malej se narodil v listopadu 2011. Jak dlouho bydlíš v Roztokách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
1.7.13 10:10

Mám syna 14m. a hledám mu kamarády a kamarádky…bydlím v Žalově :-)

• Citovat
  • Upravit
3
14.3.14 13:16

Ahoj, koukám že moje reakce přichází tedy dost pozdě, ale snad si ji ještě přečteš, kamaráda na hraní a maminku na pokec uvítáme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
16.3.14 16:29

@matimama máš SZ :D

• Citovat
  • Upravit
6
15.8.19 16:41

Ahoj holky,
minulý rok jsme se přistěhovali do Roztok a ráda bych našla nějaké kamarády pro mě a děti (holka 5 let a kluk 3 roky), myslela jsem, že se přes léto seznámíme na hřišti, ale moc se nám nedaří… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová