Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Můj syn Dominik narozen 3.6.2007
Je tu někdo kdo by se chtěl kamarádit a nemá s kým? Neříkám že děcka musí být stejně stará, to já jen pro představu kolik je mému. Třeba na srazy na hřišti a podobně. Případně na šipky a pivko zatímco tatínci budou hlídat?
Katka
ahoj, já jsem z Velkých Přílep, to je do Roztok kousek, občas tam jezdíme na cvičení s dětičkama do MC Rozalek
Můj prcek je tedy trochu mladší, teprve 1,5 roku ![]()
Jé do VP jezdím jěště za jednou kámoškou. Ale do různých cvičení teda s prckem nechodím, nikam.
No, tak jestli chceš tak napiš kdy sem pojedeš a jestli se chceš sejít teda. buď si padnem nebo ne do oka myslím. ![]()
Ahoj Katko,
já jsem z Roztok
) Ríšovi už teda bude pět, chodí do školky, ale na hřiště odpoledne kolem čtvrté sem tam zajdeme. Tak se tam můžeme někdy setkat
)
katko, my jsme na tom cvíču byli asi třikrát a nebylo to špatný, hlavně se aspoň přes zimu dostal mezi děti
určitě dám vědět, až zas pojedeme
taky teď docela jezdíme do stromovky na brusle a pro malýho tam je super hřiště, tak kdyby ses někdy chtěla třeba přidat
Jé ve stromovce jsem byla myslím předevčírem nebo tak nějak. Taky na bruslích, ale prcek na odrážedle takže trochu brzdí. Přidat bych se chtěla určitě. ![]()
Gina - No, tak klidně, to neni problém. ![]()
Uvidíme jestli si padnem do oka nebo ne, každej si do oka padnout nemusí že, zkusíme a uvidíme. Tak se holky kdyžtak ozvěte, tady je na mě číslo. 777686400
Jo, a pokud by nějaká maminka z Roztok a nejbližšího okolí na MD měla zájem si přivydělat 3-4 tis měsíčně za hlídání mého prcka 3 dny v týdnu a jěště k tomu ne moc hodin, podle mojí práce zrovna, tak ať se mi taky ozve. Když si sednem neni problém. Nevzali mi prcka do školky a já nemám jak jít do práce a to bych za měsíc tam jít měla. Detaily by jsme probraly až osobně a pak se tepr rozhodly zda to berem nebo ne.
Oboustraně.
Jsem čerstvá maminka a se synem hledáme kamarádku na procházkování.
Najde se tu nějaká čerstvá maminka z Roztok?
Ahoj, taky jsme z Roztok. Malej se narodil v listopadu 2011. Jak dlouho bydlíš v Roztokách?
Mám syna 14m. a hledám mu kamarády a kamarádky…bydlím v Žalově ![]()
Ahoj, koukám že moje reakce přichází tedy dost pozdě, ale snad si ji ještě přečteš, kamaráda na hraní a maminku na pokec uvítáme!
Ahoj holky,
minulý rok jsme se přistěhovali do Roztok a ráda bych našla nějaké kamarády pro mě a děti (holka 5 let a kluk 3 roky), myslela jsem, že se přes léto seznámíme na hřišti, ale moc se nám nedaří… ![]()