Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeji Vám všem krásný den.Je sice zataženo, aspoň u nás v městě, ale je tak krásně. Děti zdravé, přítel je raodst sama a mé srdce je plné všeho. Štěstí, lásky,radosti.No není na tom světě krásně? Jsem asi praštěná, ale jsem spokojená..všem posílám do srdíček sluníčko..a řekněte komukoliv na kom Vám záleží, jak moc ho máte rády a vážíte si ho…určitě to potěší.. ![]()
Jojo, hezký den a slunce v duši! ![]()
Samozřejmě všechno je fajn, všichni se máme rádi a jsme zdraví. Počasí mi taky vyhovuje, miluju podzim. No ale jen těch peněz by mohlo být víc, ale to by chtěl asi každej ![]()
@Acinore píše:
Jojo, hezký den a slunce v duši!
Samozřejmě všechno je fajn, všichni se máme rádi a jsme zdraví. Počasí mi taky vyhovuje, miluju podzim. No ale jen těch peněz by mohlo být víc, ale to by chtěl asi každej
Nj, peníze jsou vždy až na prvním místě ![]()
@madanga píše:
Nj, peníze jsou vždy až na prvním místě
no v dnešní době..
@madanga
ať spokojenost vydrží
teď jsem si uvědomila, že mám taky krásný den ![]()
@suricata píše:
@madangaať spokojenost vydrží
teď jsem si uvědomila, že mám taky krásný den
no m usí..když jsem jsem přišla na emimino, hrůza..plná obav a strachu a žádný pochopení a pak, světe div se, člověk slyší respektive přečte názor a je mu líp..
Tobe taky krasny den!:) My tady mame slunicko, ale i poradny podzim..barevne stromy, opada listi, fouka vitr..ale je modra obloha! opravdu krasny den!
![]()
@madanga
Já osobně bych peníze vůůůbec nepotřebovala, kdyby je po mně každý nechtěl ![]()
A furt z okna vyhlížím to slibované babí léto… ![]()
Díky za krásné přání a napodobne
krásně pozitivní pri pondělku ![]()