Reklama na Arginmax

453
22.9.13 22:18

Reklama na arginmax

Ahoj všichni, chtěla jsem se zeptat, jsem jediná, koho opravdu ale opravdu rozčiluje skutečnost, že si na ČT1 během hlavních večerních zpráv dovolí dát reklamu na arginmax a zlepšení erekce? Kde to jsme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
22.9.13 22:23

Tebe pohoršilo slovo erekce? :think: Neřeknu, kdyby ji tam ukazovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
22.9.13 22:23

Mě to přijde trapně zoufalé a když to dávají během dne tak i nevhodné kvůli dětem…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
22.9.13 22:24

Ano…tak nějak kvůli dětem prostě nevhodný…večer ať si dávají co chtějí, ačkoli na čt1 by to prostě být nemuselo…dávají to i během sportovních přenosů…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
22.9.13 22:25

Tvoje televize, tvoje zodpovědnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
22.9.13 22:26

Vsechny reklamy na erekce a tampony apod., jsou silene trapne. Jak chcete 6 letemu synovi vysvetlit, co je to Tampax?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
22.9.13 22:27
@Simca007 píše:
Ano…tak nějak kvůli dětem prostě nevhodný…večer ať si dávají co chtějí, ačkoli na čt1 by to prostě být nemuselo…dávají to i během sportovních přenosů…:(

Tam je to i pochopitelne, pac je to vylozene porad pro muze. Nenadelas nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899

Nepohorsuje..ani to nevnimam.Kdyz to zjednodusim, je to to same, jako kdyz jde reklama na ACC.Moje dite na televizi pres den rozhodne nekouka nebo jen na pohadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486

@Simca007 no jo no ale v televizy je poslední dobou až moc nevhodných věcí. nova dostala dokonce pokutu že v kriminalce pred desatou byli krvárny…a nebo jak se mluví v některých filmech??slovo pr.el je tam ještě slušné…:) děti se sice se sprostými slovy setkají tak jako tak ale nesouhlasím s tím aby to na ne muselo křičet z televize nebo dokonce od rodičů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
22.9.13 22:30
@Allons-y píše:
Tvoje televize, tvoje zodpovědnost :nevim:

Tak za to ale nemuze, co tam bezi za reklamu. To uz se clovek nemuze ani kouknout na tv na zpravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
22.9.13 22:31

Já taky dítě nenechávám koukat na televizi, jen na pohádky, ale u zpráv se někdy vyskytne, to zase jako nedokážu omezit, na sport se kouká s tátou přes den, někdy…a prostě mi to nepřijde normální…jak mu to budu vysvětlovat, až se bude ptát, to fakt nevím…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
22.9.13 22:32
@_BBQ_s píše:
Tak za to ale nemuze, co tam bezi za reklamu. To uz se clovek nemuze ani kouknout na tv na zpravy?

a proč by jako nemohl? Ty snad víš, co je tampax, ne? Nebo tvůj šestiletý se dívá na zprávy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
22.9.13 22:35
@Allons-y píše:
a proč by jako nemohl? Ty snad víš, co je tampax, ne? Nebo tvůj šestiletý se dívá na zprávy? :nevim:

Ne, ja nevim, co to je Tampax, tudiz to nevi ani muj sestilety syn a proto museji kvuli nam davat takovehle reklamy nejen ve zpravach. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
22.9.13 22:37
@Simca007 píše:
Já taky dítě nenechávám koukat na televizi, jen na pohádky, ale u zpráv se někdy vyskytne, to zase jako nedokážu omezit, na sport se kouká s tátou přes den, někdy…a prostě mi to nepřijde normální…jak mu to budu vysvětlovat, až se bude ptát, to fakt nevím…:(

Nase deti se na tv divaji, ja na tom nevidim nic spatneho. Ted jsou nemocne a co s nima mam dal delat, kdyz jsou protivne, tak koukaj na pohadky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
22.9.13 22:37
@_BBQ_s píše:
Ne, ja nevim, co to je Tampax, tudiz to nevi ani muj sestilety syn a proto museji kvuli nam davat takovehle reklamy nejen ve zpravach. :mrgreen:

tak můj pětiletý ví, co je Tampax :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová