Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni, chtěla jsem se zeptat, jsem jediná, koho opravdu ale opravdu rozčiluje skutečnost, že si na ČT1 během hlavních večerních zpráv dovolí dát reklamu na arginmax a zlepšení erekce? Kde to jsme?
Tebe pohoršilo slovo erekce?
Neřeknu, kdyby ji tam ukazovali ![]()
Mě to přijde trapně zoufalé a když to dávají během dne tak i nevhodné kvůli dětem…:)
Ano…tak nějak kvůli dětem prostě nevhodný…večer ať si dávají co chtějí, ačkoli na čt1 by to prostě být nemuselo…dávají to i během sportovních přenosů…:(
Vsechny reklamy na erekce a tampony apod., jsou silene trapne. Jak chcete 6 letemu synovi vysvetlit, co je to Tampax?
@Simca007 píše:
Ano…tak nějak kvůli dětem prostě nevhodný…večer ať si dávají co chtějí, ačkoli na čt1 by to prostě být nemuselo…dávají to i během sportovních přenosů…:(
Tam je to i pochopitelne, pac je to vylozene porad pro muze. Nenadelas nic.
Nepohorsuje..ani to nevnimam.Kdyz to zjednodusim, je to to same, jako kdyz jde reklama na ACC.Moje dite na televizi pres den rozhodne nekouka nebo jen na pohadku.
@Simca007 no jo no ale v televizy je poslední dobou až moc nevhodných věcí. nova dostala dokonce pokutu že v kriminalce pred desatou byli krvárny…a nebo jak se mluví v některých filmech??slovo pr.el je tam ještě slušné…:) děti se sice se sprostými slovy setkají tak jako tak ale nesouhlasím s tím aby to na ne muselo křičet z televize nebo dokonce od rodičů ![]()
@Allons-y píše:
Tvoje televize, tvoje zodpovědnost
Tak za to ale nemuze, co tam bezi za reklamu. To uz se clovek nemuze ani kouknout na tv na zpravy?
Já taky dítě nenechávám koukat na televizi, jen na pohádky, ale u zpráv se někdy vyskytne, to zase jako nedokážu omezit, na sport se kouká s tátou přes den, někdy…a prostě mi to nepřijde normální…jak mu to budu vysvětlovat, až se bude ptát, to fakt nevím…:(
@_BBQ_s píše:
Tak za to ale nemuze, co tam bezi za reklamu. To uz se clovek nemuze ani kouknout na tv na zpravy?
a proč by jako nemohl? Ty snad víš, co je tampax, ne? Nebo tvůj šestiletý se dívá na zprávy? ![]()
@Allons-y píše:
a proč by jako nemohl? Ty snad víš, co je tampax, ne? Nebo tvůj šestiletý se dívá na zprávy?
Ne, ja nevim, co to je Tampax, tudiz to nevi ani muj sestilety syn a proto museji kvuli nam davat takovehle reklamy nejen ve zpravach. ![]()
@Simca007 píše:
Já taky dítě nenechávám koukat na televizi, jen na pohádky, ale u zpráv se někdy vyskytne, to zase jako nedokážu omezit, na sport se kouká s tátou přes den, někdy…a prostě mi to nepřijde normální…jak mu to budu vysvětlovat, až se bude ptát, to fakt nevím…:(
Nase deti se na tv divaji, ja na tom nevidim nic spatneho. Ted jsou nemocne a co s nima mam dal delat, kdyz jsou protivne, tak koukaj na pohadky.
@_BBQ_s píše:
Ne, ja nevim, co to je Tampax, tudiz to nevi ani muj sestilety syn a proto museji kvuli nam davat takovehle reklamy nejen ve zpravach.
tak můj pětiletý ví, co je Tampax
![]()