Reklama na Arginmax

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10867
22.9.13 22:39
@Allons-y píše:
tak můj pětiletý ví, co je Tampax :P :mrgreen:

Tyyy brdo.. tož prijdi i k nam udelat osvetu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.9.13 22:42

Tak se vys.rte na televizi. ;) Já ji zrušila a je nám fajn, i když reklamě se člověk teda nevyhne. :poblion: Na pohádky děti koukaj stejně, ale bez reklam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.9.13 22:45
@_BBQ_s píše:
Vsechny reklamy na erekce a tampony apod., jsou silene trapne. Jak chcete 6 letemu synovi vysvetlit, co je to Tampax?

dcerka(6) si mysli, ze jsou to natacky na vlasy :mrgreen:.K zakladatelce:Ehm na ct1 prepnu velmi, velmi sporadicky a pokud vim, tam vubec nemaji reklamy co delat, a zrovna takova? Je to od ct trapny :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
22.9.13 22:47
@wiki čiki píše:
Mě to přijde trapně zoufalé a když to dávají během dne tak i nevhodné kvůli dětem…:)

Naprostý souhlas.

• Citovat
  • Upravit
24379
22.9.13 22:53

No ja zapinam TV hned co se vzbudime. Vypina se az jdeme s chlapem spat. Porady vybiram, holky na to necuci, ale reklamy me se.rou,jako dost.To je pro deti magnet a behem dne davaji strasne nevhodny.Viz tampony-matka priroda, na durex, playboy, parfemy kde vsude jde o dospelacke veci, sex atd. Mmchdm zpravy na nove bezi casto a radi davaji zabery z nocnich zprav, opet velmi nevhodne. Reseni telku nezapinat je, ale ja doma bez ni v tichu nevydrzim. Radio mi nestaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.9.13 22:53

Nijak mě to nepohoršuje, vulgarismy a násilí mi přijdou horší, pokud bych se měla ohlížet na děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
22.9.13 22:55

Vulgarismy a násilí a zprávy na TV Nova, toho se člověk nějak vyvarovat může, když chce brát ohled na děti, ale když si zapnu ČT1 abych mrkla na něco „seriozního“, tohle mě prostě naštve a to tak že moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
22.9.13 22:58

http://www.ceskatelevize.cz/…mec/...musí souviset s vlastním předmětem činnosti České televize a současně nesmí ohrozit její poslání…? zajímavý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
22.9.13 22:59

Nejlepsi je, kdyz na Prime ve zpravach ukazuji nejake drasticke zabery a predtim varuji, ze by nemeli koukat citlive osoby a deti, v tu ranu se moje deti otaci a koukaji. Jako magnet :mrgreen: Jestli teda rozumite jak to myslim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
22.9.13 23:00
@Simca007 píše:
Vulgarismy a násilí a zprávy na TV Nova, toho se člověk nějak vyvarovat může, když chce brát ohled na děti, ale když si zapnu ČT1 abych mrkla na něco „seriozního“, tohle mě prostě naštve a to tak že moc…

Uz ani ta ČT neni co byvala.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
22.9.13 23:02

Minulý týden jsme byli s přítelem a s kočárkem v parku a děti cca 7-11let si tam hráli na Vyvolený :D sprostý slova lítaly všude kolem až jsem se musela smát jak vážně to berou :D jestli je tohle dnení vzor pro mládež tak už nevím :) ale když si vzpomenu na nás tak jsme podobné reality show taky žrali :D myslím že takové pořady baví hlavně puberťáky :D a také myslím že jejich chování umějí dobře napodobovat a přijdou si pak cool :) to jsem drobed odbočila ale také to souvisí s televizí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris

@_BBQ_s Pro děti dobrá výzva, že? :)

• Citovat
  • Upravit
453
@_BBQ_s píše:
Nejlepsi je, kdyz na Prime ve zpravach ukazuji nejake drasticke zabery a predtim varuji, ze by nemeli koukat citlive osoby a deti, v tu ranu se moje deti otaci a koukaji. Jako magnet :mrgreen: Jestli teda rozumite jak to myslim. :mrgreen:

Je mi to jasný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
22.9.13 23:09
@wiki čiki píše:
Minulý týden jsme byli s přítelem a s kočárkem v parku a děti cca 7-11let si tam hráli na Vyvolený :D sprostý slova lítaly všude kolem až jsem se musela smát jak vážně to berou :D jestli je tohle dnení vzor pro mládež tak už nevím :) ale když si vzpomenu na nás tak jsme podobné reality show taky žrali :D myslím že takové pořady baví hlavně puberťáky :D a také myslím že jejich chování umějí dobře napodobovat a přijdou si pak cool :) to jsem drobed odbočila ale také to souvisí s televizí :)

Za nas, nebo teda za me, reality show jeste v ceske tv nedavali. Jedina reality show byla za mych detskych let Miss ČR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
22.9.13 23:16

@_BBQ_s za mě už byl i ten big brother :) mě taky nevadí ale nelíbí se mi to :) protože tam vybrali pár superblbů :) kdyby vybrali inteligentní lidi kteří by se chovali normálně nebyla by to show :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová