Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Allons-y píše:
tak můj pětiletý ví, co je Tampax![]()
Tyyy brdo.. tož prijdi i k nam udelat osvetu ![]()
Tak se vys.rte na televizi.
Já ji zrušila a je nám fajn, i když reklamě se člověk teda nevyhne.
Na pohádky děti koukaj stejně, ale bez reklam ![]()
@_BBQ_s píše:
Vsechny reklamy na erekce a tampony apod., jsou silene trapne. Jak chcete 6 letemu synovi vysvetlit, co je to Tampax?
dcerka(6) si mysli, ze jsou to natacky na vlasy
.K zakladatelce:Ehm na ct1 prepnu velmi, velmi sporadicky a pokud vim, tam vubec nemaji reklamy co delat, a zrovna takova? Je to od ct trapny
.
@wiki čiki píše:
Mě to přijde trapně zoufalé a když to dávají během dne tak i nevhodné kvůli dětem…:)
Naprostý souhlas.
No ja zapinam TV hned co se vzbudime. Vypina se az jdeme s chlapem spat. Porady vybiram, holky na to necuci, ale reklamy me se.rou,jako dost.To je pro deti magnet a behem dne davaji strasne nevhodny.Viz tampony-matka priroda, na durex, playboy, parfemy kde vsude jde o dospelacke veci, sex atd. Mmchdm zpravy na nove bezi casto a radi davaji zabery z nocnich zprav, opet velmi nevhodne. Reseni telku nezapinat je, ale ja doma bez ni v tichu nevydrzim. Radio mi nestaci.
Nijak mě to nepohoršuje, vulgarismy a násilí mi přijdou horší, pokud bych se měla ohlížet na děti.
Vulgarismy a násilí a zprávy na TV Nova, toho se člověk nějak vyvarovat může, když chce brát ohled na děti, ale když si zapnu ČT1 abych mrkla na něco „seriozního“, tohle mě prostě naštve a to tak že moc…
http://www.ceskatelevize.cz/…mec/...musí souviset s vlastním předmětem činnosti České televize a současně nesmí ohrozit její poslání…? zajímavý!
Nejlepsi je, kdyz na Prime ve zpravach ukazuji nejake drasticke zabery a predtim varuji, ze by nemeli koukat citlive osoby a deti, v tu ranu se moje deti otaci a koukaji. Jako magnet
Jestli teda rozumite jak to myslim. ![]()
@Simca007 píše:
Vulgarismy a násilí a zprávy na TV Nova, toho se člověk nějak vyvarovat může, když chce brát ohled na děti, ale když si zapnu ČT1 abych mrkla na něco „seriozního“, tohle mě prostě naštve a to tak že moc…
Uz ani ta ČT neni co byvala.. ![]()
Minulý týden jsme byli s přítelem a s kočárkem v parku a děti cca 7-11let si tam hráli na Vyvolený
sprostý slova lítaly všude kolem až jsem se musela smát jak vážně to berou
jestli je tohle dnení vzor pro mládež tak už nevím
ale když si vzpomenu na nás tak jsme podobné reality show taky žrali
myslím že takové pořady baví hlavně puberťáky
a také myslím že jejich chování umějí dobře napodobovat a přijdou si pak cool
to jsem drobed odbočila ale také to souvisí s televizí ![]()
@_BBQ_s píše:
Nejlepsi je, kdyz na Prime ve zpravach ukazuji nejake drasticke zabery a predtim varuji, ze by nemeli koukat citlive osoby a deti, v tu ranu se moje deti otaci a koukaji. Jako magnetJestli teda rozumite jak to myslim.
Je mi to jasný ![]()
@wiki čiki píše:
Minulý týden jsme byli s přítelem a s kočárkem v parku a děti cca 7-11let si tam hráli na Vyvolenýsprostý slova lítaly všude kolem až jsem se musela smát jak vážně to berou
jestli je tohle dnení vzor pro mládež tak už nevím
ale když si vzpomenu na nás tak jsme podobné reality show taky žrali
myslím že takové pořady baví hlavně puberťáky
a také myslím že jejich chování umějí dobře napodobovat a přijdou si pak cool
to jsem drobed odbočila ale také to souvisí s televizí
Za nas, nebo teda za me, reality show jeste v ceske tv nedavali. Jedina reality show byla za mych detskych let Miss ČR
![]()
@_BBQ_s za mě už byl i ten big brother
mě taky nevadí ale nelíbí se mi to
protože tam vybrali pár superblbů
kdyby vybrali inteligentní lidi kteří by se chovali normálně nebyla by to show ![]()