Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hm, divné- první milování a pak píšeš, že vždycky ochabne. myslím si že kecáš a chceš se tu uspokojovat ![]()
To muze byt dost dobre i jen z nervu…chlapi se na to tak upinaji ze musi byt dokonaly samci ze pak holt nervy zradi ![]()
@Anonymní píše:
Mám přítele dva měsíce (mně je 31 a jemu 41), došlo k našemu prvnímu milování, hrozně jsme se oba těšili, strašně se přitahujeme a vzrušujeme. Při mazlení a líbání se přítel rychle vzrušil, došlo bez problémů ke ztopoření, ale jakmile jsem mu na něj začala sahat a mělo dojít ke styku, penis mu ochabnul. Takže k žádnému styku nedošlo. Ještě se mi to u partnera nestalo, nevěděla jsem, co dělat, tak jsem se ho snažila vzrušovat, místo zásunu jsem se ho snažila orálně uspokojovat, ale už k erekci nedošlo. Po nějaké době snažení jsem to vzdala. On jenom řekl, že tak strašně chtěl, víc jsme se o tom nebavili a usnuli jsme. Dneska jsem od rána z toho špatná a přemýšlím jen o tom. Už mám obavy z dalšího pokusu, vyčítám si, že ho zřejmě málo vzrušuji, že za to můžu já. Máte prosím taky někdo podobný problém, jsou možné nějaké praktiky? Třeba to příště už bude v pohodě, ale já se prostě bojím.Vždy dojde ke ztopoření a záhy k ochabnutí. Někdy se nám podaří jej zasunout do vaginy, ale hned ochabne. Přítel dost často masturboval a masturbuje a problém s masturbací nemá. Než jsme se poznali, neměl sex se ženou skoro 3 roky. Vím, že mu na vyřešení záleží, ale zatím jsem se chtěla zeptat prostřednictvím této poradny. Jsou možné nějaké praktiky (nácviky), jak to prozatím zvládnout sami?
a není to třeba tím, že si ho předtím, než jste se spolu šli milovat vyhonil??? někdy to tak prý chlapi dělají, aby to druhé kolo víc vydrželi
(samozřejmě my ženy o tom prvním nic nevíme)
a zřejmě už pak asi neposlouchal jak by měl
![]()
Můžou dělat nervy.. prostě je tak natěšený a zároveň se bojí, že to pak neklapne.. stane se, dalšího pokusu bych se nebála.. ![]()
Vzhledem k tomu, při masturbaci je erekce OK, jedná se jasně o nervy. Teď je třeba se pokusit to moc „neřešit“. Jinak se to asi nehne z místa. Lékaři na toto myslím doporučují malení a „zakázání si“ soulože, dokud se to neupraví.
Podle mě tréma, po tak dlouhé době bez sexu. Chce to být v klidu a na nic nespěchat a netlačit.
@araw píše:
Hm, divné- první milování a pak píšeš, že vždycky ochabne. myslím si že kecáš a chceš se tu uspokojovat
Ty dva odstavce jsou okopírované každý odjinad, vůbec na sebe nenavazují
aspoň trochu práce si dát s tím příspěvkem… ![]()
Muj manzel byl pri prvnim milovani tak nervozni ze z toho taky nic nebylo. Po druhy uz to byla parada a ukazal se jako skvely milenec.
Chudakovi bylo strasne trapne ![]()
To je zase diskuse… ![]()
Jako sexualních poraden je spoustu, zkus to tam… Mohla bys dostat opravdu odbornou radu…
Bohužel neporadím, takové problémy doma nemáme ![]()
Mám přítele dva měsíce (mně je 31 a jemu 41), došlo k našemu prvnímu milování, hrozně jsme se oba těšili, strašně se přitahujeme a vzrušujeme. Při mazlení a líbání se přítel rychle vzrušil, došlo bez problémů ke ztopoření, ale jakmile jsem mu na něj začala sahat a mělo dojít ke styku, penis mu ochabnul. Takže k žádnému styku nedošlo. Ještě se mi to u partnera nestalo, nevěděla jsem, co dělat, tak jsem se ho snažila vzrušovat, místo zásunu jsem se ho snažila orálně uspokojovat, ale už k erekci nedošlo. Po nějaké době snažení jsem to vzdala. On jenom řekl, že tak strašně chtěl, víc jsme se o tom nebavili a usnuli jsme. Dneska jsem od rána z toho špatná a přemýšlím jen o tom. Už mám obavy z dalšího pokusu, vyčítám si, že ho zřejmě málo vzrušuji, že za to můžu já. Máte prosím taky někdo podobný problém, jsou možné nějaké praktiky? Třeba to příště už bude v pohodě, ale já se prostě bojím.
Vždy dojde ke ztopoření a záhy k ochabnutí. Někdy se nám podaří jej zasunout do vaginy, ale hned ochabne. Přítel dost často masturboval a masturbuje a problém s masturbací nemá. Než jsme se poznali, neměl sex se ženou skoro 3 roky. Vím, že mu na vyřešení záleží, ale zatím jsem se chtěla zeptat prostřednictvím této poradny. Jsou možné nějaké praktiky (nácviky), jak to prozatím zvládnout sami?