Kravské mléko

40
19.7.06 18:26

Kravské mléko

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak je to s kravským mlékem u dítětěte, starého jeden rok. Mohla bych mu udělat normálně třeba puding? To znamená třeba převařené může a neupravené ne? Nebo nemůže vůbec a do kdy vlastně? Slyšela jsem do 2 nebo dokonce 3 let, ale přece mu nebudu pořád kupovat Nutrilon?? Ta drahota.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
449
19.7.06 18:53

ahoj Terus, já bych to tak hrozně neviděla, jako že se kravské mléko nesmí.
Pokud je dítku už rok, tak si myslím, že puding vařený v obyč mléce nevadí (pokud nemáte alergie),ale třeba na noc jako mlíčko bych ten nutrilon/sunar…cokoli, ještě kupovala. Samozřejmě, se všude píše, že by děti měli UM až do 3 let,ale neznám mnoho mamin, které to tak dlouho vydrží, většinou se děti od mlíčka časem stejně odstaví a potom přicházejí na řadu jogurty, sýry,pudinky…atd. Taky záleží na dítěti,můj nemohl UM ani vidět,takže jsme z kojení přešli rovnou na obyč 8O , kamarádka dělávala Bebu holčičce ještě ve 3 letech každý večer na spaní :D Malá to tak měla ráda. Snad jsem poradila, Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
19.7.06 20:25

Ahoj Terus.

Pudingu z obyčejného mléka se po 1 roce neboj. Pokud se mléko při přípravě převařuje, není důvod k obavám. Nám to dokonce povolila i dr. a to má Radim alergii na bílkovinu kravského mléka na ústupu. Navíc UM by se ani převařovat neměla, protože všechny ty dobré složky - probiotika a prebiotika - se vysokou teplotou ničí. Takže výborný, ale drahý Nutrilon ztrácí to nejlepší. K normálnímu pití bych ponechala UM, stejně jako do instantních kaší.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
19.7.06 20:25

ahoj terus. tohle jsem predevcirem cetla, mozna ti k necemu bude

http://www.hero.cz/…mavosti/501/

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
19.7.06 21:49

Tak malá je téměř od narození na Nutrilonu ale kravské mléko sem jí začla dávat od 10m, třeba v pudinku ale taky sem jí začla dělat nemléčné kaše které sem dělala do obyč mléka a nepřevařovala sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí