Kdy přejít z plnotučného na polotučné kravske mleko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
24.1.10 09:27

Taky jsem četla, že do tří let nejlépe UM a jinak po tu dobu třeba vařit spíš z plnotučnýho. Jenže moje dcera UM už vůbec nechce :-? Dávám jí jiný mléčný výrobky a třeba puding jí vařím z toho plnotuka. Občas už si ale cucla polotuka. Prostě samotný kravský mlíko jí zatím nedávám, i když nechce to UM.

Orco, já myslím, že uškodit mu to určitě nemůže. Co člověk/dr. to jinej názor, takže bych jednala podle vlastního úsudku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.1.10 10:23

Našla jsem docela zajímavou poradnu:
http://www.mamaaja.cz/index.cfm?…
Jasně, že není třeba se tím řídit, jen si třeba počíst… :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7841
24.1.10 11:04

Barbánku nějak nechápu tvůj podiv…? A víc nechápu, proč do toho sem pleteš ten sýr? Co má za logiku? Pochopitelně, že dítěti třeba namažu i chléb s máslem a to má - světe div se!! - obsah tuku asi 82%!! A přesto nemůžu dát dítěti plnotučné mléko, ač bych chtěla, protože má jinak průjem a bolení :-( Polotučné snese, tak ho pije. Je to tak divné a nepochopitelné? Pokud to tvoje dítě má jinak, tak mu to přeju, ale ještě to neznamená, že to tak vyhovuje všem dětem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
24.1.10 13:52

Vulpes - tak tohle je jiná, já to beru z pohledu toho tuku, jako že bylo psáno, že tuk se hůř tráví. Jasně že každýmu dítěti sedne něco jinýho, jedno má bolení po mlíku, jiný třeba po ovoci…
Tady v diskuzi šlo od začátku o ten tuk, zakladatelka zatím nejspíš netuší, jestli její dítko bude mlíko dobře snášet, ale o to tu teď vůbec nejde. Mě šlo o to, že děti jedí mnohem tučnější věci než je plnotučný mlíko. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
24.1.10 14:47

starší dceři jsem dávala polotučné asi od 14 měs,mladší od 1.roku taky polotučné a to pijí dodnes,semtam máme nizkotučné,na tom mi nezáleží…co koupí manžel,to máme,jen plnotučné nepijeme.ahojkyyy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
juricka
20.9.10 22:20

polo vs plnotučné

UM jsou z PLNOtučného mléka.. Podívejte se na obsah tuku na krabici Nutrilonu. Najdete tam 3,6%. Proto se kravské mléko má dávat plnotučné do á 2 let. Je to z důvodu, že cokoli děti v tomhle útlém věku papají, musí mít tu nejvyšší možnou nutriční hodnotu, protože rostou! Každopádně pokud má vaše malé z plnotuku průjem, tak to zkonzultovat s doktorem, náš malej taky měl průjmík, ale je to spíše zezačátku, ted už je ok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko