Kravské mléko v 8 měsíci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Levandule121 aha. Takže mlíko je sajrajt a jogurty už ne, byt´ jsou z toho nemlich stejnýho mlíka, co pijeme?
Heledˇ co dávaly naše babičky byl možná ještě větší sajrajt, než je dnes, výživy pro telata plný ATB a pat. látek a růstových hormonů a kdovícovšeho ještě…A bylo to i v době, kdy ty jsi za sebou tahala kačera a to mlíko taky pila ![]()
Krávy se běžně krmí šrotem a senem a řezankou a siláží. Když je některá nemocná, tak samozřejmě dostane léčiva. Krávy s mastitidou se dojí zvláštˇ, mléko od nich do komerce nejde. Ty, když kojíš a budeš potřebovat léčbu, tak halt se to taky dostane skrze mléko k dítěti.
Chemie je dnes všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Levandule121 Jasně, a ten jogurt je z jiného mléka bez chemie? By jsi nesměla dnes nic jíst a vše si doma pěstovat - jenže, i spodní vody mohou být kontaminovány vším možným, takže ani domácí věci nejsou 100% zdravé a nějaké „bio“ věci z krámu - kdo ještě v dnešní době věří, že bio je opravdu bio?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maritimka píše:…přesně tohle mi říkala synova lékařka
kdo ještě v dnešní době věří, že bio je opravdu bio?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Siisule píše: …přesně tohle mi říkala synova lékařka
Víš co, je to kruté, ale pokud nevidíš proces pěstování od začátku do konce, než si to doma uvaříš, tak jak můžeš vědět, že je to opravdu bio, eko a nevím, co ještě. Já si myslím, že někde v dálce mají jednu velkou plantáž třeba s banány a jedna půlka jsou normální a druhá, ta samá, je bio…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit