Kravské mléko v 8 měsíci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
20.6.13 20:33

@Levandule121 aha. Takže mlíko je sajrajt a jogurty už ne, byt´ jsou z toho nemlich stejnýho mlíka, co pijeme? :lol: Heledˇ co dávaly naše babičky byl možná ještě větší sajrajt, než je dnes, výživy pro telata plný ATB a pat. látek a růstových hormonů a kdovícovšeho ještě…A bylo to i v době, kdy ty jsi za sebou tahala kačera a to mlíko taky pila :mrgreen:
Krávy se běžně krmí šrotem a senem a řezankou a siláží. Když je některá nemocná, tak samozřejmě dostane léčiva. Krávy s mastitidou se dojí zvláštˇ, mléko od nich do komerce nejde. Ty, když kojíš a budeš potřebovat léčbu, tak halt se to taky dostane skrze mléko k dítěti.
Chemie je dnes všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
20.6.13 21:45

@Levandule121 Jasně, a ten jogurt je z jiného mléka bez chemie? By jsi nesměla dnes nic jíst a vše si doma pěstovat - jenže, i spodní vody mohou být kontaminovány vším možným, takže ani domácí věci nejsou 100% zdravé a nějaké „bio“ věci z krámu - kdo ještě v dnešní době věří, že bio je opravdu bio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
21.6.13 14:18
@maritimka píše:
kdo ještě v dnešní době věří, že bio je opravdu bio?
…přesně tohle mi říkala synova lékařka :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
21.6.13 18:31
@Siisule píše: …přesně tohle mi říkala synova lékařka :-D

Víš co, je to kruté, ale pokud nevidíš proces pěstování od začátku do konce, než si to doma uvaříš, tak jak můžeš vědět, že je to opravdu bio, eko a nevím, co ještě. Já si myslím, že někde v dálce mají jednu velkou plantáž třeba s banány a jedna půlka jsou normální a druhá, ta samá, je bio…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí