Množství tekutin - 3 měsíce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Množství tekutin - 3m
Holky ahoj,
možná je tu někde diskuze, ale nemám čas hledat.
malej má téměř 3 měsíce, je napůl kojenej, napůl na UM
kolik by měl vypít vody v těchto hicech??? dávám vodu, ne čaj a vypije cca 200ml/den, ale klidně by dal i víc…mám ho nechat ať vypije kolik chce? ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych ho nechala, buď ráda, že tak krásně pije, 200 ml za den dá moje 15 měsíční
Pokud mu voda nebude nahrazovat jídlo, tak bych to nehrotila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 díky…zatím papá stejně i když pije jak duha, tak ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se vetřít s dotazem? Platí množství tekutin cca 120-160 ml na kilogram váhy - počítá se do toho množství i obsah vody v příkrmech masozelenina či ovoce? Náš mladík vypije cca 620ml v mléce a kaši, k tomu cca 250ml vody či ředěných šťáv, když je dobrý den. K tomu cca 400-500 gramů masozeleniny a přesnídávek, tam to množství zmáknuté nemám. Váha 9 a půl kila a víc tekutin do něj nedostanu, i tak do něj většinu musím nalžičkovat. Díky
.
- Citovat
- Upravit
@Poison Ivy ano, počítá se i voda v příkrmech atd. ale i kdyby ne, řekla bych, že ti pije hezky
Moje malá má taky kolem 9,5kg, ráno vypije 250ml Sunaru, večer 150ml kaše a přes den vypije jak kdy, někdy dá i 400ml vody ale spíš se to drží kolem 250ml a víc do ní nedostanu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 Díky moc za reakci, pořád mám pocit, že pije málo, i když dá za den víc, než já
. Můžu se zeptat, v čem dáváš malé vodu? Mladík odmítá savičku na mléko, stejně tak netekoucí hrneček NUK a Avent, občas zkusí MAM a to maximálně jednou denně
. Ne, že by mě lžička otravovala, ale ráda bych, aby se taky snažil sám
. Občas tedy zkouší pít jako chlap z víčka od lahvičky, to má také rád ![]()
- Citovat
- Upravit
@Poison Ivy malá mi taky nechtěla pít z klasických lahví se savičkou, hrnečky máme taky od Aventu, Mam, Canpol Babies ale ani z jednoho pít nechtěla. Na milost vzala až hrneček Nuby z DM, poradila mi ho kamarádka a je fakt super, má tu savičku ze silikonu, ne z toho tvrdého plastu, tak možná proto, takže fakt doporučuju, stojí kolem 120 Kč: http://zkracovatko.cz/9AhV6K ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme opačnej problém. 5 měsíční moc pít nechce… nabízím vodu furt.. něco vypije, ale pak prostě chce mlíko a víc vody do ní nenarvu.
- Citovat
- Upravit